Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Co u szczursienów, Mysza przestała porfirynować mam nadzieję?
Nie ukrywam, że z przyjemnością pooglądałabym jakieś fotki, zanim kajtki urosną tak że ich nie poznamy...
Czochranko przesyłamy
Myszka nadal porfirynkuje i zgrubła Ma puszyste futerko i troszkę wyjaśniała. najbardziej lubi spać.
Maja na początku miała takie bezowe futerko, teraz ma takie jaśniejsze, a Gucio z ciemnobrązowego zrobiła sie czarnym kapturkiem.
Fotek nie podpisuję, bo często już sam nie pamiętam kto gdzie jest. To tłuste naburmuszone na hamaku to leniuszek Malwina
Te fotki nowe to jest masakra, bo tym nowym telefon nie da się nic uchwycić Ani ostrości toto nie ma, ani jakiegoś normalnego "auto", ani datownika :/
Dobrze, ze zdjęcia malcom robiłem jeszcze starym.
Gucia juz teraz nie ma takiej "umierającej" miny, ale wtedy było dość ciepło i większośc sobie leżakowała. A, i musiałem odrutować casitę, bo wylaziły. Jak puszcze, zeby latały to poruszają się skokami. Nie chodzą, tylko skacza jak zające
Paul na forum jest kalkulator i można sobie obliczyć ile szczurków na jaką klatkę a nie upychać ile się zmieści no nie wiem, nie wiem szafka Ci szybko zaśmierdnie .. no i chyba widziałam tam samca razem z samicą .. Tyle lat na forum i nic nie dociera