alken pisze:"a co to im za czarne futro do rury włożyłaś?"

Moderator: Junior Moderator
alken pisze:"a co to im za czarne futro do rury włożyłaś?"
No i to było by na tyle z moją tajnością całej misji...Zostałam zdemaskowanasssouzie pisze:Nietopera każdy pozna z daleka.
będzie biegł do góry nogami i machał skrzydłami
Łysy Zgredziol,to by był wniebowzięty!!!Tyle kobiet naraz!!!Chcesz,to Ci go poślę na dwa tygodnie,chłopina sobie raz a porządnie użyje z tyloma babami,a my później fajne miociki opylimy na allegro!klimejszyn pisze:ej no, no... nasze rudości prosze zostawić w spokoju, bo przyjde i porwę Łysego i Kleosia...
Twoje tęczowe kolorki,to będzie normalnie interes życia!!!tosiakks pisze:wieje mi tu grozątoż tu same kryminalistki sa
E tam,ma się plecy w policji,to nic mi nie zrobią,nawet za porwanie rudzielca!!!tosiakks pisze:wieje mi tu grozątoż tu same kryminalistki sa
[/quote]klimejszyn pisze:a miałam kończyć na 20 ogonach.. jak dwaj huskusie nie znajdą domków to będzie 24. rodzice mnie chyba z domu wyrzucą, tak obiecywałam, że 20 i ani jednego więcej..
niecierpliwimy sie razem z Tobąklimejszyn pisze:maluchi będą u nas 3 maja ! wkooońcuu !
postanowienie noworoczneklimejszyn pisze:tak, gmr niestety (bądź stety) dopadło![]()
ale obiecałam sobie, że będzie max. 10, ale i tak nie wierzę, że mi się to uda. no, powiedzmy, że takie postanowienie noworoczne sobie zaserwuję
ach te postanowienia noworoczne nie ma coalken pisze:klimejszyn napisał(a):tak, gmr niestety (bądź stety) dopadło
ale obiecałam sobie, że będzie max. 10, ale i tak nie wierzę, że mi się to uda. no, powiedzmy, że takie postanowienie noworoczne sobie zaserwuję