Oby dziadostwo odpuściło Zmyłce...
Brygada Er - Er - To już koniec brygady
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Brygada Er - Er
No i co to będzie z tym Murzynem...? A takie się toto sympatyczne wydawało 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Zmyłkowy ropień już niby bez ropy ... ale niestety nie jest dobrze. "Dzikie mięso" się rozrasta, a w stronę oczka kieruje się zmiana martwicza, która powstała mimo usunięcia wcześniej martwej tkanki. Zmiana zachowuje się jak nowotworowa i nic raczej więcej z tym nie zrobimy.
Długotrwałe podawanie antybiotyku też daje jej popalić, mała zaczyna powoli tracić wagę.
Murzyn wciąż sam. On potrzebuje domu gdzie nie ma chłopaków.
Oko Kropki w pełni zagojone, mniejsze jest, ale jego wygląd od dłuższego czasu się nie zmienia.
A Wyp, jest jaki był.... głupol, ciężki, powolny, ciapowaty... Jedyne co się zmieniło, to ogromna blizna na brzuchu, która jako jedyna jeszcze rzuca się w oczy.
Poza tym, wczoraj sprowadziłam tymczasa.
Tytus - bo tak mu dała na imię moja córa, wygląda na przesympatycznego chłopaka. Po pełnym odrobaczeniu i względnym wyleczeniu strachu przed podnoszeniem, będzie do adopcji.

Długotrwałe podawanie antybiotyku też daje jej popalić, mała zaczyna powoli tracić wagę.
Murzyn wciąż sam. On potrzebuje domu gdzie nie ma chłopaków.
Oko Kropki w pełni zagojone, mniejsze jest, ale jego wygląd od dłuższego czasu się nie zmienia.
A Wyp, jest jaki był.... głupol, ciężki, powolny, ciapowaty... Jedyne co się zmieniło, to ogromna blizna na brzuchu, która jako jedyna jeszcze rzuca się w oczy.
Poza tym, wczoraj sprowadziłam tymczasa.
Tytus - bo tak mu dała na imię moja córa, wygląda na przesympatycznego chłopaka. Po pełnym odrobaczeniu i względnym wyleczeniu strachu przed podnoszeniem, będzie do adopcji.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Od razu mówiłem że fajny
A co do strachu przed podnoszeniem, to moja Morgana po pół roku u nas wciąż nie lubi, jak się ją dotyka wtedy, kiedy ona nie chce.
Nasz temat
W sercu na zawsze: Czarna, Neska, Szara, Morgana, Mysza, Iskra, Amber, Matt, Inka, Kreska, Frania
W sercu na zawsze: Czarna, Neska, Szara, Morgana, Mysza, Iskra, Amber, Matt, Inka, Kreska, Frania
Ech ten Murzyn...
Tytus śliczny
Ile ma lat/miesięcy? Napatrzeć się nie mogę 
Tytus śliczny
Nic o nim nie wiem, ale dałabym mu jakieś 6-7 miesięcy.

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Choleranoovaa pisze:Zmyłkowy ropień już niby bez ropy ... ale niestety nie jest dobrze. "Dzikie mięso" się rozrasta, a w stronę oczka kieruje się zmiana martwicza, która powstała mimo usunięcia wcześniej martwej tkanki. Zmiana zachowuje się jak nowotworowa i nic raczej więcej z tym nie zrobimy.
I co z nim będzie dalej...?noovaa pisze: Murzyn wciąż sam. On potrzebuje domu gdzie nie ma chłopaków.
Biedny Wypcionoovaa pisze:A Wyp, jest jaki był.... głupol, ciężki, powolny, ciapowaty... Jedyne co się zmieniło, to ogromna blizna na brzuchu, która jako jedyna jeszcze rzuca się w oczy.
A świstak sieeedzi... ;;)noovaa pisze:Poza tym, wczoraj sprowadziłam tymczasa.
Śliczny chłopak
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
Nie wiem, mam nadzieję że znajdę kogoś, kto nie boi się ewentualnych pogryzień i ma same samiczki. Może w takim miejscu byłoby mu lepiej.
Tytus nie zostanie. Konsekwentnie ilość moich szczurów powoli zbliża się do zera.
Tytus nie zostanie. Konsekwentnie ilość moich szczurów powoli zbliża się do zera.

Ale jak to?Konsekwentnie ilość moich szczurów powoli zbliża się do zera.
Nasz temat
Zwyczajnie, póki co nie zamierzam brać nic na DS.. jedynie pilne tymczasy z Białegostoku i okolic 

Rezygnujesz ze szczurków?
Gdybym tylko mogła pomogłabym Murzynowi... Niestety u mnie dwa ogony to maks.
Gdybym tylko mogła pomogłabym Murzynowi... Niestety u mnie dwa ogony to maks.
Buba, potrzebuję chyba przerwy ... tak myślę. Jestem w 100% przekonana że ze szczurów nie da się zrezygnować całkiem, ale przerwa wydaje się całkiem sensowna i możliwa 

Rozumiem. Masz szczurki od tylu lat. Każda śmierć jest bardzo bolesna, a i opieka nad chorym szczurkiem nie zawsze łatwa. Mam nadzieję, że ta przerwa nie będzie za długa 

Masz szczeniaczka! Jaki cudny
Jak się nazywa? Co na niego szczury?
Jak się nazywa? Co na niego szczury?
Wygłaskaj psinke i reszte zwierzyńca, no i jeszcze raz gratulacje z nowej pociechy w domu 
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]