Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
susurrement

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: susurrement »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15d ... c0c74.html
jak moja Po.. ahh. cudo. wymiziaj prosze ode mnie..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Dziękować :)
susu, wymiziane :)

Jedziemy dzisiaj do Wrocławia do dr Piaseckiego. Leczenie Deborki u nas to jakieś jaja są, ja sie tak łatwo nie poddam.
Przy okazji zabiore białki. Niby nic im nie jest (poza gruchaniem jak sie zestresują, osłuchowo czyste), ale troche mnie nastraszyły te wszystkie problemy z serduszkami, itp laboratoryjnych mikrusków.

w sobote wyjechałam i wróciłam dopiero w niedziele wieczorem. Ale była radość jak sie położyłam na łóżku przy otwartym towerze :D Wnusie nie chciały biegać tylko mnie obłaziły, iskały, lizały, rozdawały całusy :-*
Flora sie zrobiła wielka :o Musze ją zważyć bo mam wrażenie, że jest większa od Choco...
Aferka sie trzyma. Je głównie mokre, ale waflami ryżowymi nie gardzi. Gania po pokoju jak za dawnych czasów :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

Ciesze sie ze Aferka sie trzyma, trymam kciuki za resztę.

I czekam na foteczki :P
Awatar użytkownika
Ysabell

Post autor: Ysabell »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f91 ... 382cb.html
no po prostu to zdjęcie mnie rozwala. :) cud miód :)
super z Aferą!
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "

;]
Nina
Kontakt:

Dzisiaj u weta była tylko Deborka, bo dr Piaseckiego nie było. Ale pani doktor bardzo sympatyczna i wie o szczurach to, co powinna wiedzieć.
Mamy Baytril na 6 kolejnych dni (pierwszą dawke dostała), na pojutrze drugą dawke sterydu i coś tam jeszcze, nie pamiętam co...
W poniedziałek jedziemy na kontrole, już do dr Piaseckiego i prawdopodobnie małą czeka rtg żeby sprawdzić jak duży fragment kanału usznego jest zajęty.
Wtedy wezme też białki ;)

Deborka jest okropna tak w ogóle :D Może jeść bo nie ma dużych problemów z równowagą, zęby w porządku, potrafi nimi łapać (skubie mnie za każdym razem u weta, tak baaaardzo delikatnie na zmiane z lizaniem :-* ) ale suchego nie je. I to, co najlepsze, gerberek też robi sie be! Dobry jest tylko nutridrink ::)
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Izabela

Post autor: Izabela »

Trzymam kciuki za potrzebujących.
Nina, wymiziaj wszystkie Tupoczące
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Rhenata

Post autor: Rhenata »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4c ... efdd9.html wrrr.... sliczne ;D

Deborke ucałuj i powiedz jej ze jak nie zje grzecznie pyszności suchych to já do klatki z chomikiem włożysz, powinno podziałać ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

merch pisze:I czekam na foteczki :P
Prosze bardzo :)

Najdzielniejszy szczurek świata, który po mistrzowsku opanował jedzenie jedną ręką :)
Obrazek
Widział ktoś taki kolor szczura? Aferka nie traci czasu na mycie sie a gerberki je ręką i zaciąga miske do domku a następnie w niej śpi ;)
Obrazek
Tutaj zgrzytała zębami. Robi przy tym wyjątkowo dziwne miny i odgina głowe do tyłu ::)
Obrazek
Dzieciuchy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Nina, na pierwszym zdjęciu jest Nessy ? Ten guz jest ogromny.. :( Ale dzielna dziewczyna sobie radzi jak widzę.. Muśnij po główce ode mnie dziołchę, kto by to nie był.
A Aferka wygląda jak Milkins wtedy... :)
Nina
Kontakt:

Tak Babliś, to Nessy. Ten guz na zdjęciu chyba i tak nie wygląda tak, jak w rzeczywistości...
Już jakiś miesiąc temu myślałam, że został nam tydzień, góra dwa, a ona nadal zachowuje sie tak, jakby tego guza nie było... Z resztą widać jak sobie radzi :) Nie chudnie, biega jak szalona i ogólnie nadal jest czystym sreberkiem :-*

Szczury dostały ryż z tuńczykiem. Ale szał był w klatkach :D

A Fuks robił gniazdko z ręczników papierowych! Stałyśmy z mamą przed klatką jak słupy soli, bo on nigdy wcześniej nie robił gniazdka i tak nieporadnie mu to szło, że dusiłam sie ze śmiechu :P
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Widać po pycholku.. :)

A co z towarzystwem dla Fuksa?
merch

Post autor: merch »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06e ... f3143.html

ze niby to moja wnusia taka wielka :P?
Nina
Kontakt:

Babli pisze:Widać po pycholku.. :)

A co z towarzystwem dla Fuksa?
Ano widu ani słychu. Ale Femisia chyba przywykła, że siedzi z nim, a później biega z dziewczynami :)
merch pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06e ... f3143.html

ze niby to moja wnusia taka wielka :P?
;D Urosło sie jej troszke :P
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Oj Afera Ty flejtuszku mały! No żeby się tak wysmarować i nawet nie umyć - wstyd!

Widzę, że Efki merchowe wszystkie są takie piękne i wyrośnięte. Muszę przyznać, że obawiam się, iż nasz Flap będzie niedługo takim wojskowym szczurem (dla jasności, znajomy, który był w wojsku mówił, że tam biegają szczury jak koty :P).

Mizianko dla szczurzej ferajny!
Nina
Kontakt:

Aferka dzisiaj wygląda jak chomik :( Pyszczek spuchnięty po obu stronach... Kolejna seria antybiotyku chyba nie ma sensu... Nie chce znowu męczyć jej wizytami u weta, ciągłym kłuciem i całą resztą.

Księżniczka Deborka łaskawie zjadła utarte jabłuszko i marchewke z olejem z wiesiołka ;)
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”