Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

mazoq, gratulowac czy nie?
bo takie miny i az sie boje :jezor2:... no ale dobra, GRATULUJE :przytul:

satanka666, no nie wiem, chyba można, ogólnie jestem w szoku i trochę mnie telepie dlatego muszę się oswoić z tą informacją zanim zacznę puszczać emoty radości... 

Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 10:20 am przez mazoq, łącznie zmieniany 1 raz.
mazoq, gratulejszyn!!! :lol:
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Brawo Mazoq
:przytul:

Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

Mazoq, gratuluje
))
niesamowicie fajnie miec swoje 4 sciany... to daje sile. szczegolnie, jesli wyprowadzam sie do tego samego miasta, bo co innego, jelsi ktos po prostu wyjezdza na studia... a ja po prostu poszlam na swoje
Agacia: perfect!
ul Drzewieckiego.

niesamowicie fajnie miec swoje 4 sciany... to daje sile. szczegolnie, jesli wyprowadzam sie do tego samego miasta, bo co innego, jelsi ktos po prostu wyjezdza na studia... a ja po prostu poszlam na swoje

Agacia: perfect!

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
dzięki, ciężko mi nadal uwierzyć (wciąż mi się wydaje że tam jutro pójdę i okaże się jedna wielka bzdura...)... eh, jeśli jutro naprawdę złożę już te papiery to pierwszą rzeczą jaką zrobię to... nawrzucam misterowi Z za wszystkie czasy :twisted:
Dostałam 4 z poprawki z najgorszego egzaminu na tych studiach... i babsztyl nie wpisał mi w nagrodę kapy za pierwszy termin :jezor2:
Enigma już w domciu, stadko bezboleśnie połączone, współlokator w miarę normalny, firany i zasłony poprane.
Wreszcie mi coś kurdemol wychodzi...
I jeszcze tylko 4 dni;)
Enigma już w domciu, stadko bezboleśnie połączone, współlokator w miarę normalny, firany i zasłony poprane.
Wreszcie mi coś kurdemol wychodzi...
I jeszcze tylko 4 dni;)
zona: no i tak milo byc, mialo sie wreszcie zaczac ukladac! jestem z Toba, gratuluje 

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
an - oby się układało jak najdłużej, czego i Tobie życze:)
Jak mi Pani Ciocia wróci, to w ogóle będzie super;]
Jak mi Pani Ciocia wróci, to w ogóle będzie super;]
Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Obroniłam, zdałam, jestem już cholernym magistrem i adios filologio klasyczna :lol2: :lol2: :lol2: I dostałam (zaraz po obronie :shock: ) rewelacyjną pracę, nawet w zawodzie :thumbleft: I teraz rzucam tą beznadziejną księgarnię
Ale pytania na obronie wylosowałam do d... Bo u nas jest egzam z literatury, a o pracę w ogóle nie pytają. A ja wylosowałam:
1. Herodot jako historyk i jako pisarz.
2. Stoicyzm i epikureizm. Nurt filozoficzny w literaturze rzymskiej. :shock:
Bosz... Koszmar, a uczyłam się dwa dni jeno... Głupi ma szczęście
Kto ze mną pije? :jezor2:

Ale pytania na obronie wylosowałam do d... Bo u nas jest egzam z literatury, a o pracę w ogóle nie pytają. A ja wylosowałam:
1. Herodot jako historyk i jako pisarz.
2. Stoicyzm i epikureizm. Nurt filozoficzny w literaturze rzymskiej. :shock:
Bosz... Koszmar, a uczyłam się dwa dni jeno... Głupi ma szczęście

nie chciało mi się iść na trening ale było fajnie :flex: brechta była jak zwykle...
Layla, wielkie gratulacje Pani Magister
:D:D:D:D:D
Ja się mogę z Tobą napić mentalnie
Gratuluję :przytul:
A tak w ogóle to Destiny of Zirrael Rattery jest już u mnie!!!! :lol2: :lol2: :lol2:
I właśnie łobuzuje na biurku
:D

Ja się mogę z Tobą napić mentalnie

Gratuluję :przytul:
A tak w ogóle to Destiny of Zirrael Rattery jest już u mnie!!!! :lol2: :lol2: :lol2:
I właśnie łobuzuje na biurku

