Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!
Moderator: Junior Moderator
- figoifagot
Re: Tunele i hamaczki - kompletowalne - TANIO!
@Dominiko, w ciągu tygodnia uszyję na pewno i nie zawracasz mi głowy 

Z nami: Dyrektor, Siwy i Ciapaty
Za TM: Tytusek, Marti, Figo, Fagot, Ojciec

dziękuję :-) w takim razie czekam :-) mogę zapłacić z góry jeśli będzie ci potrzebna kasa. Na pewno będzie mi się podobać, rozumiem że to będzie cały komplet :-) potrzebny na 2 szczury, a więc standardzik.
pozdrawiam :-)

Fred :-)

- figoifagot
nie, nie, nie trzebafredziowa pisze:dziękuję :-) w takim razie czekam :-) mogę zapłacić z góry jeśli będzie ci potrzebna kasa. Na pewno będzie mi się podobać, rozumiem że to będzie cały komplet :-) potrzebny na 2 szczury, a więc standardzik.
 sprzedałam 2 komplety, więc kasa będzie. Postaram się uszyć wszystkie 4 części, a zdjęcia i tak wyślę do akceptacji
 sprzedałam 2 komplety, więc kasa będzie. Postaram się uszyć wszystkie 4 części, a zdjęcia i tak wyślę do akceptacji 

- isiunia_90
No to super  To chcę jeszcze fioletowy domek z żółtym szczuraskiem ^^ Wyślij na PW nr konta, dane do przelewu i kwotę
 To chcę jeszcze fioletowy domek z żółtym szczuraskiem ^^ Wyślij na PW nr konta, dane do przelewu i kwotę  W poniedziałek zrobię przelew. No to moje chłopaki będą w niebo wzięte
 W poniedziałek zrobię przelew. No to moje chłopaki będą w niebo wzięte 

To chcę jeszcze fioletowy domek z żółtym szczuraskiem ^^ Wyślij na PW nr konta, dane do przelewu i kwotę
 To chcę jeszcze fioletowy domek z żółtym szczuraskiem ^^ Wyślij na PW nr konta, dane do przelewu i kwotę  W poniedziałek zrobię przelew. No to moje chłopaki będą w niebo wzięte
 W poniedziałek zrobię przelew. No to moje chłopaki będą w niebo wzięte 
don`t worry be happy!

- Dominika23
to jeśli można to bardzo poproszę o szaro granatowy  ))
))

))
))- figoifagot
To super Dominko, myślę, że koło czwartku będzie gotowy 

- Dominika23
dziękuję, nie mogę się doczekać  )
)

)
)- isiunia_90
Cześć  Właśnie do domu przyjechałam i otworzyłam paczkę od ciebie. Po prostu BOSKIE!! Zakochałam się
 Właśnie do domu przyjechałam i otworzyłam paczkę od ciebie. Po prostu BOSKIE!! Zakochałam się  W nowym roku biorę drugi komplet
 W nowym roku biorę drugi komplet 

Właśnie do domu przyjechałam i otworzyłam paczkę od ciebie. Po prostu BOSKIE!! Zakochałam się
 Właśnie do domu przyjechałam i otworzyłam paczkę od ciebie. Po prostu BOSKIE!! Zakochałam się  W nowym roku biorę drugi komplet
don`t worry be happy!

- figoifagot
Bardzo się cieszę i dziękujęisiunia_90 pisze:CześćWłaśnie do domu przyjechałam i otworzyłam paczkę od ciebie. Po prostu BOSKIE!! Zakochałam się
 Mam nadzieję, że chłopcy jednak wybaczyli nam ten różowy akcent
 Mam nadzieję, że chłopcy jednak wybaczyli nam ten różowy akcent 

- isiunia_90
Oj tak, tak im teraz cieplutko w pupunie, że się nawet nie odzywają na temat różu  W przyszłym tygodniu wyślę ci fotki jak ładnie wyglądają w klatce twoje wyroby
 W przyszłym tygodniu wyślę ci fotki jak ładnie wyglądają w klatce twoje wyroby 

don`t worry be happy!

