Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Tupot Małych Stóp
Taak
To moja szczura 
Babli to wrzuc jej nowe foty ( i z brzuchem bialym tez
)u siebie w temacie .
- susurrement
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77c ... 20e4d.html
jejku, jejku, jejku! jakie to słodkie
buziaki dla szczurasów!
jejku, jejku, jejku! jakie to słodkie
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
zakochałam sie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/486 ... d5741.html
całuski dla paskudek,są prze kochane te twoje miziaki. Pewno fajnie jest mieć uszczurowiona mamę? Moja z trudnością słucha o szczurach ale ostatnio nawet udaje ze sie ze mną cieszy żeby mi nie sprawić przykrości bom tak daleko od domu
całuski dla paskudek,są prze kochane te twoje miziaki. Pewno fajnie jest mieć uszczurowiona mamę? Moja z trudnością słucha o szczurach ale ostatnio nawet udaje ze sie ze mną cieszy żeby mi nie sprawić przykrości bom tak daleko od domu
Wymiziane, wycałowane, itp
Afera źle... Ropnia nie ma tam gdzie był, zszedł niżej, ale jest malutki. Za to sam nowotwór zaczął rosnąć
Mam wrażenie, że dzisiaj ma opuchnięty cały pyszczek, nie tylko prawą strone. Je tylko mokre, gerbery i nutridrinki, nic więcej.
Deborka stabilnie, nie kręci sie, ale jest 'naćpana'.
Solisia dzisiaj troche gorzej, ale to chyba przez pogode... Apetyt ma świetny
Nessy coraz gorzej... Guz jest poobcierany, zaczynają robić sie rany. A ona nadal jest tak niesamowicie żywiołowa i pełna energii...
Starzenie sie stada jest strasznie smutne
Femi biega sobie z łyskami, Nessy i Missy. Bardzo jest wtedy zadowolona i sie ożywia
Jak Nessuni już nie będzie, to zamieszka z nimi. Teraz nie może bo jest bardzo energiczna i bardzo niedelikatnie okazuje uczucia, mogłaby Nessuni zrobić krzywde.
Zostałam wczoraj wyiskana przez dzieciaki. Myślałam, że padne ze śmiechu
Ano fajnie, fajnieRhenata pisze: Pewno fajnie jest mieć uszczurowiona mamę?
Afera źle... Ropnia nie ma tam gdzie był, zszedł niżej, ale jest malutki. Za to sam nowotwór zaczął rosnąć
Deborka stabilnie, nie kręci sie, ale jest 'naćpana'.
Solisia dzisiaj troche gorzej, ale to chyba przez pogode... Apetyt ma świetny
Nessy coraz gorzej... Guz jest poobcierany, zaczynają robić sie rany. A ona nadal jest tak niesamowicie żywiołowa i pełna energii...
Starzenie sie stada jest strasznie smutne
Femi biega sobie z łyskami, Nessy i Missy. Bardzo jest wtedy zadowolona i sie ożywia
Zostałam wczoraj wyiskana przez dzieciaki. Myślałam, że padne ze śmiechu
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Starzenie sie stada tj cos okropnego.. ja mam 3 staruszki i codziennie patrze w ich klatke jak na bombe zegarowa ktora zaraz wybuchnie. Tylko jakas dziwna pozycja i juz lece sprawdzic czy kruszynka zyje.
Nie mowiac o tym ze Ylah juz chyba nic nie widzi a Pupie siadaja nozki. Mozna zwariowac.
Doskonale rozumiem Twoje wahania co do Solisi ja mam to samo z Kuha, ciezko juz jej sie oddycha jedno oczko cale w porfirynie i nie wiem czy ona sie juz meczy czy jeszcze nie.. masakra!
Aferka jest strasznie biedna z tymi ropniami.. wspolczuje i jej i Tobie Nina.. ropnie tj paskudna sprawa.
Trzymajcie sie jakos Kochana.. i duuzo zdrowka dla stada..
Nie mowiac o tym ze Ylah juz chyba nic nie widzi a Pupie siadaja nozki. Mozna zwariowac.
