Mycha & Jimi = kluski (foto-str.4i17)
Moderator: Junior Moderator
AAAAAAAA !!!!!!!!!!!1 Dziękuję !!!!! Ale jestem szczęśliwa!!!! Jejejejej!!! Mnie także zależy na jak najszybszym odebraniem maleństwa 

Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
Króweczka - ja myślę, że najlepiej będzie umówić sie na odwiedziny. Może jakoś w weekend? W sumie to zapraszam do mnie na spotkanie. Kto tylko mo że niech sie zdeklaruje. 
A mi się bardzo podoba Amurra.

A mi się bardzo podoba Amurra.

ehm..ja was nie chce martwic ale moze zrobcie ostateczne rozeznanie kto jakie bierze maluchy, bo wyglada mi to tak jakbyscie poobiecywali kilku osobom tego samego szczurka( 8 ).
Troche kolomyja z tego wyszla.
Troche kolomyja z tego wyszla.
nezu mi się wydaje, że wszystko gra
dane ze strony nr. 4 sa zaktualizowane i ostateczne
(edit. tylko numerek 8 nie jest jeszcze przypisany Dixi)
Yrsa, bardzo chętnie was odwiedze, ale nie wiem czy w ten weekend mi się uda
w kazdym razie bede kombinowac, zeby sie udalo 

dane ze strony nr. 4 sa zaktualizowane i ostateczne
(edit. tylko numerek 8 nie jest jeszcze przypisany Dixi)
Yrsa, bardzo chętnie was odwiedze, ale nie wiem czy w ten weekend mi się uda

Yrsa, a czy mogłabym przyjść w weekend z Krówką?
Do Heni oczywiście
Do Heni oczywiście

y, aha
. jak wszystko dobrze to ja sie ciesze.
A w ogole, nie wiem czy zauwazyliscie ale te maluchy rozeszly sie w jakims rekordowo szybkim tempie ;]. Jeszcze takiego nie widzialam :lol:

A w ogole, nie wiem czy zauwazyliscie ale te maluchy rozeszly sie w jakims rekordowo szybkim tempie ;]. Jeszcze takiego nie widzialam :lol:
To moze zrobimy zlot zaszczurzonych warszawiaków u Yrsy :twisted: :lol: 
mówiłam, ze jak cieple bułeczki
mówiłam, ze jak cieple bułeczki
Jestem za. Grupowe poznawanie nowych szczurków.
Jeśli mogę swoje 3 grosiki odnosnie imion dla "Małej Krówki"
to przyszło mi do głowy:
SMUDGE lub WHITE SMUDGE
DAB
chociaż ja nazwałabym ją pewnie poprostu trywialnie PLAMĄ czyli na codzień PLAMKĄ
Teraz od dwóch dni mam ostrą "schizę"
, dziewczyny śnię mi się po nocach, bo martwię się jak ta moja mała Hela przejdzie przez ten okres adaptacyjny z moimi trzema starymi dziewuchami. Jestem GŁUPIA bo powinnam zaklepać Helę razem z siostrą, we dwie było by im łatwiej i weselej.
WIĘC OGŁASZAM
JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS ZREZYGNUJE Z DZIEWCZYNKI JESTEM PIERWSZA W KOLEJCE PO MAŁĄ SIOSTRZYCZKĘ HELUSI!!!!!!!!!!
Wygląd oczywiście obojętny bo wszystkie są cudne!!!
Yrsa,
4.4 to moje urodziny więc jeśli mała była by już gotowa do zmiany domku to chętnie się zgłoszę
I Helusia ma nr 4, czy to nie fajny zbieg okoliczności
to przyszło mi do głowy:
SMUDGE lub WHITE SMUDGE
DAB
chociaż ja nazwałabym ją pewnie poprostu trywialnie PLAMĄ czyli na codzień PLAMKĄ

Teraz od dwóch dni mam ostrą "schizę"

WIĘC OGŁASZAM
JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS ZREZYGNUJE Z DZIEWCZYNKI JESTEM PIERWSZA W KOLEJCE PO MAŁĄ SIOSTRZYCZKĘ HELUSI!!!!!!!!!!

Wygląd oczywiście obojętny bo wszystkie są cudne!!!