Bardzo fajne masz te zestawy  

widziałam, ten wykonany dla isiuni_90 i bardzo mi się podoba też zastanawiam się, ale nie orientuję się czy masz jakieś jeszcze zestawy
 też zastanawiam się, ale nie orientuję się czy masz jakieś jeszcze zestawy  jak co, poczekam na jakieś nowe:) fajnie jak by było coś z kolorami zielonymi bo mam taką klatkę.
 jak co, poczekam na jakieś nowe:) fajnie jak by było coś z kolorami zielonymi bo mam taką klatkę. 
pozdrawiam

widziałam, ten wykonany dla isiuni_90 i bardzo mi się podoba
 też zastanawiam się, ale nie orientuję się czy masz jakieś jeszcze zestawy
 też zastanawiam się, ale nie orientuję się czy masz jakieś jeszcze zestawy  jak co, poczekam na jakieś nowe:) fajnie jak by było coś z kolorami zielonymi bo mam taką klatkę.
 jak co, poczekam na jakieś nowe:) fajnie jak by było coś z kolorami zielonymi bo mam taką klatkę. pozdrawiam
- figoifagot
W takim razie czekam na fotki  

Ewenku, mam jeszcze wolny zestaw ten turkusowo-różowy.
Planuję uszyć jeszcze zielono-ceglasty, ale nie wiem kiedy, bo mam ostatnio urwanie głowy i na nic czasu, ale jak tylko znajdę wolną chwilę to biorę się za szycie.

Ewenku, mam jeszcze wolny zestaw ten turkusowo-różowy.
Planuję uszyć jeszcze zielono-ceglasty, ale nie wiem kiedy, bo mam ostatnio urwanie głowy i na nic czasu, ale jak tylko znajdę wolną chwilę to biorę się za szycie.

- isiunia_90
A oto i twoje cuda w klatce  :)
:)

Na to różowe paskudztwo nie patrz bo akurat to mój pseudo wyrób 

Pięknie dziękuję ja i moje chłopaki ^^

Na to różowe paskudztwo nie patrz bo akurat to mój pseudo wyrób

don`t worry be happy!

To fajnie, ja mam czas- poczekam  jak by co to zamawiam jak coś z zielenią będzie
 jak by co to zamawiam jak coś z zielenią będzie  zależy mi wsumie najbardziej na hamakodomku i na hamaczku. Na weekend podałabym Ci jakie rozmiary mnie interesują- nie za duże;) jak kiedyś będziesz miała czas i jakieś zielone materiały to bardzo chętnie wezmę. Może też być na nim jakiś nadruk, np. jakaś myszka czy coś żeby fajnie wyglądało
 zależy mi wsumie najbardziej na hamakodomku i na hamaczku. Na weekend podałabym Ci jakie rozmiary mnie interesują- nie za duże;) jak kiedyś będziesz miała czas i jakieś zielone materiały to bardzo chętnie wezmę. Może też być na nim jakiś nadruk, np. jakaś myszka czy coś żeby fajnie wyglądało  

pozdrawiam

jak by co to zamawiam jak coś z zielenią będzie
 jak by co to zamawiam jak coś z zielenią będzie  zależy mi wsumie najbardziej na hamakodomku i na hamaczku. Na weekend podałabym Ci jakie rozmiary mnie interesują- nie za duże;) jak kiedyś będziesz miała czas i jakieś zielone materiały to bardzo chętnie wezmę. Może też być na nim jakiś nadruk, np. jakaś myszka czy coś żeby fajnie wyglądało
 zależy mi wsumie najbardziej na hamakodomku i na hamaczku. Na weekend podałabym Ci jakie rozmiary mnie interesują- nie za duże;) jak kiedyś będziesz miała czas i jakieś zielone materiały to bardzo chętnie wezmę. Może też być na nim jakiś nadruk, np. jakaś myszka czy coś żeby fajnie wyglądało  
 pozdrawiam
- figoifagot
Jaki pseudo wyrób? Fajny różowy hamaczek zrobiłaś, a i różowy pasek też się na coś przydałisiunia_90 pisze: Na to różowe paskudztwo nie patrz bo akurat to mój pseudo wyrób
 Wszystko się teraz dobrze komponuje
 Wszystko się teraz dobrze komponuje  
 Ja również dziękuję i pozdrawiam

Ewenku, jak będziesz już wiedzieć, jakie elementy i jakie wymiary mam uszyć, daj znać na PW.