8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluchów)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

IHime

Re: 8 niespodzianek z merchowego pola

Post autor: IHime »

Szczurzyca, będziemy podwójnie "spokrewnione". :D
Fajnie się patrzy na hipcie wiedząc, że gdzieś tam jest jeden dla mnie. :-*
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Iwonka, Ty nienormalna? Popatrz na mój podpis. ;D ;)

Ja również wybrałam imię, którego i tak nikt inny nie wymienił tj. Texas (Texio <3 ) :)
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

IHime, to samo pomyślałam. ;D
a Texas to śliczne imię :)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

sasza&masza

nam też bardzo przykro że nie mozemy ci dać ogonka, chcieli byśmy ale jest ich za mało

Ps. A Sebastian jest z Warszawy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Gratuluję wybrańcom :) Na pewno ogonki będą u Was szczęśliwe ^^
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

A ja zazdroszczę... więc uważać bo przyjadę i okradnę ;P
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Kentucky & Ohio <3 strasznie mi się podobają ;p
cudne pulpety ;)
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

Ludzie, żebyście słyszeli jak mi serce wali! Nie pamiętam, kiedy ostatni raz przeżywałam takie emocje. Jeden merchowy maluszek dla mnie!
Jak wśród takich cudeniek wybrać to jedno maleństwo? Wiem, zaraz iHime i Szczurzyca powiedzą żeby oddać im pierwszeństwo. Jak zostanie jeden, to nie będę miała problemu z wyborem. O nie! Niedoczekanie! Nie oddam pierwszeństwa.
Żeby tylko się nie okazało, że będę jak ten osiołek, co mu w żłoby dano...
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

Pariscope, no co Ty! :D przecież ja się tak strasznie cieszę, że się dostałam, że ledwo zauważam kolejność. wszystkie maluchy są piękne, a liczy się to, że będziemy mieć Merchowego ogonka, a nie jaki kolor, uszka. ;) ja się nawet cieszę, że jestem ostatnia, bo nie potrafiłabym wybrać ;D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

Wiesz, mam teraz mieszane uczucia... Zastanawiam się, czy Ci aby nie zazdroszczę... Eee, chyba nie!
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Gratuluję Wszystkim "wybrańcom" :)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

ha, to ja biore na tymczasy dla Muchy i Nietopera jak nie będą mogły odebrać ;D (oooby ::) )
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Izabela

Post autor: Izabela »

Prześliczne wielkostwory :) I piękne kolorki :) Aż zazdraszczam, że się nie załapię ;)
Gratuluję wszystkim wybrańcom!

Cieszę się szczęściem wszystkich, ale od chwili ogłoszenia tego miotu prześladuje mnie pewna bardzo smutna myśl. Dlaczego wcześniej merchowe mioty nie miały takiego wzięcia? Dlaczego prowadziła swoją hodowlę z poczuciem, że jest sama? Dlaczego nigdy nie doczekała się chwili, że jej maluchy są rozchwytywane? Potrzeba było jej śmierci, by się to wszystko stało...
Nie odpowiadajcie. Przepraszam za takiego czarnego offtopa w tak kolorowym temacie :-[
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Iza, to chyba nie jest tak. Zawsze czlowiek mysli sobie " a , nie biorę Merchowego, przeciez jeszcze będą, a teraz nie wiem czy zaakceptuje cv , nie mam kasy itd " . A teraz, nagle się okazuje, ze to ostatnia szansa, że więcej nie będzie. Sam nie wiem, czy bym sie nie zgłosił (bo Merch mi zawsze pomagała jak pytałem o coś, i jakoś tak jej hodowle miło kojarzę) gdyby nie to, ze nie mogę mieć więcej ogonów.
Trafią do dobrych domków. To nie są domki, które rzuciły się na ślepo, byle tylko dostać sławnego szczura.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Izabela wiem o co ci chodzi, pamiętam jak Merch o tym u nas mówiła i jak wzieliśmy 3 L Lubisia bo dla 2 z tego miotu nie było chętnych.
Nagle czapeczki to dobra linia a nie pseudohodowla, nagle ci co się zapisują na ten miot nie dostają oczerniających PW.....

Ale fakt faktem, prawie wszystki maluszki trafiają do ludzi, którzy zapisali się na ostatnie, niedoszłe mioty Merch. To też było nasze kryterium
Stanisław
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”