Rzuca się na moją rękę
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Rzuca się na moją rękę
cierpliwości. ona jest sama i malutka. też bym gryzła. tak na wszelki wypadek. może faktycznie ręce ci czymś pachną. albo odwrotnie: ona żle kojarzy twój zapach i powinnaś ręce nakremować jakimś nie śmierdzącym kremem dla zabicia zapachu.
moje wszystkie ogony też są z zoologa ale żadna nie gryzie- co najwyżej podgryzają przyjacielsko. a dziś akurat przyniosłam 2 maluszki i też będę oswajać. praktykę mam. żeby oswoić moje papugi siedziałam bez ruchu po 40 minut z ręką w klatce i to dzień w dzień. zadziałało
moje wszystkie ogony też są z zoologa ale żadna nie gryzie- co najwyżej podgryzają przyjacielsko. a dziś akurat przyniosłam 2 maluszki i też będę oswajać. praktykę mam. żeby oswoić moje papugi siedziałam bez ruchu po 40 minut z ręką w klatce i to dzień w dzień. zadziałało
Nie ma (już) życia bez Ogona:)
Rzuca się na moją rękę
O kurcze, ludzie CUD SIĘ STAŁ ! Mała, dotąd dzika szczurka która gryzie wszystko co napotka na drodze właśnie spi sobie na ręcę to mojej to mamy jakby nie żyła ! Da się głaskać i podchodzi żeby to robić jeszcze ! Okazało się, że z niej straszny pieszczoch ! Oby tak dalej 

U mnie: Vincent i Duke ♥
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
Rzuca się na moją rękę
O jakbym chciała żeby mój tak zasnął... 
A wczoraj u mnie było pól godzinne głaskanie. I nie wiem czy mały się wkurzył, że nie może pobuszować po pokoju tylko musi siedziec cały czas , czy mu się podobało ale cały czas szurał zębami .

A wczoraj u mnie było pól godzinne głaskanie. I nie wiem czy mały się wkurzył, że nie może pobuszować po pokoju tylko musi siedziec cały czas , czy mu się podobało ale cały czas szurał zębami .
One big illusion.
A. S. Puszkin II Wielki , Lilak aka Czarny Bezz . = sweet destruction :]
Rzuca się na moją rękę
No niestety dziś znów zaczęła gryźć i robić się dzika...
Rzuca się na moją rękę
Jak tam z małą? Dalej gryzie?
Bo mój już raczej zrozumiał , że nie wolno i zaczynamy zwiedzać zakamarki pokoju razem . Rzecz w tym że on by chyba wolał bezemnie
Ale mam go dopiero tydzień więc mam nadzieje , że w końcu przestanie mnie traktować jak wierzę widokową.
Bo mój już raczej zrozumiał , że nie wolno i zaczynamy zwiedzać zakamarki pokoju razem . Rzecz w tym że on by chyba wolał bezemnie

One big illusion.
Rzuca się na moją rękę
[quote="illu"]Ale mam go dopiero tydzień więc mam nadzieje , że w końcu przestanie mnie traktować jak wieżę widokową.[/quote]
Nie miej nadziei.... :twisted: Dla moich co prawda już nie jestem tylko wieżą widokową ale i dawcą karmy.... czasami służe też do spania i miziania za uszkiem,.... tzn. Jestem dobra pani... idealna dla szczurka :jezor2:
Nie miej nadziei.... :twisted: Dla moich co prawda już nie jestem tylko wieżą widokową ale i dawcą karmy.... czasami służe też do spania i miziania za uszkiem,.... tzn. Jestem dobra pani... idealna dla szczurka :jezor2:
Ostatnio zmieniony sob gru 16, 2006 1:16 pm przez bonsai, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzuca się na moją rękę
Szczurcia gryzie już coraz mniej, nawet od czasu do czasu da się pogłaskać
Ale żeby ją na ręcę wziąść to raczej jeszcze nie....

Rzuca się na moją rękę
No to gratuluję sukcesu.... :przytul:
Ja szczurcia da się pogłaskać to wymiziaj ją ode mnie.... :jezor2:
Ja szczurcia da się pogłaskać to wymiziaj ją ode mnie.... :jezor2:
Rzuca się na moją rękę
Tak zawsze to się głaskać nie da, tylkojak śpi lub jest bardzo zmęczona bo inaczej i tak gryzie... Jutro sprobuję z tą "sesję" w kabinie prysznicowej...
Rzuca się na moją rękę
A mosz pożądne rękawice? bo jeżeli tak, to szczurek powinien być karany po każdym ugryzieniu [np. przewrucenie na plecki i przytrzymanie za karę]. Wtedy szczbciej zrozumie, że nie może gryść, bo wtedy jest karany....
Rzuca się na moją rękę
Ech, według mnie ten sposób nie jest dobry, pozatym i tak jest tysiąc razy lepiej, teraz np mała ŚPI NA RĘCĘ także oby tak dalej, i myślę, że będzie już tylko coraz lepiej....
Rzuca się na moją rękę
No dobrze , chodzi mi o to żebym była czymś więcej niż wieżą widokową jeżeli już musze nią byćNie miej nadziei....

One big illusion.
Rzuca się na moją rękę
Teraz to już sama nie potrafię ocenić czy jest dobrze czy źle.... Własnie chcialam ją pogłaskać, już się położyła a tu nagle AM !!! Rzuciła się na rękę ugryzła trzy razy, podrapała i poszła...
Co ja takiego zrobiłam :sad2: :sad2: :sad2: :sciana2: :zlosc:
Co ja takiego zrobiłam :sad2: :sad2: :sad2: :sciana2: :zlosc:
Rzuca się na moją rękę
Malutka poprostu ma charakterek... może zanim ą oswoisz to potrwa, ale później będzie kochała tylko ciebie.... :przytul:
Rzuca się na moją rękę
Dla zainteresowanych: Własnie dodalam nowe zdjęcia Misi do albumu