Jest jedna malutka kapturka w Łodzi, niestety TŻ na razie dał mi limit

Wykiziaj chłopaków

Moderator: Junior Moderator
Ty kaptura, a ja od zawsze marzyłam o czarnym ogoniediana24 pisze:Ja chce kaptura!!!oni są tacy piękni
![]()
Jest jedna malutka kapturka w Łodzi, niestety TŻ na razie dał mi limit![]()
Wykiziaj chłopaków
Wchodzę kiedy tylko mam dostęp do komputera na trochę dłużej niż 10 minut, a jak można zauważyć rzadko się to zdarzaMegi_82 pisze:No wreszcieMatulu, jakie chłopy przepiękne
A takie małe toto było...
Kup, kup im wielką szafę na szczury![]()
Buziole dla nich i mizianko!
PS. Ostatnio przeglądałam swój wątek od początku i nie mogłam dojść, kto to u licha jest fidusiowaDopiero podpis mnie oświecił
Mag, powiem Ci szczerze, że ostatnio sporo myślałam o doszczurzeniu się o choć jednego ogona, ale mam jakieś obawy odnoście łączenia.. no i nie wiem czy tym razem będzie miał kto mnie zawieźć do Grajewa (choć, to w sumie nie problem zawsze się coś wykombinuje). Jak uda mi się mieć już nową klatkę do 10 najpóźniej 15 grudnia, to zacznę szukać nowego lokatoraMagdonald pisze:Oj chłopaki, chłopaki
Widzę, że planujesz zakup większej klatki. Może planujesz też kolejnego szczurka? ;> Gdybyś chciała, 21 grudnia jadę do domu (z Poznania, przez Warszawę, wysiadam w Grajewie), więc mogłabym Ci kolejnego pana przywieźć![]()
Megi_82 pisze:Franiowi ślicznie w niebieskim
Mag mnie wkręciła, bo teraz wiem, że na pewno miałbym transportMegi_82 pisze:O hoho, co za wieści
Oj, jak nie tym razem, to następnymMagdonald pisze:Działaj, działaj, następnym razem tą trasą jadę dopiero za kolejnych kilka miesięcy, więc korzystaj