Frecia
Moderator: Junior Moderator
Frecia
O rany satanka  :sad2: nie wiem co się stało co prawda, ale bardzo Ci współczuję...
Dla Freci [`] [`] [`]

Dla Freci [`] [`] [`]
Frecia
(*) [*] [*]

- AngelsDream
- Kontakt:
- 
				tygrys1985
Frecia
[quote="angelsdream"]Heh, szkoda malucha, naprawdę.[/quote]
"HEH"???? :shock:
Ciebie to śmieszy ??

"HEH"???? :shock:
Ciebie to śmieszy ??
Frecia
[']

Szczury są okropne. Uciekają, włażą w miejsca, z których nie można ich wydostać, gryzą swojego właściciela i jego rzeczy, grzebią w doniczkach i wspinają się na rośliny w nich rosnące, załatwiają się gdzie popadnie, urządzają sobie spiżarnię w moim łóżku i w ogóle są paskudne. Ale mimo wszystko mam już osiem i chcę dziewiątego   (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ).

(szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ).- 
				Lady Makbet
- Kontakt:
Frecia
[quote="tygrys1985"]"HEH"???? :shock:
Ciebie to śmieszy ??[/quote]
zawsze myślałam, że 'heh' nie jest śmiechem (hehe) tylko westchnięciem. ale może się nie znam.

Ciebie to śmieszy ??[/quote]
zawsze myślałam, że 'heh' nie jest śmiechem (hehe) tylko westchnięciem. ale może się nie znam.
Frecia
przykro ... ['] ...

w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie

ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
- 
				tygrys1985
Frecia
Lady Makbet -  dla mnie to EH jest westchnięciem a HEH zaśmianiem się takim ironicznym, przynajmniej dla mnie i moich znajomych na gadu. Jeśli dla Ciebie i Angelsdream to westchenienie to bardzo przepraszam za tamtego posta..wybaczcie...
Ale szkoda maluszka...[']['][']

Ale szkoda maluszka...[']['][']
Frecia
satanka... trzymaj się  :przytul: 
Dla małego aniołka [']...

Dla małego aniołka [']...
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair