Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Sheruun o ile dobrze pamiętam, gdzieś dawał zdjęcia suszonych krewetek, które on znalazł. Wydaje mi się, że były takie same I też doprowadziły go do paniki i przerażenia, że robale się zalęgły xD
w uczcie zawsze mam takie robalki, no najprawdopodobniej krewetki
no i ostatnio takie duże rybki suszone nam się trafiają, ja jestem zadowolona, bo szczury z chęcią jedzą
w timie natomiast chyba nigdy krewetek nie miałam, ale głowy nie dam, bo dawno temu timę miałam.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Ja w Uczcie miałam krewetki, ale wyglądały inaczej.. Też były suche, ale takie bardziej.. brudnoróżowawe (?), a nie takie żółte. To faktycznie nie wygląda na krewetki, tylko na suszone robale, takie dla żółwi np.
Nie przepraszaj, no co Ty Podrzuciłem post, żeby było wiadomo, jak różnie wyglądają.
Krewetki mogą mieć rózny kolor, pewnie zależy od podwędzenia W smaku słone, niedobre.
Wcale nie jest drogie. Jeśli chcesz kupić duży worek, wychodzi dwa razy taniej niż VL Rat Complete.
W ogóle to mam niecałe 10kg VL Rat Complete (nie wiem ile dokładnie, może 8 lub 9 kg) i chętnie wymieniłabym na Ucztę lub VL Rat & Mouse Pro (policzyłoby się jak cenowo wychodzi za kg jedno i drugie). Ktoś może chętny? (Tak przy okazji piszę tutaj. ) Jak tak, to czekam na PM.
No w sumie wychodzi taniej, racja. Może to takie wrazenie, że drogie bo tych kołeczków trzeba nasypac pewnie garstkę i to cięzsze niz np. Tima. No i chwila moment a paczki nie będzie.
Ile trzeba sypać na ogona tych kołeczków, ktos wie ?