4 pory roku w krainie Muminków

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Babli

Re: Mój gang...

Post autor: Babli »

Ile fotek..przyznam że nie wszystko oglądałam tylko 3/4 jaka woliera ładna, i fajnie urządzona ;)
Hehe.. moja pustkami przy łączeniu zieje.. :P
Awatar użytkownika
Telimenka

Re: Twarzowa Brygada MR

Post autor: Telimenka »

Slicznoootka :-* . Ryjus w poniedzialek idzie na przeglad do pana Weta a pozniej umawiamy na kastracje. Wiec jeszcze troche i bedzie u CIebie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

1. chłopczyku, tak na przyszłośc, gdy pokazujesz zdjęcia, odwracaj je tak, żeby można było je oglądać
2. nie dawaj Mordce mokrych papek zbyt czesto - szczury muszą scierać zęby
3. klatka fajna, przyznam, ale będziesz w niej trzymał tylko dwa ogonki? przeciez tam jest tyle miejsca.. może pokusisz się chociaż na jeszcze jedną dziewczynkę z jakiegoś ogłoszenia?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

zalbi pisze:1. chłopczyku, tak na przyszłośc, gdy pokazujesz zdjęcia, odwracaj je tak, żeby można było je oglądać
Sorki ale odkąd wróciłem się uczę na jutro ::) i nie mam zbytnio czasu na przyszłość będę pamiętał :)
chłopczyku... to tak dziwnie brzmi juz wole Filip albo po nicku ;D
zalbi pisze: 3. klatka fajna, przyznam, ale będziesz w niej trzymał tylko dwa ogonki? przeciez tam jest tyle miejsca.. może pokusisz się chociaż na jeszcze jedną dziewczynkę z jakiegoś ogłoszenia?
KUSI ZALBI KUSIIII ale jest taka blokada o nazwie "Rodzice" ::) nie da się jej obejść a przynajmniej dopóki Ryjola nie ma :D

Edit

ZALBI MNIE POCHWALIŁA <jupi> :P
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Fajna Mordcia :D do klatki mógłbyś wstawić więcej półeczek i np. rury łazienkowe :). Może, gdy Twoi rodzice przekonają się, jak cudownie zachowują się razem 2 szczurki, zgodzą się na więcej :)?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Filip, ta woliera aż sie prosi o tarasy z ferplasta :P półki, półki i jeszcze raz półki, bo ich za mało ;)

Mordziasta cudowna, uwielbiam krzywe huskulce ;D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Nina pisze:Filip, ta woliera aż sie prosi o tarasy z ferplasta :P półki, półki i jeszcze raz półki, bo ich za mało ;)

;D
Nina kupuje jak bede w Pyszczaku :D
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

A ile tych polek tak na oko ?
Oczywiście uwzględniając konary, hamaki, norki, tunele wiszące o takie tam ...
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Myśle, że ze 3-4 spokojnie mogłyby być.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

okej dzięki :)

Wczoraj obcinałem mordce pazurki i kiedy doszliśmy do najmniejszego pazurka to trzymałem go w obcinaczu dla zwierząt żeby wymierzyć i żeby za daleko nie obciąć... Mordzia się ruszyła i pazurek naderwany... Trochę krwi poleciało ale zatamowaliśmy papierem toaletowym i nie było już krwi potem tylko psiuknąłem octeniseptem i wsadziłem do koszyczka żeby się obmyła itd. Do końca dnia dałem jej spokój, dzisiaj patrzę gwiazdka pazurka zgubiła ::) ale nie wydaje się być jakoś specjalnie poszkodowana :P chodzi biega tak jak dawniej jedyne co dla mnie uwaga na przyszłość: Nigdy więcej nie będę obcinał pazurków... wsadziłem jej do klatki jakiś spory konar, wsadzę jeszcze kawałek brzozy i kamień jakiś i bezie sobie sama ścierała i jeszcze od czasu do czasu piłowanie pilniczkiem do paznokci.

Ryj ma w poniedziałek Konsultacje- jak donosi Telimenka. Okaże się czy może być kastrowany jeśli tak to się umówią już na konkretną datę kastracji a my szukamy transportu, Poznań -> Wawa , bo na trasie Wawa-> Garwolin już jest tylko jeszcze szczegóły trzeba dogadać z Limbą :D bo to ona właśnie, albo jej koleżanka mieszkająca w Garwolinie dostarczą mi go :).Trzeba będzie starą klatkę wywlec ze strychu...
Teli napisała do tematu o transportach : http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... a&start=15

Foty
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

Śliczność.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 59b80bfcc3 jaki słodki pyszczek. ; D
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Mordzia jest piękniocha :).
Czuję prawie rodzicielską dumę :D.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczna jest :D A jeszcze piekniej bedzie sie kaponowac z Ryjciem ;D .
Ryjus pewnie do kastracji sie nadaje, wiec wybrac trzeba bedze tylko termin kastracji ruszyc dupke i pojechac ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”