http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 49d34.html - uprzedzałam, że maluchy tylko by jadły

Moderator: Junior Moderator
Od Klimejszyn!A ten błysk... Mrau! Fazowy ten diabełek, skąd masz?
Możliwe, bo jak go brałem to piskał, huskus teżklimejszyn pisze:u mnie nie piszczał w ogóle. ale wiesz co, one chyba właśnie na coś nieznanego tak reagują, może się boją. jak ja zapoznałam moje dziewczynki z tego miotu z resztą kobiet, to przez parę dni darły się maluchy jak tylko któraś do nich podeszła. raz na jakiś czas jeszcze pisną jak się wystraszą, ale bardzo sporadycznie. myślę, że Twoje też niedługo przestaną, muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji
napewno im przejdzie, muszą się przyzwyczaićSheeruun pisze:Możliwe, bo jak go brałem to piskał, huskus teżklimejszyn pisze:u mnie nie piszczał w ogóle. ale wiesz co, one chyba właśnie na coś nieznanego tak reagują, może się boją. jak ja zapoznałam moje dziewczynki z tego miotu z resztą kobiet, to przez parę dni darły się maluchy jak tylko któraś do nich podeszła. raz na jakiś czas jeszcze pisną jak się wystraszą, ale bardzo sporadycznie. myślę, że Twoje też niedługo przestaną, muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji
U mnie jeszcze tak dużo nie ma rzeczy, więc można włazić. Dopiero planuję umeblowanie jakieś większe, więc mogę włazićja bym wlazła do moich kobiet do klatki, ale kurczę akrobatką nie jestem, a trzeba by się ułożyć między półkami, hamakami, konarem, huśtawkami... ale bitwa z ręką jest zawsze pod kołdrą
Jak nie używacie faunaboxa to możesz zrobić domek, moim chłopcom się podoba, własnie się siedmiu władowało, trójka w hamaku..domek fajnyzaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić im jak Ty domku z takiego faunaboxa, bo jeden domek na taką wielką klatkę...i wchodzą tam po kolei, na raty
no a fauna nie używamy to możnaby go wykorzystać
Kiedyś zrobię, tj poproszę kogoś żeby mi zrobił, bo ciężko operować aparatem siedząc w klatce..Hahahahahah![]()
Mogłeś zrobić sobie fotkę, chętnie bym Cię tam zobaczyła hahah
![]()
Specjalnie im duzo polarków tam dałem, coby nie rozlewały się siuśki..Bardzo fajna chałupaale moje to by tam świnie od razu naszczały i trzeba by to myć 5razy dziennie
o, to się w lipcu widzimySheeruun pisze: A wgl w lipcu bede w Krakowie, napadne cie i ukradne szczury!![]()
Jasne że wpadnę, nie przegapię takiej okazjio, to się w lipcu widzimyjakieś spotkanie forumowe pewnie będzie to wpadniesz, ma się rozumieć ?
moje szczury chcesz ukraść, moje ? no pięknie