Odmienna, obiecuję zawalać forum zdjęciami i relacjami

Moderator: Junior Moderator
Ja trzech wsadzę do transportera i czasem nie mam siły ich nieśćodmienna pisze:To są ok. 5 miesięczne misie... jeden waży 594 a najdrobniejszy- 484g.... ledwo dotargałam ten transporter.
odmienna pisze:I tego okropnego Tobiaszka, który tak beznadziejnie nadstawia paskudny brzuchol do drapania i taki bezczelnie ciekawski jest.....
ot, szczury!Przecudowni są
No comment...odmienna pisze:ot, szczury!Przecudowni są![]()
Hmmmczłowiek całe życie się uczy: Jak Bobo przebiegnie po klawiaturze, to potem, żeby normalnie działała, trzeba wcisnąć LEWY Ctrl i Shift a jak przebiegnie Arieliszcze, to koniecznie: Ins....
Szczury pomagają:
- njxjc j3#QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ12 CASAi:
takie rzeczy wypisuje Bobo
- 90wwqeww : a to, jeszcze bardziej tajemniczo ( Bobo, przynajmniej zrozumiałe CASA a w tym kontekście Q też dosyć oczywiście się jawi, napisał...)- Arielek
ale, jak to się ma do projektu "elder self-neglect"??? mądrale krochmalone!Mącą człekowi we łbie, a same w międzyczasie kradną ciastka i kruszą nimi na prześcieradło.... chce ktoś może szczura???
Nietoperrr... pisze:No comment...![]()
Bo cóż więcej można dodać???(Chce ktoś moje po klawiaturze biegające???)
Sysa pisze:HDkgjghgospdsfmnf![]()
Pozdrawiamy!
...i gadaj tu z Takimi....Jessica pisze:jyutrrygdtyyrfdwew i my też pozdrawiamy:)
Cyklo... ale teraz, kiedy waży 200??? Nie będę spokojna, póki nie dowiem się, co on o tym myśliCyklotymia pisze: WWW powiedział, że jest póki co zbyt lekki na wciskanie klawiszy
leżę... padłamodmienna pisze:bo jak to 33 jest w poziomie, jest wystarczająco miejsca, by się omijać jak śmierdzące g... i drzeć się wniebogłosy: „bo mnie Ariel dotykaaaaaaa!”