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
tzw. "szczescie w bolu".
jestem w 12 tygodniu jak nie widzialam u siebie okresu... nie mialam tez czasu, zeby isc do lekarza. az dzisiaj zadzwonila moja matka z awantura, ze jeszcze tego nie zrobilam i kazala mi sie rejestrowac. no to zadzwonilam i dowiedzialam sie, ze najblizszy wolny termin maja... na poczatku grudnia. taaa... wiec trzeba bylo uruchomic znajomosci i wepchnac sie do kolejki bez rejestracji, bo do grudnia bym sie przeciez przekrecila...
poszlam, usiadlam na fotelu, pani do mnie podeszla i co? uslyszalam tylko "no to chyba problem mamy z glowy". i teraz brzuch mnie napi****la (przepraszam za slownictwo, ale nie ma innego adekwatnego na to, co czuje po tych prawie trzech meisiacach bez) koncertowo, a mi sie micha cieszy
bez sensu tylko, ze nie moglam pcozekac do jutra, tylko robic klopot i wpychac sie do kolejki, ale skad moglam wiedziec :drap:
dowiedzialam sie, ze to wszystko ze stresu... domyslalam sie, ale przez najblizszy rok nei zpaowiada sie, zeby mi tego stresu ubylo. wiec dostalam jakas farmakologie do regulacji i bede sie teraz bawila przez rok. ALE SIE CIESZE, MATKO SWIETA :]
jestem w 12 tygodniu jak nie widzialam u siebie okresu... nie mialam tez czasu, zeby isc do lekarza. az dzisiaj zadzwonila moja matka z awantura, ze jeszcze tego nie zrobilam i kazala mi sie rejestrowac. no to zadzwonilam i dowiedzialam sie, ze najblizszy wolny termin maja... na poczatku grudnia. taaa... wiec trzeba bylo uruchomic znajomosci i wepchnac sie do kolejki bez rejestracji, bo do grudnia bym sie przeciez przekrecila...
poszlam, usiadlam na fotelu, pani do mnie podeszla i co? uslyszalam tylko "no to chyba problem mamy z glowy". i teraz brzuch mnie napi****la (przepraszam za slownictwo, ale nie ma innego adekwatnego na to, co czuje po tych prawie trzech meisiacach bez) koncertowo, a mi sie micha cieszy

bez sensu tylko, ze nie moglam pcozekac do jutra, tylko robic klopot i wpychac sie do kolejki, ale skad moglam wiedziec :drap:
dowiedzialam sie, ze to wszystko ze stresu... domyslalam sie, ale przez najblizszy rok nei zpaowiada sie, zeby mi tego stresu ubylo. wiec dostalam jakas farmakologie do regulacji i bede sie teraz bawila przez rok. ALE SIE CIESZE, MATKO SWIETA :]
[znowu ja, hehe... tylko ja sie na tym forum ciesze?
]
przyszla wlasnie poczta najnowsza ksiazka PTerry'ego z serii "Swiat Dysku" :> Perwersyjnie uwielbiam ten czas, kiedy mam najnowsza ksiazke i specjalnie wydluzam czas jej rozpoczecia... czuje sie bezpiecznie, bo wiem, ze mam co czytac i ebde sie swietnie bawila, wiec odwlekam czas rozpoczecia
a tym razem bede sie bawila jeszcze lepiej, bo ksiazka jest z serii moich ulubionych watkow, o strazy miejskiej 
nie jestem pedantka, ale mam swoje dziwactwa. jednym z nich jest trzymanie wszystkich ksiazek Pratchetta na jednej polce, ulozonej wedlug kolejnosci wydania, rowniutko... i wpieniam sie na Fee, bo w irlandii ma moj przedostatni tom "Carpe Jungulum" i przez to moja kolekcja jest niedopelniona ;P

przyszla wlasnie poczta najnowsza ksiazka PTerry'ego z serii "Swiat Dysku" :> Perwersyjnie uwielbiam ten czas, kiedy mam najnowsza ksiazke i specjalnie wydluzam czas jej rozpoczecia... czuje sie bezpiecznie, bo wiem, ze mam co czytac i ebde sie swietnie bawila, wiec odwlekam czas rozpoczecia

nie jestem pedantka, ale mam swoje dziwactwa. jednym z nich jest trzymanie wszystkich ksiazek Pratchetta na jednej polce, ulozonej wedlug kolejnosci wydania, rowniutko... i wpieniam sie na Fee, bo w irlandii ma moj przedostatni tom "Carpe Jungulum" i przez to moja kolekcja jest niedopelniona ;P
wczoraj odebrałam indeks i legitymację
dziś już mam plan zajęć i nie jest najgorzej. Wykłady w przyzwoitych godzinach a w piątek wolne:D chociaż trochę przeraża mnie 4godzinny wykład z analizy matematycznej i algebry liniowej, ale będzie dobrze
do tego do mojego kochania zadzwoniła praca i się cieszę razem z nim.