Doskonale rozumiem Twoje wahania co do Solisi ja mam to samo z Kuha, ciezko juz jej sie oddycha jedno oczko cale w porfirynie i nie wiem czy ona sie juz meczy czy jeszcze nie.. masakra!
Aferka jest strasznie biedna z tymi ropniami.. wspolczuje i jej i Tobie Nina.. ropnie tj paskudna sprawa.
Trzymajcie sie jakos Kochana.. i duuzo zdrowka dla stada..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
I ja również życzę jak najwięcej zdrówka szczurkom i dużo siły , zwłaszcza tym ,
którzy potrzebują . Całuski dla wszystkich ogonków , trzymaj się Nina !
którzy potrzebują . Całuski dla wszystkich ogonków , trzymaj się Nina !
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Afera ma dwie nowe przetoki... Ropień oczyszczony we wszystkich trzech miejscach a szczur jak nówka sztuka. W nocy zjadła miseczke płatków kukurydzianych, połamanego wafla ryżowego i suszonych bananów
Wczoraj i przedwczoraj śmigała po pokoju jak za dawnych dobrych czasów 
Niestety żuchwa zaczyna sie 'sypać', więc mimo dobrego nastroju długo to nie potrwa...
Ha, a ja wreszcie odebrałam dowód
Troszeczke mi zeszło bo są prawie 3 miesiące po 18-stce
Musze sie wybrać z łopatą do ogródka ale jakoś tak z tym zwlekam...
Niestety żuchwa zaczyna sie 'sypać', więc mimo dobrego nastroju długo to nie potrwa...
Ha, a ja wreszcie odebrałam dowód
Musze sie wybrać z łopatą do ogródka ale jakoś tak z tym zwlekam...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina: chcesz się żywcem pogrzebać ze względu na starość?
moja grupa starców jeszcze trzyma się jakoś, jak ostatni ząb niani Ogg. ale pewnie jak się posypią, to wszystkie naraz......
moja grupa starców jeszcze trzyma się jakoś, jak ostatni ząb niani Ogg. ale pewnie jak się posypią, to wszystkie naraz......
ten się nie myli, kto nic nie robi
Yssku no czany humor sie Ciebie trzyma.Nina: chcesz się żywcem pogrzebać ze względu na starość?
Obawiam sie jednak , ze Nina wybiera sie do ogrodka w związku z Solisią.
Tez zawsze zwlekam....
Aferka jest dzielna i wytrzyma jakos
Ucaluj stadko
Aferka jest dzielna i wytrzyma jakos
Ucaluj stadko
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
Ysskuyss pisze:Nina: chcesz się żywcem pogrzebać ze względu na starość?
W sumie napisałam jedno pod drugim i tak dziwnie to mogło zabrzmieć
Ojciec sie zlitował i zakopał Solinke...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Po ścianach też da sie chodzić

Zabierz nas, zabierz!

wtf?

Niuchacz

Panienki z okienka:

Zwis kompletny

Zieeew:

Biegnem pędzem

No co chcesz noooo

W prawo

W lewo

W przód

Ściągamy futerko

Być albo nie być

Szczury z neofobią
Jak widać baaardzo sie boją robienia zdjęć innym niż zwykle aparatem 

Małe jest piękne

Nie zamknij oczu, nie zamknij

Czarna błyskawica

Wlazło i zleźć nie chciało

Hmm

Zabierz nas, zabierz!

wtf?

Niuchacz

Panienki z okienka:

Zwis kompletny

Zieeew:

Biegnem pędzem

No co chcesz noooo

W prawo

W lewo

W przód

Ściągamy futerko

Być albo nie być

Szczury z neofobią

Małe jest piękne

Nie zamknij oczu, nie zamknij

Czarna błyskawica

Wlazło i zleźć nie chciało

Hmm

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jaka mina http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34 ... 08dd7.html
Jakie wasy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4c ... efdd9.html
Superasne foteczki
Jakie wasy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4c ... efdd9.html
Superasne foteczki