Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Trzymam kciuki za was obie
Trzymam mocno i nie puszczam...
Nina badz dzielna..
Nina badz dzielna..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Przykro mi..
Nina musisz być dzielna, jak to napisał wcześniej Teli....
Trzymam kciuki..

Nina musisz być dzielna, jak to napisał wcześniej Teli....
Trzymam kciuki..
Soliś nadal jest z nami...
Nie wiem co robić, po prostu nie wiem.
Z jednej strony wiem, że powinnam ją uśpić a z drugiej nie chce jej ciągać do weta w ostatnich chwilach jej życia. Zwłaszcza zważając na to, że teraz cierpie tylko ja i moja mum, a nie Soliś. Ona wygląda jakby była baaardzo zmęczona.
Nie wiem czy dać jej jeszcze czas na odejście w domu, czy nie czekać dłużej...
Nie wiem co robić, po prostu nie wiem.
Z jednej strony wiem, że powinnam ją uśpić a z drugiej nie chce jej ciągać do weta w ostatnich chwilach jej życia. Zwłaszcza zważając na to, że teraz cierpie tylko ja i moja mum, a nie Soliś. Ona wygląda jakby była baaardzo zmęczona.
Nie wiem czy dać jej jeszcze czas na odejście w domu, czy nie czekać dłużej...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nikt oczywiście tego jednoznacznie nie powie… jeśli ona nie cierpi, to masz wybór…. Wiem tylko, że wieczność składa się z ułamków chwil i nikt nie wie który z tych ułamków jest najważniejszy… (wiesz, Sokole Oko czekał na mnie prawie dwie godziny- to drugi szczur, który czekał…widać było to dla nich też ważne i czuję ulgę na myśl, że to nie ja wybrałam chwilę) . … wszystkie najdelikatniejsze, najlepsze myśli -->
Nina, trzymaj sie.
Biedna niunia,przykro ze już nadszedł ten moment.Teraz masz bardzo trudna decyzje do podjęcia, ale cokolwiek wybierzesz Nina, ona i tak cię kocha i wie ze chcesz dla niej najlepiej,wierze w to bardzo mocno.Calusy dla was.
Od dawna kibicuję Solisi w jej walce. To bardzo dzielna szczurka i naprawdę wyjątkowa.
Trzymaj się,
Trzymaj się,
Solisia jest niesamowita. Gdy tylko słyszy głos mojej mamy, ożywia sie i na swój sposób domaga wyciągnięcia z klatki. Wczoraj kilka godzin tak sobie razem siedziały.
Po odejściu Solinki mamie będzie ciężej niż mi...
A tak coby zaznaczyć, że przecież nie tylko Solisia jest u nas w domu, filmiki zadedykowane babci merch i babci Emaleth
http://www.youtube.com/watch?v=aQubk6_iDL0
http://www.youtube.com/watch?v=csg0a2jI4NI
Po odejściu Solinki mamie będzie ciężej niż mi...
A tak coby zaznaczyć, że przecież nie tylko Solisia jest u nas w domu, filmiki zadedykowane babci merch i babci Emaleth

http://www.youtube.com/watch?v=aQubk6_iDL0
http://www.youtube.com/watch?v=csg0a2jI4NI
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
bardzo ladnie biegaja i wydaja sie takie niemal jednakowe wielkosciowo, ile ich w tej klatce 7?
merch, one po raz pierwszy tak biegały po tej klatce, więc i tak nieco niepewnie
Są w niej od wczoraj. Troche ciasnawa jak dla 7 ogonów, no ale na razie muszą się przemęczyć. Staram sie im to wynagrodzić bieganiem (dzisiaj biegały 3 razy nie licząc kilku chwilowych wypadów na klatke, jak te z filmiku). Małe są przewspaniałe
Obłażą mnie jak tylko mają okazje. Frida wyskakuje z klatki jak z procy gdy tylko otworze górne drzwiczki 
Zważyłam małe smrody:
Choco 240g
Coco 230g
Frida 210g
Flora 220g
Białasy wszystkie ok 210g
Jak sie je trzyma w ręce to eFki są jeszcze mniejsze, ale za to dość ciężkie i nabite. Choco i Coco są jakieś takie 'luźniejsze' a te dwa wariaty to masa mięśni

Zważyłam małe smrody:
Choco 240g
Coco 230g
Frida 210g
Flora 220g
Białasy wszystkie ok 210g
Jak sie je trzyma w ręce to eFki są jeszcze mniejsze, ale za to dość ciężkie i nabite. Choco i Coco są jakieś takie 'luźniejsze' a te dwa wariaty to masa mięśni

