... zapal swieczke...
Moderator: Junior Moderator
Re: ... zapal swieczke...
[*][*] No to dwie świeczki. Ode mnie i mojej dziewczyny. 
Przepraszam Cię Dżordż, że ufałem weterynarzom a nie posłuchałem instynktu.
Wiedziałem, że się męczyłeś, ale myślałem, że oni tu są specjalistami i wiedzą lepiej.
Na szczęście wczoraj od 0:20 możesz odpoczywać.
Był z nami od samego początku. Od pierwszego pędzla w pierwszym mieszkaniu, kilku kilometrów pierwszym samochodem. Podczas kłótni i godzenia się. Nieustannie przez 2 lata.
Dzięki.

Przepraszam Cię Dżordż, że ufałem weterynarzom a nie posłuchałem instynktu.
Wiedziałem, że się męczyłeś, ale myślałem, że oni tu są specjalistami i wiedzą lepiej.
Na szczęście wczoraj od 0:20 możesz odpoczywać.
Był z nami od samego początku. Od pierwszego pędzla w pierwszym mieszkaniu, kilku kilometrów pierwszym samochodem. Podczas kłótni i godzenia się. Nieustannie przez 2 lata.
Dzięki.
[*] Za mojego Ogonka Tusię........ Miała zaledwie pół roku....była taka młodziutka, odeszła wczoraj w nocy.....

[*] 

Majka , Tośka, Kuleczka ♥
Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*

Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
[*] za wszystkie ogonki. ;c

Ze mną : Zuza.
Za TM : Narcysia [*] , Elmo [*] , Mały [*] , Speed [*] , Leon [*].[/u][/b] [/color]

Za TM : Narcysia [*] , Elmo [*] , Mały [*] , Speed [*] , Leon [*].[/u][/b] [/color]
- zuzka-buzka
"Brązowa śmierć z ich białych źrenic, spotkamy się na tamtej Ziemii." [^]
Świeczka dla wszystkich naszych przyjaciół (i tych w postaci ludzkiej i tych w postaci zwierzęcej), zmarłych z rodziny, za martwe marzenia... [^]

Świeczka dla wszystkich naszych przyjaciół (i tych w postaci ludzkiej i tych w postaci zwierzęcej), zmarłych z rodziny, za martwe marzenia... [^]

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Za chi chi (*) Wacika(*) Karmelke(*) Sweet (*) i lovcie (*)

[*] za wszystkie zwierzeta, ktore cierpialy przez czlowieka...

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

Do zobaczenia Skarby moje...
[*] za wszystkie moje Ogony, które są już za TM 

- Olunia12321
[*] za moja Fionkę [*] której nie ma już ze mną od maja  ! Żeby Ci tam bylo dobrze maleńka
 ! Żeby Ci tam bylo dobrze maleńka

! Żeby Ci tam bylo dobrze maleńka
 ! Żeby Ci tam bylo dobrze maleńkaMisiaczki Pysiaczki : xentypka
Za TM: Fionka <3 Florka <3 Fifka <3 Moje małe słoneczka [*][/color][/size][/b]

Za TM: Fionka <3 Florka <3 Fifka <3 Moje małe słoneczka [*][/color][/size][/b]
[*] Za moją Bunię ; *  , której nie ma ze mną od 7 marca. I za wszystkie szczurki za TM i inne zwierzęta ; *

Moje szczurzaste : Tosia , Frania
Za TM : Bunia [*][/b]

Za TM : Bunia [*][/b]

[*] 04.09.2011 Wczoraj odeszla nasza kochaniutka Śrubeczka  Walczyła dzielnie... (mały fighter)... Jednak choroba pokonała małego brzdąca ...
  Walczyła dzielnie... (mały fighter)... Jednak choroba pokonała małego brzdąca ...   Kochamy Cię Maleńka
  Kochamy Cię Maleńka   [/color][/b] [/size]
[/color][/b] [/size]

Walczyła dzielnie... (mały fighter)... Jednak choroba pokonała małego brzdąca ...
  Walczyła dzielnie... (mały fighter)... Jednak choroba pokonała małego brzdąca ...   Kochamy Cię Maleńka
  Kochamy Cię Maleńka   [/color][/b] [/size]
[/color][/b] [/size]Re: ... zapal swieczke...
[*] za moją kochaną prababcię Helenkę, która zmarła rano 6 lipca 2011r. gdy byłam na wczasach, co uniemożliwiło mi pożegnać ją na pogrzebie  .
. 
[*] za moje kochane koty, m.in. Kajtka, Bąbla (zaginęły i nie wróciły), Murzyna, Klakiera (zdechły), mimo, że zdechły/zaginęły kilka lat temu, ciągle o nich pamiętam... Łudzę się, że chociaż któryś z nich szczęśliwie żyje, co jest bardzo mało prawdopodobne ;(.
[*] za wszystkie szczurki i inne zwierzątka, które są teraz za TM

.
. [*] za moje kochane koty, m.in. Kajtka, Bąbla (zaginęły i nie wróciły), Murzyna, Klakiera (zdechły), mimo, że zdechły/zaginęły kilka lat temu, ciągle o nich pamiętam... Łudzę się, że chociaż któryś z nich szczęśliwie żyje, co jest bardzo mało prawdopodobne ;(.
[*] za wszystkie szczurki i inne zwierzątka, które są teraz za TM

[*] za mojego ukochanego kocura Friego, który przegrał walkę z chorobą i odszedł wczoraj  

- 
				Hanka&Medyk
['] za moją najmądrzejszą, najbardziej puchatą, najbardziej zadziorną i najukochańszą Gaję, która dziś przegrała z guzem przy jelicie (pękł i zaczął mocno krwawić)...

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka

Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Za zyśkę :C 14.10.11 r. [*][*][*]

Moje wariatka: Tosia ;P
Po drugiej stronie tenczy: Zysia [*][*][*]

Po drugiej stronie tenczy: Zysia [*][*][*]