My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: My little girls

Post autor: Nina »

Wszystkie mają jasne oczka ;)

Cudne kluseczki :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rhenata

Post autor: Rhenata »

troszku zdjec :P

zimowa melancholia
Obrazek

pokazałam wszyyystkie cyce ;D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

najpiekniejsza mordka w kategorii '' w zimowym słoneczku''
Obrazek

Obrazek

wiem ze mama mnie kocha czasami tylko zapomina ze jestem na cycu ::)

Obrazek

pac %$&**^%£%$() oooo już nie jestem, hej ja tez chce wejść! ( wyrodna matka, toż to nie można tak dzieckiem miatac-muszę zaznaczyć ze wszystkie dzieci wytargane na cycu są następnie zbierane na kupę :D )

Obrazek

najpiękniejsza dupcia na świecie ;D

Obrazek

mleko najlepiej jest pic do góry nogami ;D
Obrazek

i oczywiście dzisiejsze ważenie dupek
Obrazek

Dupki rosną sobie radośnie mamy 5 razy 9 gram, 5 razy 8 gram i jedno maleństwo 7 gram
Mamusia daje sie podnosić i wyciągać z klatki, wprawdzie tylko na ciasnej łódeczce założonej na nią ukradkiem i delikatnie, zamarza przy tym i kuli sie w sobie ale tfu tfu nie dziabla przy tym jeszcze nikogo podczas tej procedury ::) chwale sie ale tylko raz dzisiaj ja tak wyciągnęłam, zawsze wołam Pio help, bo ja sie boje ze ona mnie zje i Pio rycersko wyciąga szczura jak gdyby nigdy nic a ja na to: no i jak ty tooo roooobiszz?
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 6:09 pm przez Rhenata, łącznie zmieniany 1 raz.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
grzesia

Post autor: grzesia »

Cudne kluchy :) Naprawdę boskie, takie rozczulające....;D
Rhenata

Dziękować,dziękować ;D Jestem dumna babcia i zamęczam wszystkich którzy choć odrobinę chcą słuchać ;D Właśnie dostałam małego ataku serca, zajrzałam do gniazda liczę dupki a tam 10 ...jejku matko psychologiczna jak to 10!!!???? uff jest, mały paskudnik schował sie z boku pod papierkiem...eh no i zawal...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
merch

Post autor: merch »

No jabym zawalu dostala jakby takie male wyciagelo sie na cycu z gniazda, u mnie zdarzalo sie to dopiero omszonym wczesnej szczurzyce je jakos chyba zdejmowaly , albo nie ruszaly sie poki male ne skoncza jesc.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rhenata

Zdarza sie jej niestety ale chwile potem je znajduje i siup do gniazda, a ja jak to widzę to na nią krzyczę ze dzieci to sie nie ciąga tak po klatce! Niestety mnie nie słucha i jest zdania ze jak musi wyjść to wychodzi czy jej coś wisi na cycu czy nie...eh....niedobra Tuti. Widać tak to już z nią jest...
Obrazek
Nina
Kontakt:

Moja Bąbla też tak dzieci ciągała ;)
Ja to dopiero zawału dostałam któregoś dnia. Zaglądam do gniazda i widze 6 klusek. Gdzie pozostałe 3? Pod chusteczkami za gniazdem ::)

Cudne kluseczki i jak im pięknie znaczenia widać!
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

o, czyżby jakieś huskulce się szykowały?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

zalbi pisze:o, czyżby jakieś huskulce się szykowały?
Też to widzisz? Myślałam, że tylko ja mam przewidzenia :D
Tupot Małych Stóp
Rhenata

Ja nie chciałam na durnia ::) wyjść i nicnie mówiłam o tych huskulcach ,ale dzisiaj jak je wzięłam to właśnie huskulcowe znaczenia zobaczyłam , myślę sobie co ja tam wiem o 5 dniowych kluskach i ich znaczeniach... ale skoro wy to widzicie nawet na zdjęciach wiec jednak nie oszalałam ;D

są tak słodkie ze muszę sie powstrzymywać przed ciągłym podglądaniem gniazda ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Kluski są przecudne! Oby się dobrze chowały ;)
Ja tam się nie dziwię Tuti... Mama czasem musi warknąć na dziecko lub po prostu je zlekceważyć, bo inaczej na głowę wejdą ::)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Rhenata

No widzisz Ivcia ona je tak dosyć często wyciąga niechcący z gniazda uczepione na cycu ::) i to mnie przeraza troszkę , idzie sobie zrobi siusiu , gubi smarkacza po drodze, za chwile pójdzie tu i tam i znajduje zgubę ;D zanosi go do gniazda poukłada wyliżę i już następny zawisł wiec wytarga go i powtarza sie procedura...eh oczywiście tak dramatycznie jest raz na jakiś czas....

piskają moje maleństwa ;D do cyca sie pchają równo! Bédá z nich silne małe dranie ;) Dziewczyny dostały właśnie miękki granulat sojowy i pomidorka i orzeszka i... i... i... rozpieszczam małe gamonie ;D
Fruti została zaopatrzona w porodówkę o okrągłej podstawie dna, nie miałam już takiego pudełka jak dla Tuti, a szkoda bo sprawuje sie super. Brzusio jest już ogromny, wszystko wskazuje na to ze małe pojawia sie lada moment.
a tu mamy brzucholca
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i znowu mamusia wytargała i musi wnosić...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Wiem, wiem... Czasami zgubi, ale kocha z całego serduszka te swoje popierdułki! ::)
Mama zawsze kocha swoje dzieci :-*

Jak moja albinoska miała małe i widziałam jak je tak w ząbkach taszczy, to mi się słabo robiło... Wiem, że robią to delikatnie i w ogóle, ale wciąż mnie to przeraża ::)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Rhenata

No to powiem.. tam tam ta dam...urodziło sie 9 kluseczek
eh...a Pio cały czas sie łudził ze ja wzdęło albo taka grubiutka ::) , do ostatniej chwili miał facet nadzieje za to sie skończy, to rodzenie... No i już po rodzeniu , a teraz ta cięższa część wychowanie ;D
Obrazek
Nina
Kontakt:

Ale jaja :D
Teraz nic tylko kciukać za zdrówko i większość bab, żebyście sie nie musieli z nimi rozstawać :P
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”