odmienna pisze:masz teraz awatara godnego Hollywoodzkiego Paramount Pictures ....

Hahaha, nie skojarzyłam wcześniej
Dziękujemy za pochwały
Tak w ogóle to zapomniałam o czymś napisać

Ostatnio mamuśka poszła do szczurów, po chwili przybiegła do mnie z 'wołaniem o pomoc'. Pokuśtykałam za nią i co sie okazało? Wypuściła góre towera (Bąblowce) i w tym momencie po towerze wspięła sie do niej Choco (dzieciakowe stado). Zołzy przegryzły drugą kuwete (miałam dwie przegryzione, ale w różnych rogach, włożyłam jedną w drugą tak, że każdy róg był cały) i wyszły na spacer. Obeszło sie bez krwawych przygód w postaci odgryzionych palców, musiały zwiać niedługo przed sprzątaniem. Na razie zostały przeniesione do mniejszej klatki, bo nie mam czym zabezpieczyć rogów

Musze coś wykombinować, ale nie mam pojęcia co.
Potrzebny mi dobry sposób na odparzenia u szczurów. Fuks sie strasznie odparza... Praktycznie sie nie rusza, załatwia sie pod siebie, trzeba go myć, okropnie śmierdzi. No i biedny od wczoraj ma lekkie odparzenia. Na razie go potraktowałam pudrem i szukam co jeszcze moge zrobić, ale na forum nic nie znalazłam
No i napisze jeszcze tutaj. Szukam tymczasu dla moich ogonów na okres 30.06-10.07 (albo nieco mniej) Dla stadek: 7 i 10 szczurowego. Dla łysków już mam

Zapewniam wszystko, moge dowieźć do Opola czy Wrocławia razem z klatką (można wybrać wielkość, mam różne). Więcej info tutaj:
http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 11#p341142