A tu obrobione foto
 .
.Moderator: Junior Moderator

.
. .
.
 .
.  .
. jak masz jakies pytania to smialo
 jak masz jakies pytania to smialo  ja jestem nalogowa sciagaczka
 ja jestem nalogowa sciagaczka 

. Zdjęcia robione na wakacjach
. Zdjęcia robione na wakacjach  . Tak, tak. Filipowi się nudziło i łaził i robił wszystkiemu zdjęcia
. Tak, tak. Filipowi się nudziło i łaził i robił wszystkiemu zdjęcia  ... Niestety nikt z mojej rodziny nie docenia mego "talentu" (wiem, jakbym jeszcze jakiś miał
... Niestety nikt z mojej rodziny nie docenia mego "talentu" (wiem, jakbym jeszcze jakiś miał  ), i mój kochany braciszek mówi że robię zdjęcia byle czemu! Co za szablonowe podejście... "Byle coś" staje się "czymś" kiedy ktoś nada temu czemuś dusze, albo poświęci chociaż chwilę. Jedno mi się ciśnie na usta... A GHRRR!. No ale dobra. Na początku wam dam "Emo", żebyście mieli wrażenie że dalej może być tylko lepiej XD.
), i mój kochany braciszek mówi że robię zdjęcia byle czemu! Co za szablonowe podejście... "Byle coś" staje się "czymś" kiedy ktoś nada temu czemuś dusze, albo poświęci chociaż chwilę. Jedno mi się ciśnie na usta... A GHRRR!. No ale dobra. Na początku wam dam "Emo", żebyście mieli wrażenie że dalej może być tylko lepiej XD.