Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ochrona zapasów …skąd my to znamy?… Też się przerzuciłam na słoiki po tym , jak musiałam kolejny raz z rzędu gonić po podłodze torebkę z resztką kukurydzianych płatków
Jestem pod wrażeniem potęgi GMR i rośnięcia w siłę waszego stadka. Nowi lokatorzy są przesłodcy, no a już te napleckowe śpiochy to…
Miaianko od dueciku i ode mnie oczywiście dla 13 -tki
Nie jesteś przesądna...13?...hm...
Unipax
Ach ta autokorekta:) Ja kiedyś oddałam pracę w której autokorekta pozmieniała mi Myos Hormos na Myją Hormon, mój promotor był wyjątkowo uradowany jak mi o tym mówił:)
Co do 13 to całkiem fajna liczba choć liczymy że koło kwietnia w końcu doczekamy się 2 poczapeczkowców i będzie 15.
Nue oj mamy dużo uciechy, na przykład ostatnio goniąc za Bloo i próbując odzyskać skradzione klawisze od klawiatury miałam jej nawet w nadmiarze;)
Nakasha bo wnusie wyjątkowo fotogeniczne to i dużo zdjęć:)
Arachne to ten maluch tylko nie jestem pewna czy to haskulec bo to ciemne rozlewa się jej też na brzuszek
Już samo spanie na boku ze stópkami zwiniętymi w pąstki jest rozbrajające, a co powiedzieć kiedy sen zmaga taką słodycz tuż przy miseczce z jedzeniem (Arachne) ? To już się człowiek rozpływa jak ... lody na Saharze
Steve jest bardzo chora...
Jakiś tydzień temu zaczęła nam kichać i gruchać. Dostała enro i wydawało się ze chorobę mamy już za sobą. W środę rano nagle zaczęła kręcić się wokół własnej osi i słaniać na nogach. Zapakowałam ją szybko do transporterka i pojechałam do doktor Soszyńskiej - diagnoza zapalenie ucha środkowego. Dostała seryd i antybiotyk i przez 2 dni było w miarę dobrze. Wczoraj przestała jeść, musieliśmy nutridrink z antybiotykiem podawać jej strzykawką do pysia. Dziś znów byliśmy w klinice dostała silniejszy antybiotyki i sterydy. Przed 2 dni mamy robić jej zastrzyki z antybola i sterydów i znowu wizyta. Ale jej stan jest ciężki....
Dziękujemy za kciuki i prosimy o więcej
Steve walczy, jest wycieńczona i wychudzona, ale zaczęła troszkę jeść sama. I to jest jedyna rzecz która daje nam nadzieje. Niestety to co zjada to zdecydowanie za mało więc nadal dokarmiamy ją strzykawką. Wczoraj dostała kroplówkę dziś jedziemy na następną. I cały czas nie tracimy nadziei, według pani doktor jej szanse to 50/50. Najbliższe dwa dni powinny być rozstrzygające. Biedactwo jest tak pokłuta że aż dziw że na tylko jedna małą zmianę martwiczą.
biedna mała...oczywiście kciuków nie puszczamy i ślemy wam pozytywną energię, żeby Steve przetrwała ten koszmar choroby i szybko doszła do siebie
ból towarzyszący zapaleniu ucha zapewne przekładał się też na brak chęci do jedzenia , dobrze więc , że pilnujecie dokarmiania; może oprócz nutridrinka zjadłaby inne pożywne miękkie rzeczy takie jak gerberek z jakimś mięskiem - myślę , że też można go podać strzykawką?
Oby te leki ulżyły jej jak najprędzej i pomogły całkowicie wyleczyć ogonka
buziaczki dla stadka , ze szczególnym uwzględnieniem chorutki, ktorej jeszcze raz życzymy dużo siły i apetytu