Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A palę od października 2007 roku, czyli od momentu, gdy zaczęły się moje pierwsze poważne problemy w pierwszej klasie liceum :/...
Kiedy byłam z Pawłem- powiedziałam mu, że rzucę, ponieważ on nie lubi, kiedy w jego towarzystwie się pali i... nie paliłam przez prawie 3 miesiące. A później z nim zerwałam. On wrócił do swojego nałogu, a ja do swojego...
Paczkę dziennie paliłam w zeszłe wakacje, kiedy w Warszawie sama mieszkałam, a teraz palę tyle, na ile mnie stać- tzn. paczkę tygodniowo, czasem mniej
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Papierosy to coś obrzydliwego.
Chociaż cholera, ja nadal lubie ten zapach i nie moge przebywać w towarzystwie palących bo od razu też mam ochote zapalić
Jak mi sie przeokropnie nie chce iść do szkoły...
A jeszcze bardziej na korki z anglika. No kto wymyślił taką głupią godzine O 19 to ja siedze ze szczurami albo z lubym a nie na angielskim...
Moge komuś oddać ze 3cm ze wzrostu mam 1,69 a chciałabym mieć ciut mniej. Ale w bonusie musiałby dostać też jakiś dodatkowy kilogram
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Nina pisze:
Moge komuś oddać ze 3cm ze wzrostu mam 1,69 a chciałabym mieć ciut mniej. Ale w bonusie musiałby dostać też jakiś dodatkowy kilogram
Ja chce, ja!! Mam 164, więc przyda się... A kilogramów też się chętnie pozbędę Ile chcesz?? 2,3...10??
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Uhuhu, Asmena, widzę, żę najniższy nie jestem xD Mimo, że młodszy. Mam 158cm wzrostu, od jakiś dwóch lat - chyba już nie urosnę xD Ale mi to pasuje, lubię być niski. nie do przesady, oczywiście, no ale..xD
Z tym, że ja nie palę
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Opcjo edytuj, wróć!
Właśnie oczekuję na koleżankę z klasy, zaśmiecając forum xD Będziemy się uczyć na kartkówkę z historii (nieeenawidzę historii! D: ) i na przemowę z polskiego. Omg, każdy musi wygłosić mowę na temat pożegnania maturzystów.. Masakra.
A poza tym - poprawiłem dziś angielski z 3 na 5 (najwyższa ocena u naszej baby), dostałem 2 z włoskiego (aaa! ale się cieszyłem xD ), 2 z religii za zeszyt (bo go w ogóle mam xD), zapowiada się 1 z polskiego (niezapowiedziana kartkówka z baroku i renesansu) bo oddałem pustą kartkę.. z ocen chyba tyle XD A i z biologii naawet dobrze mi poszło na kartkówko-sprawdzianie
I zapisałem się na kółko plastyczne które ma być od przyszłej środy (narazie 4 osoby zapisane, łącznie ze mną i jedną koleżanką z klasy, która jest świrnięta na punkcie rysowania jak ja ), i do scenki kabaretowej.. chcieli mi wcisnąć rolę jakiejś Gosi, ale uparłem się na faceta i będę Krzysiem xD ha! Chociaż raz można do szkoły przyjść w pełni po męsku i mówić po męsku i zachowywać się po męsku, nie obawiając się dziwnych spojrzeń i pytań
Czyli skrótowo - same sukcesy dziś
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
o! o to miałam zapytać. Bo ja mam takie.. zatrzymania umysłu jak czytam posty Sheery A to nie ona ? ale pisze w rodzaju męskim. To on. Ale stop. To ona przecież, tu pisze 'łam', ej.. tu pisze 'łem'! I potem aaha.. no bo to przecież taak
Dajcie chłopcu odpocząć od tych pytań, wiem, co mówię ...
Shee-kun, a ja mam 156cm od... 6 lat I taką samą wagę ...
Choć ostatnio zauważyłam, że twarz mi schudła! Pozbyłam się podwójnego podbródka!
Ale nie wiem, czy cieszyć się, czy rozpaczać... Nie zaczęłam żadnej nowej diety. To chyba przez psychikę, która obecnie jest w stanie totalnej rozsypki...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
yssku, święta prawda. Czytanie ze zrozumieniem leży w naszym kraju. W innych może też, nie wiem.
Achhhh, mam kompendium maturzysty z biologii Aż sie ciesze na samą myśl o nauce tego wszystkiego Wiem, głupie ^^
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp