'bo świeża rana. bo po zabiegu. bo to, bo tamto'
Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Marudnik vol. 2
Mam zakaz zbliżania sie do szczurów
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, współczuję.. trzym się.
Tiaaa. Do szczurów nie podchodzić i najlepiej w ogóle nie chodzić. Nawet o kulach. Do szkoły tylko na ewentualne sprawdziany. Do końca tygodnia powinnam plackiem siedzieć w domu, najlepiej z nogą na poduszce. Super perspektywa.
Byłam dzisiaj na kontroli i sie dowiedziałam takich wspaniałych rzeczy
Byłam dzisiaj na kontroli i sie dowiedziałam takich wspaniałych rzeczy
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Na uczelni od przyszłego tygodnia zaczyna sie bardzo gorący okres....
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Krakvet mnie dobija. DO-BI-JA!
-
Sagitta0202
Dobija? Ja tam zamawiałam takie coś na pchły i było bezproblemowo...
Byłam dzisiaj u moich maluszków... MÓJ krzywy haskulec został sprzedany, bez mojej wiedzy...
Byłam dzisiaj u moich maluszków... MÓJ krzywy haskulec został sprzedany, bez mojej wiedzy...
Mam zapalenie kratni co za cholerstwo!!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Jestem zła na siebie samą... Strasznie zła...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Szczury chore, a ja nie mam sie kiedy, za przeproszeniem, w d... podrapac. Niecierpie sesji, a studiow mam juz po dziurki w nosie!!!
Mam dzis koło z ekonometrii, a nie umiałam sie zabrac wczoraj za nic do nauki.... Probuje teraz. Mam 5 godzin, moze sie uda.
Robie sie etatowym marudą 
Całą twarz mam spuchniętą, bo wyrywałam dzis ósemke dolną. 50 minut to trwało, bo uparta cholera była, a na dodatek jeszcze złamał sie koniuszek i trzeba było tam grzebać
Teraz jestem pozszywana i obolała i nawet nie chce myslec co bedzie jak znieczulenie przestanie działać....
Drugą osemke dolną mialam usuwac za tydzien, ale po dzisiejszych wrazeniach zrezygnowałam.
Całą twarz mam spuchniętą, bo wyrywałam dzis ósemke dolną. 50 minut to trwało, bo uparta cholera była, a na dodatek jeszcze złamał sie koniuszek i trzeba było tam grzebać
Drugą osemke dolną mialam usuwac za tydzien, ale po dzisiejszych wrazeniach zrezygnowałam.
- susurrement
proponuje zaopatrzyć się w silne tabletki przeciwbólowe i dużo cierpliwości.. trzymam kciuki 
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
mam ketonalsusurrement pisze:proponuje zaopatrzyć się w silne tabletki przeciwbólowe i dużo cierpliwości.. trzymam kciuki
Niechby szlak wycieczkę trafił. Miało być super, ładnie, pięknie, a co było? Kicha!
Zepsuł mi aparat, ten łoś. I to przez niego wycieczka jest do d**y. Koleżanka robiła mi spokojnie zdjęcie na tle gór, a ten.. Olek rzucił mi kamieniem w aparat. K**na, no myślałam, że mu krzywdę zrobię. Ale poszłam tylko do pani.. On ma obniżone zachowanie, przesrane u swojego ojca (już o tym wie) i w plecy trochę kasy, a mój aparat uszczerbek na obudowie i wylany wyświetlacz. Pięknie.
Ja jak debil chodziłam po górach robią zdjęcia tego, co widziałam przed aparatem.. Został odruch zobaczenia jak wyszło się na zdjęciu, spytania czy ładne, czy ostre.. A mogę zobaczyć tylko biały ekran z czarnym paskiem.. 'Ładnie wyszłam?' - 'Trochę się na biało-czarno świecisz!'.
Wr. No i jeszcze ten komers 10.. Ja chcę mieć zdjęcia, a jak mi ten koleś tego nie naprawi.. to co ja będę mieć ?! Jedna taka impreza na 6 lat, a ja nie mam aparatu. Nie kupię nowego, po co.. wolę zbierać na lustrzankę.. no ale. Oby któryś ze znajomych miał aparat.
Jeszcze był wstyd przy turystach. Stoi dziecko, robi zdjęcia skoczni i patrzy przed aparat zamiast w niego, i do tego wyświetlacz wylany, calusieńki. Ech, dobrze, że Eliza miała podobny model - karta pasowała i mogłam podglądnąć zdjęcia. Ekstra.
Zepsuł mi aparat, ten łoś. I to przez niego wycieczka jest do d**y. Koleżanka robiła mi spokojnie zdjęcie na tle gór, a ten.. Olek rzucił mi kamieniem w aparat. K**na, no myślałam, że mu krzywdę zrobię. Ale poszłam tylko do pani.. On ma obniżone zachowanie, przesrane u swojego ojca (już o tym wie) i w plecy trochę kasy, a mój aparat uszczerbek na obudowie i wylany wyświetlacz. Pięknie.
Ja jak debil chodziłam po górach robią zdjęcia tego, co widziałam przed aparatem.. Został odruch zobaczenia jak wyszło się na zdjęciu, spytania czy ładne, czy ostre.. A mogę zobaczyć tylko biały ekran z czarnym paskiem.. 'Ładnie wyszłam?' - 'Trochę się na biało-czarno świecisz!'.
Wr. No i jeszcze ten komers 10.. Ja chcę mieć zdjęcia, a jak mi ten koleś tego nie naprawi.. to co ja będę mieć ?! Jedna taka impreza na 6 lat, a ja nie mam aparatu. Nie kupię nowego, po co.. wolę zbierać na lustrzankę.. no ale. Oby któryś ze znajomych miał aparat.
Jeszcze był wstyd przy turystach. Stoi dziecko, robi zdjęcia skoczni i patrzy przed aparat zamiast w niego, i do tego wyświetlacz wylany, calusieńki. Ech, dobrze, że Eliza miała podobny model - karta pasowała i mogłam podglądnąć zdjęcia. Ekstra.
ja miałam miec usuwaną wczoraj. ale ona w ogóle jeszcze nie wyrosła. ale mam "nieaktualne" szczepienia na żółtaczkę i zrezygnowałam...pin3ska pisze:Robie sie etatowym marudą
Całą twarz mam spuchniętą, bo wyrywałam dzis ósemke dolną. 50 minut to trwało, bo uparta cholera była, a na dodatek jeszcze złamał sie koniuszek i trzeba było tam grzebaćTeraz jestem pozszywana i obolała i nawet nie chce myslec co bedzie jak znieczulenie przestanie działać....
![]()
za to spiłowała mi górną ósemkę i siódemkę, którymi gryzłam się po policzku bo były krzywe. nie mogłam mówić, jeść, pić.. teraz mi lepiej.
a dzisiaj.. nie widzę na jedno oko. od wtorku mam całe spuchnięte, zaropiałe, czerwone oko. cały czas oko "łzawi" i chodzę z kroplami i chusteczkami w kieszeni. kropię co godzinę, wycieram średnio co 1-2 minuty. mam tak kropić przez 10 dni.. kropię od wczoraj, bo wczoraj byłam u okulisty.. a mieliśmy jechać na weekend do Sulechowa.. i chyba nie pojadę bo jak z takim okiem..
w poniedziałek zaczęłam rysować puchatki na ścianach u znajomej.. miałam kończyć we wtorek i w środę.. dzisiaj Basia do mnie dzwoniła i nie pozwoliła mi przyjść.. bo dodatkowo jeszcze od tego oka mam gorączkę.. i jutro z samego rana jadę kończyć puchatki..
a dzisiaj umieram =(