ps. będzie dobrze z łączeniem, wkoncu się musi udać! A moze jakąs mega stresującą terapię im spraw co? ja trzymam kciuki !
Moderator: Junior Moderator
Nie zauważyłam u Baśki gibania sie na boczkimolll pisze:spinka a powiedz ty mi czy Twoja basieńka też się tak giba na boki potczas wybiegów? tez tak łapie ostrość? czysta ciekawośc w tym moja bo moje obie kluchy tak robią a obie mają ciemne oczka i stad moje zdziwienie bo niegdys slyszalam ze tak tylko albinoski robią
Dziś była wanna i rozpoczęłam od starszych paniendorloc pisze:No i jak tam postępy ? Bo widzę, że Dakota łatwo skóry nie sprzeda... Szkoda, że nie chce się z maluchem zaprzyjaźnić, bo s końcu to ona jest podobna wiekiem i miałaby kumpelę do psot.
P.s. No jednak Dakota ma coś z Indian...Wojownik z niej. No i powiedziała, że nie, hough, to znaczy, że nie hough !
Basia urodziła sie 27 października więc dziš dokładnie kończy DWA MIESIĄCE !!Chociaż Baśka też nie wygląda już na zupełnego maluszka. Ile ona ma ? Już chyba ponad miesiąc, co ?
No właśnie, to jest to. Przy łączeniu leją i znaczą niemożebnie... Moje to nawet mocniej zaczynają lać w swojej klatce, jak tylko wyczują, że obcy jest w domu... A jak im podmieniam szmatki, to już leją, jak opętanetylko dziewczyny tak obszczały klatke że nie da sie wytrzymać w całym domu wali