(teraz własnie jeden nasikał mi na moją imieninową czekolade. -.-)
 (teraz własnie jeden nasikał mi na moją imieninową czekolade. -.-)  )
)Moderator: Junior Moderator

(teraz własnie jeden nasikał mi na moją imieninową czekolade. -.-)
 (teraz własnie jeden nasikał mi na moją imieninową czekolade. -.-)  )
)
Niewiem skąd wziąłeś taką wiadomość.S. pisze:Szampon dla psa powoduje choroby nawet u kotów, czyli u zwierząt, które są delikatne i liżą swoje futerko.
Lepsze będzie szare mydło.

...
 ... Jak kąpać szczura? krok po kroku..
						Jak kąpać szczura? krok po kroku..
		 ) do takiego gospodarstwa agroturystycznego zaufanego od lat! Ja zabrałam szczurka Kubka a moja przyjaciółka swoją myszkę Solin
 ) do takiego gospodarstwa agroturystycznego zaufanego od lat! Ja zabrałam szczurka Kubka a moja przyjaciółka swoją myszkę Solin  oba zwierzątka niezwykle chętnie pływały. Jak było bardzo gorąco to zwyczajnie zabierałśmy ich ze sobą nad jezioro i pywali obok nas !! Gdy się zmęczyły wchodziły nam na plecy, lub płynęły  do brzegu. Moj szczur nawet nurkował. Trochę sie wtedy o niego bałam, ale zauważylam ,że to dla niego frajda, raz nawet sam wskoczył z pomostu do wody!!
 oba zwierzątka niezwykle chętnie pływały. Jak było bardzo gorąco to zwyczajnie zabierałśmy ich ze sobą nad jezioro i pywali obok nas !! Gdy się zmęczyły wchodziły nam na plecy, lub płynęły  do brzegu. Moj szczur nawet nurkował. Trochę sie wtedy o niego bałam, ale zauważylam ,że to dla niego frajda, raz nawet sam wskoczył z pomostu do wody!!   mój mały wariaat
  mój mały wariaat  )
)