Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Tupot Małych Stóp
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15d ... c0c74.html
jak moja Po.. ahh. cudo. wymiziaj prosze ode mnie..
jak moja Po.. ahh. cudo. wymiziaj prosze ode mnie..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Dziękować
susu, wymiziane
Jedziemy dzisiaj do Wrocławia do dr Piaseckiego. Leczenie Deborki u nas to jakieś jaja są, ja sie tak łatwo nie poddam.
Przy okazji zabiore białki. Niby nic im nie jest (poza gruchaniem jak sie zestresują, osłuchowo czyste), ale troche mnie nastraszyły te wszystkie problemy z serduszkami, itp laboratoryjnych mikrusków.
w sobote wyjechałam i wróciłam dopiero w niedziele wieczorem. Ale była radość jak sie położyłam na łóżku przy otwartym towerze
Wnusie nie chciały biegać tylko mnie obłaziły, iskały, lizały, rozdawały całusy
Flora sie zrobiła wielka
Musze ją zważyć bo mam wrażenie, że jest większa od Choco...
Aferka sie trzyma. Je głównie mokre, ale waflami ryżowymi nie gardzi. Gania po pokoju jak za dawnych czasów

susu, wymiziane

Jedziemy dzisiaj do Wrocławia do dr Piaseckiego. Leczenie Deborki u nas to jakieś jaja są, ja sie tak łatwo nie poddam.
Przy okazji zabiore białki. Niby nic im nie jest (poza gruchaniem jak sie zestresują, osłuchowo czyste), ale troche mnie nastraszyły te wszystkie problemy z serduszkami, itp laboratoryjnych mikrusków.
w sobote wyjechałam i wróciłam dopiero w niedziele wieczorem. Ale była radość jak sie położyłam na łóżku przy otwartym towerze

Flora sie zrobiła wielka

Aferka sie trzyma. Je głównie mokre, ale waflami ryżowymi nie gardzi. Gania po pokoju jak za dawnych czasów

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ciesze sie ze Aferka sie trzyma, trymam kciuki za resztę.
I czekam na foteczki
I czekam na foteczki

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f91 ... 382cb.html
no po prostu to zdjęcie mnie rozwala.
cud miód 
super z Aferą!
no po prostu to zdjęcie mnie rozwala.

super z Aferą!
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Dzisiaj u weta była tylko Deborka, bo dr Piaseckiego nie było. Ale pani doktor bardzo sympatyczna i wie o szczurach to, co powinna wiedzieć.
Mamy Baytril na 6 kolejnych dni (pierwszą dawke dostała), na pojutrze drugą dawke sterydu i coś tam jeszcze, nie pamiętam co...
W poniedziałek jedziemy na kontrole, już do dr Piaseckiego i prawdopodobnie małą czeka rtg żeby sprawdzić jak duży fragment kanału usznego jest zajęty.
Wtedy wezme też białki
Deborka jest okropna tak w ogóle
Może jeść bo nie ma dużych problemów z równowagą, zęby w porządku, potrafi nimi łapać (skubie mnie za każdym razem u weta, tak baaaardzo delikatnie na zmiane z lizaniem
) ale suchego nie je. I to, co najlepsze, gerberek też robi sie be! Dobry jest tylko nutridrink 
Mamy Baytril na 6 kolejnych dni (pierwszą dawke dostała), na pojutrze drugą dawke sterydu i coś tam jeszcze, nie pamiętam co...
W poniedziałek jedziemy na kontrole, już do dr Piaseckiego i prawdopodobnie małą czeka rtg żeby sprawdzić jak duży fragment kanału usznego jest zajęty.
Wtedy wezme też białki

Deborka jest okropna tak w ogóle

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Trzymam kciuki za potrzebujących.
Nina, wymiziaj wszystkie Tupoczące
Nina, wymiziaj wszystkie Tupoczące
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4c ... efdd9.html wrrr.... sliczne
Deborke ucałuj i powiedz jej ze jak nie zje grzecznie pyszności suchych to já do klatki z chomikiem włożysz, powinno podziałać