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
O to tak jak myslalam prawie jednakowe 

merch, ano ładnie rosną te Twoje wnusie, bardzo ładnie 
Szczury są jednak niesamowite...
Rano moja mama znalazła śpiącą Solisie NA HAMAKU! Hamak wisi co prawda 2 cm nad ziemią (robi raczej za domek bo Solinka bardzo lubi spać pod czymś), ale wczoraj nie była w stanie podnieść głowy, więc nie mam pojęcia jak ona tam wlazła
Pije mysza nutridrinki i stwierdziła chyba, że jeszcze troche z nami pobędzie

Szczury są jednak niesamowite...
Rano moja mama znalazła śpiącą Solisie NA HAMAKU! Hamak wisi co prawda 2 cm nad ziemią (robi raczej za domek bo Solinka bardzo lubi spać pod czymś), ale wczoraj nie była w stanie podnieść głowy, więc nie mam pojęcia jak ona tam wlazła

Pije mysza nutridrinki i stwierdziła chyba, że jeszcze troche z nami pobędzie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
I bardzo dobrze oby jak najlepiej i jak najdluzej.Pije mysza nutridrinki i stwierdziła chyba, że jeszcze troche z nami pobędzie
A jak Aferka goi sie wredota ?
Afera stwierdziła, że już sie dobrze czuje i nie chce pić homeopatów (od początku dostaje dwa rodzaje na ropnie i aż sie dziwiłam, że tak chętnie je piła 4 razy dziennie. Może one jednak wiedzą co im pomaga?). W klatce robi rewolucje, na jedzenie rzuca sie jak szalona, zakochała sie w glinianej doniczce z wyciętym wejściem i przy każdej okazji próbuje gryźć :]
Nie wiem czy w ogóle o tym pisałam, ale ropień, który był na policzku miał przetoke w okolice ucha, gdzie też zbierała sie ropa. Obecnie przetoka sie zamknęła i ropa koło ucha sie już nie zbiera, z policzka trosze cieknie, ale minimalne ilości
Za to Deborka bardzo mi sie nie podoba. Jest na lekach odkąd zauważyłam rope no i w uchu jest poprawa, guzek sie wygoił (był podgnity), ropy jest mniej, ale szczur zrobił sie niemrawy, nie chce jeść, jest jakby naćpana, kilkukrotnie próbowała mnie ugryźć.
Przypomina mi to Delisie i coraz bardziej sie o nią boje... Ma guzki na brzuchu, guzka w uchu, może w głowie też coś siedzi, tak jak u jej córki?
Blazica z Wrocławia do nas nie trafi. Nie wnikam w szczegóły. W każdym razie od 21 lutego próbowałam sie skontaktować z właścicielką, wczoraj łaskawie mi odpisała, mówiąc, że to już nieaktualne...
A ja potrzebuje starszego szczura! Femi mieszka z Fuksem. To są dwa przeciwieństwa. On leniwy, wiecznie śpi i je, ona wulkan energii, na jedzenie nie ma czasu, kocha bieganie. Od dwóch dni musze ją namawiać na wychodzenie z klatki, jest strasznie smutna. Wypuszczam ją z łyskami, Nessy i Missy, wtedy odżywa, ale po powrocie do klatki znowu jest tak samo
Chce dołączyć ją do dziewczyn na stałe, ale przecież nie zostawie Fuksa samego... Tak nagle posypało mi sie stado staruszków...
Nie wiem czy w ogóle o tym pisałam, ale ropień, który był na policzku miał przetoke w okolice ucha, gdzie też zbierała sie ropa. Obecnie przetoka sie zamknęła i ropa koło ucha sie już nie zbiera, z policzka trosze cieknie, ale minimalne ilości

Za to Deborka bardzo mi sie nie podoba. Jest na lekach odkąd zauważyłam rope no i w uchu jest poprawa, guzek sie wygoił (był podgnity), ropy jest mniej, ale szczur zrobił sie niemrawy, nie chce jeść, jest jakby naćpana, kilkukrotnie próbowała mnie ugryźć.
Przypomina mi to Delisie i coraz bardziej sie o nią boje... Ma guzki na brzuchu, guzka w uchu, może w głowie też coś siedzi, tak jak u jej córki?
Blazica z Wrocławia do nas nie trafi. Nie wnikam w szczegóły. W każdym razie od 21 lutego próbowałam sie skontaktować z właścicielką, wczoraj łaskawie mi odpisała, mówiąc, że to już nieaktualne...
A ja potrzebuje starszego szczura! Femi mieszka z Fuksem. To są dwa przeciwieństwa. On leniwy, wiecznie śpi i je, ona wulkan energii, na jedzenie nie ma czasu, kocha bieganie. Od dwóch dni musze ją namawiać na wychodzenie z klatki, jest strasznie smutna. Wypuszczam ją z łyskami, Nessy i Missy, wtedy odżywa, ale po powrocie do klatki znowu jest tak samo

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp