Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczurobajki (mało)polskie
te szczury z hodowli jakieś dziwne, nie ruszają się i można im zdjęcia robic 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Toż to wcale nie jest wypchane pluszem..!alken pisze:te szczury z hodowli jakieś dziwne, nie ruszają się i można im zdjęcia robic

Ron już u mnie, wielki, cudny, jak zwykle

-
- Kontakt:
Łojejciu,to to to coś,co wcześniej było takie wyłysiałe???To to to coś teraz taaakie włochate i piękne???Łojjjejju!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Moje słońce!
Ron jak zwykle mnie oczarował 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Nie tylko Ciebie.
Cudowny.

Cudowny.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ron jest olbrzymi! Kocham go! Proszę mnie dopisac do listy fanek! 

a to przypadkiem nie wielkoszczur?
moje Waleczki to tak 1/4 Rona

zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Dzisiaj będzie jeszcze sesja młodziaków.
Igi słońce ważyło ostatnio piękne 960g. Staram się być twarda, nie dawać mu za wiele przekąsek, ale noo..
Po północy Ronowi odwala i zaczyna szaleć, więc wtedy mobilizuję go do walki
Pasztecik będzie zadowolony!

Igi słońce ważyło ostatnio piękne 960g. Staram się być twarda, nie dawać mu za wiele przekąsek, ale noo..

Wentzowa pisze:Ron jak zwykle mnie oczarował
Dorotka96 pisze:02
Trzeba zrobić więc listę oficjalnąSysa pisze:Ron jest olbrzymi! Kocham go! Proszę mnie dopisac do listy fanek!

One są małe czy może Ron taki duży?nausicaa pisze:a to przypadkiem nie wielkoszczur?![]()

O stary. Ile?!Babli pisze:Igi słońce ważyło ostatnio piękne 960g.

Jakie ''02''?

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
a phie, coś się spiprzyło. 
Biedaczysko z wielką dupką, boję się o serduszko Roniulki, ale jakoś zrzucimy. Tylko jeszcze Igig (tak, do ciebie mówię
) nie uległa po rozstaniu jego urokowi osobistemu, który sprawdza miskę, jak tylko otworzę klatkę 

Biedaczysko z wielką dupką, boję się o serduszko Roniulki, ale jakoś zrzucimy. Tylko jeszcze Igig (tak, do ciebie mówię

Ron zadzwoń - 609738952

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Ojej, ja naprawdę nie mam pojęcia jak to się stało... Przecież ja nigdy nie dawałam mu jakoś okropnie dużo jedzenia... Powinnam była wcześniej zareagować, ale tak naprawdę dopiero po śmierci Harrego zajęłam się Ronem
. Ucałuj go ode mnie
.

Kilo szczura
z jednej strony biedak, ale z drugiej...mrrr. tyle szczura do miziania 

ze mną: leszek, kendrick