Deborke ucałuj i powiedz jej ze jak nie zje grzecznie pyszności suchych to já do klatki z chomikiem włożysz, powinno podziałać

Prosze bardzomerch pisze:I czekam na foteczki

Najdzielniejszy szczurek świata, który po mistrzowsku opanował jedzenie jedną ręką

Widział ktoś taki kolor szczura? Aferka nie traci czasu na mycie sie a gerberki je ręką i zaciąga miske do domku a następnie w niej śpi

Tutaj zgrzytała zębami. Robi przy tym wyjątkowo dziwne miny i odgina głowe do tyłu

Dzieciuchy:

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, na pierwszym zdjęciu jest Nessy ? Ten guz jest ogromny..
Ale dzielna dziewczyna sobie radzi jak widzę.. Muśnij po główce ode mnie dziołchę, kto by to nie był.
A Aferka wygląda jak Milkins wtedy...

A Aferka wygląda jak Milkins wtedy...

Tak Babliś, to Nessy. Ten guz na zdjęciu chyba i tak nie wygląda tak, jak w rzeczywistości...
Już jakiś miesiąc temu myślałam, że został nam tydzień, góra dwa, a ona nadal zachowuje sie tak, jakby tego guza nie było... Z resztą widać jak sobie radzi
Nie chudnie, biega jak szalona i ogólnie nadal jest czystym sreberkiem
Szczury dostały ryż z tuńczykiem. Ale szał był w klatkach
A Fuks robił gniazdko z ręczników papierowych! Stałyśmy z mamą przed klatką jak słupy soli, bo on nigdy wcześniej nie robił gniazdka i tak nieporadnie mu to szło, że dusiłam sie ze śmiechu
Już jakiś miesiąc temu myślałam, że został nam tydzień, góra dwa, a ona nadal zachowuje sie tak, jakby tego guza nie było... Z resztą widać jak sobie radzi

Szczury dostały ryż z tuńczykiem. Ale szał był w klatkach

A Fuks robił gniazdko z ręczników papierowych! Stałyśmy z mamą przed klatką jak słupy soli, bo on nigdy wcześniej nie robił gniazdka i tak nieporadnie mu to szło, że dusiłam sie ze śmiechu

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Widać po pycholku..
A co z towarzystwem dla Fuksa?

Ano widu ani słychu. Ale Femisia chyba przywykła, że siedzi z nim, a później biega z dziewczynamiBabli pisze:Widać po pycholku..![]()

merch pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06e ... f3143.html
ze niby to moja wnusia taka wielka?

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Oj Afera Ty flejtuszku mały! No żeby się tak wysmarować i nawet nie umyć - wstyd!
Widzę, że Efki merchowe wszystkie są takie piękne i wyrośnięte. Muszę przyznać, że obawiam się, iż nasz Flap będzie niedługo takim wojskowym szczurem (dla jasności, znajomy, który był w wojsku mówił, że tam biegają szczury jak koty
).
Mizianko dla szczurzej ferajny!
Widzę, że Efki merchowe wszystkie są takie piękne i wyrośnięte. Muszę przyznać, że obawiam się, iż nasz Flap będzie niedługo takim wojskowym szczurem (dla jasności, znajomy, który był w wojsku mówił, że tam biegają szczury jak koty

Mizianko dla szczurzej ferajny!
Aferka dzisiaj wygląda jak chomik
Pyszczek spuchnięty po obu stronach... Kolejna seria antybiotyku chyba nie ma sensu... Nie chce znowu męczyć jej wizytami u weta, ciągłym kłuciem i całą resztą.
Księżniczka Deborka łaskawie zjadła utarte jabłuszko i marchewke z olejem z wiesiołka

Księżniczka Deborka łaskawie zjadła utarte jabłuszko i marchewke z olejem z wiesiołka

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp