Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Nina »

zalbi pisze:Nina, artroskopie robią najczęściej na głupim jasiu i nawet, jeżeli będziesz na to patrzeć, to i tak nie zrobi to na Tobie większego wrażenia =P
zalbi, nie robią, w każdym razie nie u mnie ;) tylko i wyłącznie znieczulenie zewnątrzoponowe. Od pasa w dół.
Chociaż siostrze koleżanki dali głupiego jasia już w trakcie zabiegu. Za dużo gadała i im przeszkadzała :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

o, a mi mieli robić tylko na głupim jasiu.. dziwne =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Rhenata

Post autor: Rhenata »

to ja powiem...brrrr, nie oglądaj ;) i trzymamy kciuki żeby operacja była bezproblemowa.

zalbi na głupim jasiu to byś wszystko czuła ;D on jak nazwa wskazuje tylko ogłupia żeby sie człowiek nie wiercił a dodatkowo dają tez do miejscowe albo zewnatrzoponowe. Mialam tak guza wycinanego na jasiu i do miejscowym, niestety jasiek zaczął działać dopiero po operacji, wiec podczas miałam panikę w oczach i byłam totalnie świadoma...jeszcze raz brrrrrrr
no i oczywiście mogą tez całkowicie człowieczka ułożyć do snu ale to już najmniej bezpieczna metoda chyba, z tego co mi wiadomo.
Ostatnio zmieniony czw maja 07, 2009 6:37 pm przez Rhenata, łącznie zmieniany 1 raz.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Fuksowy misiek cudowny :-*.

A co to ten głupi jaś :-\?
Nina
Kontakt:

ogonowa pisze:A co to ten głupi jaś :-\?
Coś przy czym jest Ci fajnie, często wesoło i zazwyczaj po tym nic sie nie pamięta :P Świadomość sie nieco wyłącza.

Miziałam dzisiaj Fuksika przez godzine non stop i gdybym miała więcej czasu to byśmy sobie tak jeszcze siedzieli. Uwielbiam tego szczura ;D
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
odmienna

Post autor: odmienna »

" głupi jaś" to w zasadzie jest Relanium- tylko w interesującej dawce ;) . Bardzo dobre lekarstwo! ;D
ponoć po dłuższym stosowaniu robią się od niego, jak twierdzi moja Przyjaciółka- dziury w mózgu ;D Gdyby nie to, chętnie bym się tym specyfikiem odżywiała, bo daje takie uczucie jakby...jakby się głaskało Fuksika - cały świat jest wtedy trochę jak taki Fuksik ;).
trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze.

.......
(po co właściwie Osobie szczęśliwie zakochanej jakieś -głupie jasie - efekt jest podobny a istnieje ryzyko przedawkowania błogostanu- więc lepiej skonsultuj to z lekarzem lub farmaceutą ;) - a ja Ci gratuluję :) )
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

O rety, mam nadzieję że Cię tam nie zamordują w tym szpitalu, że nie będzie boleć i wszystko będzie ok :D

A Fuksik jest przeboski, świetnie się trzyma :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

To ja tez poprosze Glupiego Jasia na wynos (i na zapas)...:)
Miziaki dla Szczurakow!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Lepsza jest morfina - po operacji dostawałam i było tak cudownie, jakby ukochana osoba owinęła mnie ciepłym, białym kocem, położyła się obok i przytuliła. Taka bariera między światem wewnętrznym a złem czyhającym na zewnątrz.
Powodzenia na zabiegu życzę :D
Nina
Kontakt:

Uwielbiam nfz :D
Poszłam rano do szpitala. Miałam być przez 7 rano, na głodniaka. Ubrali mnie w piękny szpitalny kubraczek (dobrze, że dwuczęściowy a nie te słynne kuse koszulki nie zasłaniające tyłka :D ), przydzielili łóżko i kazali czekać. No i czekałam. Godzine, dwie, trzy i tak do godzin 7. Koło 14 moja mum złapała ordynatora ortopedii, który miał robić zabieg. Co sie okazało? Że jest dzisiaj jeden anestezjolog no i niestety muszą sie nim dzielić z położnictwem i chirurgią. Poradził iść do domu i wrócić jutro po 8, od razu na stół. Zobaczymy co z tego będzie ;)
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

ojoj , wspolczuje Ninek
Nina
Kontakt:

Wróciłam ;D

Nie lubie szpitali. Baaaardzo nie lubie... A jeszcze bardziej nie lubie drenu w kolanie ::) Niezdecydowanie lekarzy też jest wkurzające (nie musi pani chodzić o kulach, nie ma takiej potrzeby / no to teraz prosze podpisać, że będzie pani chodzić o kulach)
Fajnie być w domu :)
Teraz musze nadrobić zaległości w czytaniu forum ;)
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

no , ale dobrze , ze juz po i napisz co u szczurzastych :)
Nina
Kontakt:

No dobrze, dobrze, szkoda tylko, że bez sensu ::) Otworzyli, pooglądali i zamknęli. Mam za luźne więzadło krzyżowe, czeka mnie branie jakiś zastrzyków no i ćwiczenia, a jak nie przejdzie to plastyka (kolejny zabieg). Jasne, jasne, drugi raz mnie na oddziale nie zobaczą, wole już chrupać jak do tej pory niż znowu sie tam męczyć. Zdecydowanie zbyt niecierpliwa na to jestem ::)

Szczury dobrze poza tym, że niewybiegane. Są czyste, bo przeprosiły sie ze szmatkami (ostatnio szmatki leżały w kuwecie a szczury na gołych półkach) Problem porfiryny zniknął, Łatki oczko całkowicie w porządku.
Jeszcze nie miałam okazji dłużej z nimi posiedzieć, bo strasznie zmęczona jestem :-\
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Za długo miałam spokój? Najwyraźniej.
Femiś ma guza. Na razie ledwo wyczuwalny (w poniedziałek go nie było), widać głównie podpuchnięte dookoła, sam guzek dopiero sie formuje... Wygląda jak typowy gruczolak, pod przednią łapką.
Nie wiem ile misiak ma. Jest u mnie od roku i 2 miesięcy, przyjechała już dorosła. Mój mały kurczak...
Będziemy operować jak najszybciej. Niech no tylko ja dojde do siebie, bo jak na razie jestem mało mobilna :-\

Missy ma jakieś strupki. Nie wiem co to, na wszelki wypadek dostała ivomec i zobaczymy...
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”