No, nareszcie ktoś mądry. Tak trzymać
 .
 .Moderator: Junior Moderator
 .
 .
 oto fotka: http://i49.photobucket.com/albums/f280/ ... raz161.jpg. Jak na moje nie wprawne oko to może mieć koło miesiąca ale nie jestem pewna
 oto fotka: http://i49.photobucket.com/albums/f280/ ... raz161.jpg. Jak na moje nie wprawne oko to może mieć koło miesiąca ale nie jestem pewna  podobnej wielkości jest też Akio, więc możliwe, że są w podobnym wieku. Akio na tej fotce to ten mały "rudzielec", chociaż raczej mi pod beż podchodzi ale w tym momencie to nie istotne
 podobnej wielkości jest też Akio, więc możliwe, że są w podobnym wieku. Akio na tej fotce to ten mały "rudzielec", chociaż raczej mi pod beż podchodzi ale w tym momencie to nie istotne 
 może one jeszcze potrzebuja ciepłego mleczka...
  może one jeszcze potrzebuja ciepłego mleczka... 1,5 miesiąca to jeszcze nie taki potwornie wczesny wiek, możesz dawać vibovitu i gerberków co jakiś czas
 1,5 miesiąca to jeszcze nie taki potwornie wczesny wiek, możesz dawać vibovitu i gerberków co jakiś czas 

To samo bylo ze schodzeniem z lozka na podloge i z tarasem...
 To samo bylo ze schodzeniem z lozka na podloge i z tarasem... . Po poszukiwaniach po Gdańsku, pogryzionym palcu (moja wina) i rozważaniach (czy wziąć tego, tamtego, obydwa, a może żadnego???) wreszcie znalazłam JĄ. Siedziała sobie sama w akwarium i patrzyła się na mnie swoimi czarnymi oczkami. Chyba się domyślacie, jak to się skończyło
  . Po poszukiwaniach po Gdańsku, pogryzionym palcu (moja wina) i rozważaniach (czy wziąć tego, tamtego, obydwa, a może żadnego???) wreszcie znalazłam JĄ. Siedziała sobie sama w akwarium i patrzyła się na mnie swoimi czarnymi oczkami. Chyba się domyślacie, jak to się skończyło   ...
  ... (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ).

(szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ).