Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Majaki Nocne
Na razie musimy się przemęczyć z pogryzioną kanapą. Zaszyłam, ile się da i nie jest tak źle.
Moje szczurencje trafiły właśnie do DT, a my zmykamy w daleką podróż. Już się martwię o nie, i że coś zniszczą albo będą urządzać sceny. Mam nadzieję, że to się nie odbije jakoś szczególnie na ich psychice, bo ostatnio zaczynało być fajnie.
Uff, no siedzę i się zamartwiam, jak stara kwoka, zamiast się pakować!
Moje szczurencje trafiły właśnie do DT, a my zmykamy w daleką podróż. Już się martwię o nie, i że coś zniszczą albo będą urządzać sceny. Mam nadzieję, że to się nie odbije jakoś szczególnie na ich psychice, bo ostatnio zaczynało być fajnie.
Uff, no siedzę i się zamartwiam, jak stara kwoka, zamiast się pakować!
Dziewuchy przetrwały nasz wyjazd zadziwiająco dobrze. Tylko Morelka nauczyła się gryźć, kiedy coś jej się nie podoba. Zawsze miała takie tendencje, ale teraz się zbiesiła do reszty, więc musimy ją ustawić do pionu.
Bałam się, że zapomną nas, oduczą się sztuczek czy coś, ale one wszystko pamiętają. Kiedy je odbieraliśmy, były nieco dzikie, ale teraz, kiedy już pobiegały po domu, to zachowują się, jakby nigdy nie wyjeżdżały.
W ramach inauguracji zeżarły mi firankę. Kolejną.
Od dzisiaj mieszka z nami bezimienna szczurza bida ze schroniska, bardzo schorowana biduleczka. Założyłam jej wątek w Objawach i leczeniu. Trzymajcie za nas kciuki.
Bałam się, że zapomną nas, oduczą się sztuczek czy coś, ale one wszystko pamiętają. Kiedy je odbieraliśmy, były nieco dzikie, ale teraz, kiedy już pobiegały po domu, to zachowują się, jakby nigdy nie wyjeżdżały.

Od dzisiaj mieszka z nami bezimienna szczurza bida ze schroniska, bardzo schorowana biduleczka. Założyłam jej wątek w Objawach i leczeniu. Trzymajcie za nas kciuki.

- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
trzymamy 

My też nie puszczamy jeszcze
Jak mała , pojada , nabiera siły? Daje sobie radę z tym stanem zapalnym mimo wszystko?
Pogłaszcz ją leciutko choć po tych chudziutkich pleckach...

Pogłaszcz ją leciutko choć po tych chudziutkich pleckach...

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
kciukam za bidkę, oby była silna i wyszła z tego 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Trzymamy 

Nadal jesteśmy. Obiecałam małej bidzie, że jeśli dożyje soboty, to nadam jej imię. Niech ma motywację.
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
trzymamy jeszcze mocniej 

Trzymamy okropnie mocno!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Przesyłamy pozytywne myśli i życzymy Wam siły i wytrwałości na kolejną noc czuwania z karmieniem malutkiej; niech się pożywia i nadrabia straty
. Czy da się zidentyfikować bakterie odpowiedzialne za tego ropnia i je unicestwić odpowiednim antybiotykiem?
Buziaczki dla wszystkich Majaków , nie tylko nocnych

Buziaczki dla wszystkich Majaków , nie tylko nocnych

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
my rownież trzymamy kciuki 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Walczymy dalej o małą bidę. Nie chcę zapeszyć, ale wydaje mi się, że opuchlizna jest mniejsza, a mała ma więcej energii. Na oko widać, że troszkę przytyła i waga to potwierdza. Chociaż nad ranem mnie nastraszyła, jak zaczęła buszować po klatce - myślałam, że to agonia, a ona przemeblowywała klatkę. Potem pochodziła godzinkę po łóżku i usnęła wtulona w pluszowego węża. Teraz też była na łóżku. Krócej i szybko się męczy, ale cieszy, że sama chce wychodzić na spacery. Strasznie się boję, że to chwilowe, złudne, że zaraz coś się gruchnie.
Beza z całych sił stara się mnie podtrzymywać na duchu. To taki szczur pocieszający, czasem da się pomiziać, za to bawić by się mogła bez przerwy, i z ludziem i ze szczurami. Nie da się przy niej nie uśmiechnąć. Za to Blondyś daje najsłodsze buziaki.
Beza z całych sił stara się mnie podtrzymywać na duchu. To taki szczur pocieszający, czasem da się pomiziać, za to bawić by się mogła bez przerwy, i z ludziem i ze szczurami. Nie da się przy niej nie uśmiechnąć. Za to Blondyś daje najsłodsze buziaki.
siła dobrego dla malutkiej walczącej
też bardzo mocno Wam kibicuję

też bardzo mocno Wam kibicuję
Macie nasze serca i paluchy , walczcie - malutka najwyraźniej nie chce odpuścić
Dobrze , że ktoś taki jak Wy jest z nią 

Trzymam kciuki za dalszą walkę - szczurci i Twoją!
I przesyłam przynajmniej przelotne głaski dla reszty pięknego stadka!
I przesyłam przynajmniej przelotne głaski dla reszty pięknego stadka!