ja teżdenewa pisze:Ktoś tutaj polecał najnowszego Sherlocka Holmesa, obejrzałam i też zdecydowanie polecam![]()
Filmy warte obejrzenia...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Filmy warte obejrzenia...
ten się nie myli, kto nic nie robi
Jestem fanka silent boba od zawsze czyli od pogoni za amy bo to pirwszy film Kevina Smitha , ktory ogladalam.
Warto obejrzec dogville i mayday wajcharza larsa von triera , no i jego ( chyba ) ostatni film antychryst
Warto obejrzec dogville i mayday wajcharza larsa von triera , no i jego ( chyba ) ostatni film antychryst
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
A mi się nie podobał - Sherlock to tu był jedynie z nazwy - mógł się nazywać i John Smith i wtedy już nic z postacią Stworzoną przez Conan Doyle'a nie miałby wspólnego.yss pisze:ja teżdenewa pisze:Ktoś tutaj polecał najnowszego Sherlocka Holmesa, obejrzałam i też zdecydowanie polecam![]()
Obejrzeliśmy sobie brytyjski "Przetrzymać tę miłość" - niby thriller , ale tak z akcentem na psychologię ; nie był może zły , ale lekki w odbiorze też nie , więc się następnie rozluźnialiśmy oglądając "Przyjeżdża orkiestra" Fr/USA/Izr ; inny może rodzaj humoru , ale wart był czasu , no i przynajmniej nie lało tam jak teraz u nas , było sucho i bezchmurne niebo 
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
a ja wczoraj w nocy zasnąć nie mogłam, więc puściłam sobie Coco Chanel, licząc, że będzie tak nudny, że usnę. I baaardzo się pomyliłam, bo film był fantastyczny.
Nie przynudzał, dobrze się oglądało, fabuła też fajna 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
a, tu masz rację. sporo nafantazjowali. ale mimo to mi się podobałMagamaga pisze:A mi się nie podobał - Sherlock to tu był jedynie z nazwy - mógł się nazywać i John Smith i wtedy już nic z postacią Stworzoną przez Conan Doyle'a nie miałby wspólnego.yss pisze:ja teżdenewa pisze:Ktoś tutaj polecał najnowszego Sherlocka Holmesa, obejrzałam i też zdecydowanie polecam![]()
ten się nie myli, kto nic nie robi
ja byłam ostatnio na IRON MAN2 i na ROBIN HOODZIE
nawet,nawet
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
W robin hoodzie ponoć pada wyrażenie: " W tym dniu wszyscy jesteśmy Anglikami" . To prawda?
:D:D
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Prawda
śmiech na sali
Pamiętam, że ten temat był scalony z serrialowym, dlatego pytam:
oglądał ktoś glee?
Jest tam strasznie pomieszana fabuła, ale koocham ten serial! 
oglądał ktoś glee?
Obejrzałam wreszcie 7 dusz (Seven Pounds)...Piękny i wzruszający film! Przepłakałam prawie cały...
...i Will Smith jak zwykle genialny!!
...i Will Smith jak zwykle genialny!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
wiecie skąd mogę ściągnać dziewczynę z sąsiedztwa (ale nie tą komedię tylko thriler podobny do an american crime) na chomikuj nie ma;/
Pati
juz znalazlam na chomikuj jednak byl ale pod inna nazwa:)
a nikt nie wymienil glupkowatej komedi "rrrrr" haha dla mnie bomba ja lubie takie durne bez zadnego madrego przekazu filmy:) podobny jest "but manitu"
dobre filmy na poprawe humoru:)
z dobrych komedii polecam "poznaj moich rodzicow"
a teraz mam pytanie byl ktos z was w kinie lub juz ogladal film shrek 4 forever?
jak wrazenia?
a nikt nie wymienil glupkowatej komedi "rrrrr" haha dla mnie bomba ja lubie takie durne bez zadnego madrego przekazu filmy:) podobny jest "but manitu"
dobre filmy na poprawe humoru:)
z dobrych komedii polecam "poznaj moich rodzicow"
a teraz mam pytanie byl ktos z was w kinie lub juz ogladal film shrek 4 forever?
Pati
Ekhm... ja byłam w kinie (jestem fanką Shreka od pierwszej części), i to na wersji 3D.
Ogląda się całkiem przyjemnie, ale zdecydowanie brakuje świeżości pierwszych dwóch części. I pan Wierzbięta, autor polskiego scenariusza, też mnie trochę zawiódł - nie ma tylu aktualnych żartów językowych, co zwykle. Osioł jakiś taki drętwy, aczkolwiek Kot w Butach w wersji XXL rozłożył mnie na łopatki
Ogląda się całkiem przyjemnie, ale zdecydowanie brakuje świeżości pierwszych dwóch części. I pan Wierzbięta, autor polskiego scenariusza, też mnie trochę zawiódł - nie ma tylu aktualnych żartów językowych, co zwykle. Osioł jakiś taki drętwy, aczkolwiek Kot w Butach w wersji XXL rozłożył mnie na łopatki
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Tez dzis wlasnie bylam;/ Nie zachwycil mnie byl zbyt powazny a za malo humoru, w porownaniu do poprzednich czesci niestety. Ogolnie przyjemnie sie oglada... Ale nie zachwycil mnie az tak bardzo:) Kot byl najlepszy:) Ale osiol zawsze byl moim idolem 
Pati