Yrsa,
4.4 to moje urodziny więc jeśli mała była by już gotowa do zmiany domku to chętnie się zgłoszę
I Helusia ma nr 4, czy to nie fajny zbieg okoliczności

Ja też jestem za, ale muszę wiedziec wcześniej żeby w końcu posprzatać. 
I proszę wziać poprawkę, że u mnie nie ma kibla.

I proszę wziać poprawkę, że u mnie nie ma kibla.

No to musim wcześniej ustalić. Jak dla mnie sobota między 12 a 16 albo niedziela po 12. A jak reszta? Krówka?
-
NO EJ!!!!!!!!!!!! YRSA!!!!!!!!!!!!!!!!! że tak powiem, za przeproszeniem, (XXX/mod.)
A GDZIE JEST ZAKLEPANA SZCZURZYNKA DLA MOJEGO PRZYJACIELA????????!!!!!!!!!!
wiesz, Yrsa, byłam chyba pierwszą osobą, która prosiła o dziewczynkę aguti. i chyba wyraźnie prosiłam kilka razy, żebyś dała mi jakoś znać, jak małe będa do wyboru. bo ja NIE MAM DOSTĘPU DO NETU PRZEZ CAŁY CZAS!!!!!!!!!! nawet ci numer komórki podałam!
co mam teraz powiedziec przyjacielowi, że nas olałaś i nie dostanie małej? super, wiesz, naprawdę dzięki.
A GDZIE JEST ZAKLEPANA SZCZURZYNKA DLA MOJEGO PRZYJACIELA????????!!!!!!!!!!
wiesz, Yrsa, byłam chyba pierwszą osobą, która prosiła o dziewczynkę aguti. i chyba wyraźnie prosiłam kilka razy, żebyś dała mi jakoś znać, jak małe będa do wyboru. bo ja NIE MAM DOSTĘPU DO NETU PRZEZ CAŁY CZAS!!!!!!!!!! nawet ci numer komórki podałam!
co mam teraz powiedziec przyjacielowi, że nas olałaś i nie dostanie małej? super, wiesz, naprawdę dzięki.
Ostatnio zmieniony śr mar 16, 2005 1:03 pm przez mataforgana, łącznie zmieniany 1 raz.
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
White Smudge jest fajne, ale wole imie na ktore nie bede lamac jezyka, na 'smudge' sobie polamie
Ja tam moge poczekać aż małę będą w najlepszym wieku do oddania, zdrowie najwazniejsze
mataforgana spokojnie, ruch sie w temacie zrobił, Yrsa prosiła o potwierdze, nie potwiedzilas... rozumiem, ze nie mialas dostepu do netu, ale Yrsa tez czlowiek i moga o tym zapomniec :?
Ja tam moge poczekać aż małę będą w najlepszym wieku do oddania, zdrowie najwazniejsze

mataforgana spokojnie, ruch sie w temacie zrobił, Yrsa prosiła o potwierdze, nie potwiedzilas... rozumiem, ze nie mialas dostepu do netu, ale Yrsa tez czlowiek i moga o tym zapomniec :?
Krówka, Yrsa prosiła o ustalenie terminu. No to musim ustalić.
Mataforgana - i tu cytat:
Pozdrawiam i lecę na wykład z gwiazdek
Mataforgana - i tu cytat:
Wysłany: Pon Mar 14, 2005 6:46 am Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Asiek, jako, że założyłaś posta ze zdjęciami to dopisuj proszę osoby, które sobie wybiorą szczuraka, oki?
Bardzo proszę osoby, które wcześniej sie zgłaszały, o wybranie sobie szczurka. Zostanie wtedy zaklepany specjalnie dla Was!!
mataforgana - 1 samiczka agouti
nisia - 1 samiczka
Ewqa - 1 samiczka czarno-biała
Te osoby są proszone o zdecydowanie się na jednego szczurzaka z fotek na poprzedniej stronie!
Pozdrawiam i lecę na wykład z gwiazdek
-
Nisia, ja prosiłam, żeby dać mi znac bezpośrednio... można wysłaś smsa z GG nawet na PlusGSM, to nic nie kosztuje. dopiero teraz, całkiem przypadkiem mam net na pare minut. gdybym wiedziała od razu, pojawiłabym sie wczesniej. z czego, przepraszam bardzo, mam teraz wybrać? widze, że pozajmowane praktycznie wszysto i jeszcze sie ludzie biją o maluchy.
śwwwwwwietnie.
śwwwwwwietnie.
BEZSZCZURZEWIE