tak swoją drogą spytam, czy masz odpowiednie warunki na trzymanie tak licznego stada, czy wszystkie szczury trzymasz w dwóch klatkach 40x40x30? jako "początkujący profesjonalista" powinieneś chyba zająć się mniejszą ilością szczurów bo coś mi się zdaje że taka horda cię przerasta.
forum dyskusyjne jest jak sama nazwa wskazuje do dyskusji na dany temat, a nie stawiania tylko pytania i odpowiedzi, wtedy byłoby to forum pytaniowo-odpowiedziowe
a twoja dziewczyna nie postawiła żadnych rzeczowych argumentów prócz pisanych capslockiem wrzasków że nie jesteś taki jaki jesteś(dosłownie). capslock nie jest argumentem za inteligencja piszącego, dla mnie jest argumentem za nieumiejętność dyskutowania w ważnych sprawach.
wiadomo, jak ktoś nie umie postawić dobrych argumentów to się drze, bo przecież to "lepszy" argument :roll:
a z resztą, przecież pisałam że z miłą chęcią porozmawiałabym sobie z tobą na żywo, wtedy dowiedziałabym się "jaki naprawdę jesteś" i wymienilibyśmy rzeczowe argumenty.
a dyskusja o wężach jest stara i przedawniona, więc nie staraj się zmienić tematu na inny tor.