Sheruunowe Potwory

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Sheeruunowe potwory ^^

Post autor: klimejszyn »

cudny Aleksander ::)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 49d34.html - uprzedzałam, że maluchy tylko by jadły ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

A ten błysk... Mrau! Fazowy ten diabełek, skąd masz? ;D
Od Klimejszyn! O0

Ej, Klimku, czy u ciebie Ciel (agutowy blut) piszczał bez powodu? W transporterze też mu się zdarzało, ale myślałem, że po prostu któryś go zgniata, ale nie, przed chwilą stał sobie, wąchał psa i piszczał. Jak Aki do niego podchodzi też piszczy. Może to jego reakcja na coś nieznanego? Na mnie reaguje tak samo..
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

u mnie nie piszczał w ogóle. ale wiesz co, one chyba właśnie na coś nieznanego tak reagują, może się boją. jak ja zapoznałam moje dziewczynki z tego miotu z resztą kobiet, to przez parę dni darły się maluchy jak tylko któraś do nich podeszła. raz na jakiś czas jeszcze pisną jak się wystraszą, ale bardzo sporadycznie. myślę, że Twoje też niedługo przestaną, muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji ;)
bez szczurków...
Sheeruun

Omg, dawno się tak nie bawiłem! :D
Miałem wyjąć ogony z klatki, otwieram, wyszedł Ciel. Patrzę na niego.. i myślę "boże, przecież one takie małe, zaraz gdzieś zgubię, muszę lepiej pokój pozabezpieczać!". Więc złapałem, schowałem go do klatki i przyszło mi do głowy, żeby wleźć. To wlazłem do Fureta sobie, siadłem, zamknąłem drzwi.. A oni zaczęli jak szaleni biegać po mnie, skakać, szarpać za bluzę.. :D Fajnie się z ręką bawili, np. bitwa czteroosobowa, czyli 3 szczury i ręka! ;D A potem gonitwa dookoła tatusia i znowu bitwa.. :P Próbowali też porwać mi skarpetki, zaciągnąć włosy do hamaka itp.. Nawet Aki się rozruszał i bawił! :D Ale najbardziej szalony jest Matt (huskuś), czego ten nie wyprawiał.. ;D Z labisiów aktywniejszy jest Siergiej, Sky woli poleżeć, wyjąłem go z hamaka żeby pobiegał z resztą, to spojrzał na mnie jak na idiotę, i wlazł mi po ramieniu z powrotem do hamaka.. ::)
Fajnie było, polecam! Tylko wyjść ciężko.. ;D

I zrobiłem im chałupę z rozwalonego transportera. Fajna sprawa, chyba się podoba, włażą tam chętnie ;)
ObrazekObrazek

klimejszyn pisze:u mnie nie piszczał w ogóle. ale wiesz co, one chyba właśnie na coś nieznanego tak reagują, może się boją. jak ja zapoznałam moje dziewczynki z tego miotu z resztą kobiet, to przez parę dni darły się maluchy jak tylko któraś do nich podeszła. raz na jakiś czas jeszcze pisną jak się wystraszą, ale bardzo sporadycznie. myślę, że Twoje też niedługo przestaną, muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji ;)
Możliwe, bo jak go brałem to piskał, huskus też ;)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Hahahahahah :D :D Mogłeś zrobić sobie fotkę, chętnie bym Cię tam zobaczyła hahah ;D ;D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
klimejszyn
Kontakt:

ja bym wlazła do moich kobiet do klatki, ale kurczę akrobatką nie jestem, a trzeba by się ułożyć między półkami, hamakami, konarem, huśtawkami... ale bitwa z ręką jest zawsze pod kołdrą :D

domek fajny :) zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić im jak Ty domku z takiego faunaboxa, bo jeden domek na taką wielką klatkę...i wchodzą tam po kolei, na raty ;D no a fauna nie używamy to możnaby go wykorzystać ::)
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

zapomniałam -
Sheeruun pisze:
klimejszyn pisze:u mnie nie piszczał w ogóle. ale wiesz co, one chyba właśnie na coś nieznanego tak reagują, może się boją. jak ja zapoznałam moje dziewczynki z tego miotu z resztą kobiet, to przez parę dni darły się maluchy jak tylko któraś do nich podeszła. raz na jakiś czas jeszcze pisną jak się wystraszą, ale bardzo sporadycznie. myślę, że Twoje też niedługo przestaną, muszą się przyzwyczaić do nowej sytuacji ;)
Możliwe, bo jak go brałem to piskał, huskus też ;)
napewno im przejdzie, muszą się przyzwyczaić :)
bez szczurków...
Sheeruun

ja bym wlazła do moich kobiet do klatki, ale kurczę akrobatką nie jestem, a trzeba by się ułożyć między półkami, hamakami, konarem, huśtawkami... ale bitwa z ręką jest zawsze pod kołdrą :D
U mnie jeszcze tak dużo nie ma rzeczy, więc można włazić. Dopiero planuję umeblowanie jakieś większe, więc mogę włazić ;D Klimku, przyjeżdżaj do mnie, przetrzymam cię w klatce, będziesz miala radoche :D
A wgl w lipcu bede w Krakowie, napadne cie i ukradne szczury! 8)
domek fajny :) zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić im jak Ty domku z takiego faunaboxa, bo jeden domek na taką wielką klatkę...i wchodzą tam po kolei, na raty ;D no a fauna nie używamy to możnaby go wykorzystać ::)
Jak nie używacie faunaboxa to możesz zrobić domek, moim chłopcom się podoba, własnie się siedmiu władowało, trójka w hamaku.. :D
Hahahahahah :D :D Mogłeś zrobić sobie fotkę, chętnie bym Cię tam zobaczyła hahah ;D ;D
Kiedyś zrobię, tj poproszę kogoś żeby mi zrobił, bo ciężko operować aparatem siedząc w klatce.. ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Bardzo fajna chałupa :D ale moje to by tam świnie od razu naszczały i trzeba by to myć 5razy dziennie :P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Sheeruun

Bardzo fajna chałupa :D ale moje to by tam świnie od razu naszczały i trzeba by to myć 5razy dziennie :P
Specjalnie im duzo polarków tam dałem, coby nie rozlewały się siuśki.. :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Sheeruun pisze: A wgl w lipcu bede w Krakowie, napadne cie i ukradne szczury! 8)
o, to się w lipcu widzimy :P jakieś spotkanie forumowe pewnie będzie to wpadniesz, ma się rozumieć ? 8)
moje szczury chcesz ukraść, moje ? no pięknie ::)
bez szczurków...
Sheeruun

o, to się w lipcu widzimy :P jakieś spotkanie forumowe pewnie będzie to wpadniesz, ma się rozumieć ? 8)
moje szczury chcesz ukraść, moje ? no pięknie ::)
Jasne że wpadnę, nie przegapię takiej okazji ;D Jak jakieś będzie ;)
A twoje! Bo fajne, o! I jeszcze gratis klatkę twoją wezmę, ha! 8)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

a bierz, bierz te paskudy, które właśnie się tłuką i mam koncert darmowy :D 3
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

eeedyyytuuuuj.
skąd mi się tam "3" na końcu wzięło ? :D :D
bez szczurków...
Sheeruun

Szatan dał znać, że to on panny kusi do bójek.. >:D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”