Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
mineło kilka dnia a ja nadal nie potrafię uwierzyć
w zeszły czwartek pomogliśmy Kazankowi zasnąć. byłó z nami 8 lat i 7 miesięcy. PRAWIE 9 miesięcy dzielnie walczył z chorobą. przegraliśmy,guz zaczął uciskać korę mózgową.
ŚPIJ DOBRZE NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU
[*]
właśnie o Was myślałam.... chciałam zapytać, co u Kazanka...nie po takie wieści tu przyszłam
nie wierzę ale teraz już nic Go nie boli, był u Ciebie szczęśliwy.
Kazanku [*]
trzymaj się Jessica.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ojjj...tak strasznie przykro ogromnie mocno wam kibicowałam i trzymałam kciuki
Teraz już mu żadne paskudne guzisko nie dokucza....biegaj psinko po zielonych łąkach, ile sił w łapeczkach....
Jess....trzymaj się kochana
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Biedaczek [*]
Ale walczyliście dzielnie, pomogliście mu na ile mogliście, często te walki są nierówne i niesprawiedliwe.
Ale na pewno przez czas, który był z Wami - był szczęśliwy.
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Dziękuje Wam. udało mi się zrozumieć,że tak jest lepiej.. lepiej dla niego a tylko to się liczy.
On cierpiał gdy my cieszyliśmy się,że jest.
teraz my cierpimy a On już nie.
nadal jest ciężko. wracając do domu czekam aż mnie przywita słyszę go naprawdę! jak chodzi po korytarzu. może przychodzi? do swojego domu i do swoich ludzi może i zwierzęta nie mają dusz ale wierzę,że jest dla nich miejsce w niebie. jak miuałby istnieć raj bez zwierząt? otoczona nimi i ukochanymi ludźmi to dla mnie raj
Ogromnie Ci współczuję Jessica. Rzeczywiście jedyne pocieszenie to to, że już nie cierpi, ale pustka zawsze pozostaje szczególnie po stracie takiego przyjaciela.
[*] dla Kazanka, dzielnego psiaka
Ściskam mocno, trzymaj się Jessica
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały