Fajnie się patrzy na hipcie wiedząc, że gdzieś tam jest jeden dla mnie.
8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluchów)
Moderator: Junior Moderator
Re: 8 niespodzianek z merchowego pola
Szczurzyca, będziemy podwójnie "spokrewnione".
- Mucha321
- Kontakt:
Iwonka, Ty nienormalna? Popatrz na mój podpis.

Ja również wybrałam imię, którego i tak nikt inny nie wymienił tj. Texas (Texio <3 )
Ja również wybrałam imię, którego i tak nikt inny nie wymienił tj. Texas (Texio <3 )
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
- szczurzyca.
- Kontakt:
IHime, to samo pomyślałam. 
a Texas to śliczne imię
a Texas to śliczne imię
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- StasiMalgosia
sasza&masza
nam też bardzo przykro że nie mozemy ci dać ogonka, chcieli byśmy ale jest ich za mało
Ps. A Sebastian jest z Warszawy
nam też bardzo przykro że nie mozemy ci dać ogonka, chcieli byśmy ale jest ich za mało
Ps. A Sebastian jest z Warszawy
Gratuluję wybrańcom
Na pewno ogonki będą u Was szczęśliwe ^^
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
A ja zazdroszczę... więc uważać bo przyjadę i okradnę ;P

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- zuzka-buzka
Kentucky & Ohio <3 strasznie mi się podobają ;p
cudne pulpety
cudne pulpety

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Ludzie, żebyście słyszeli jak mi serce wali! Nie pamiętam, kiedy ostatni raz przeżywałam takie emocje. Jeden merchowy maluszek dla mnie!
Jak wśród takich cudeniek wybrać to jedno maleństwo? Wiem, zaraz iHime i Szczurzyca powiedzą żeby oddać im pierwszeństwo. Jak zostanie jeden, to nie będę miała problemu z wyborem. O nie! Niedoczekanie! Nie oddam pierwszeństwa.
Żeby tylko się nie okazało, że będę jak ten osiołek, co mu w żłoby dano...
Jak wśród takich cudeniek wybrać to jedno maleństwo? Wiem, zaraz iHime i Szczurzyca powiedzą żeby oddać im pierwszeństwo. Jak zostanie jeden, to nie będę miała problemu z wyborem. O nie! Niedoczekanie! Nie oddam pierwszeństwa.
Żeby tylko się nie okazało, że będę jak ten osiołek, co mu w żłoby dano...
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- szczurzyca.
- Kontakt:
Pariscope, no co Ty!
przecież ja się tak strasznie cieszę, że się dostałam, że ledwo zauważam kolejność. wszystkie maluchy są piękne, a liczy się to, że będziemy mieć Merchowego ogonka, a nie jaki kolor, uszka.
ja się nawet cieszę, że jestem ostatnia, bo nie potrafiłabym wybrać 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Wiesz, mam teraz mieszane uczucia... Zastanawiam się, czy Ci aby nie zazdroszczę... Eee, chyba nie!
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Gratuluję Wszystkim "wybrańcom" 
ha, to ja biore na tymczasy dla Muchy i Nietopera jak nie będą mogły odebrać
(oooby
)
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Prześliczne wielkostwory
I piękne kolorki
Aż zazdraszczam, że się nie załapię
Gratuluję wszystkim wybrańcom!
Cieszę się szczęściem wszystkich, ale od chwili ogłoszenia tego miotu prześladuje mnie pewna bardzo smutna myśl. Dlaczego wcześniej merchowe mioty nie miały takiego wzięcia? Dlaczego prowadziła swoją hodowlę z poczuciem, że jest sama? Dlaczego nigdy nie doczekała się chwili, że jej maluchy są rozchwytywane? Potrzeba było jej śmierci, by się to wszystko stało...
Nie odpowiadajcie. Przepraszam za takiego czarnego offtopa w tak kolorowym temacie
Gratuluję wszystkim wybrańcom!
Cieszę się szczęściem wszystkich, ale od chwili ogłoszenia tego miotu prześladuje mnie pewna bardzo smutna myśl. Dlaczego wcześniej merchowe mioty nie miały takiego wzięcia? Dlaczego prowadziła swoją hodowlę z poczuciem, że jest sama? Dlaczego nigdy nie doczekała się chwili, że jej maluchy są rozchwytywane? Potrzeba było jej śmierci, by się to wszystko stało...
Nie odpowiadajcie. Przepraszam za takiego czarnego offtopa w tak kolorowym temacie
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
- Paul_Julian
- Kontakt:
Iza, to chyba nie jest tak. Zawsze czlowiek mysli sobie " a , nie biorę Merchowego, przeciez jeszcze będą, a teraz nie wiem czy zaakceptuje cv , nie mam kasy itd " . A teraz, nagle się okazuje, ze to ostatnia szansa, że więcej nie będzie. Sam nie wiem, czy bym sie nie zgłosił (bo Merch mi zawsze pomagała jak pytałem o coś, i jakoś tak jej hodowle miło kojarzę) gdyby nie to, ze nie mogę mieć więcej ogonów.
Trafią do dobrych domków. To nie są domki, które rzuciły się na ślepo, byle tylko dostać sławnego szczura.
Trafią do dobrych domków. To nie są domki, które rzuciły się na ślepo, byle tylko dostać sławnego szczura.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- StasiMalgosia
Izabela wiem o co ci chodzi, pamiętam jak Merch o tym u nas mówiła i jak wzieliśmy 3 L Lubisia bo dla 2 z tego miotu nie było chętnych.
Nagle czapeczki to dobra linia a nie pseudohodowla, nagle ci co się zapisują na ten miot nie dostają oczerniających PW.....
Ale fakt faktem, prawie wszystki maluszki trafiają do ludzi, którzy zapisali się na ostatnie, niedoszłe mioty Merch. To też było nasze kryterium
Stanisław
Nagle czapeczki to dobra linia a nie pseudohodowla, nagle ci co się zapisują na ten miot nie dostają oczerniających PW.....
Ale fakt faktem, prawie wszystki maluszki trafiają do ludzi, którzy zapisali się na ostatnie, niedoszłe mioty Merch. To też było nasze kryterium
Stanisław