Karmy polecane ZAGRANICZNE - tanie

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Natalia_1222

Post autor: Natalia_1222 »

No właśnie, u mnie w okolicy to nie ma karm zagranicznych, no, może jeden rodzaj. Będę musiała jeździć do M1 :hihi: .Tam jest Vitakraft, Prestige, może i Xtra Vital sie znajdzie :jezor2: .Celina, Megana nie chcę. Tam jest jeszcze więcej tych badziew i dużo tuczących smakołyków.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Ratata
Kontakt:

Post autor: Ratata »

Natalia, a jest w M1? Nie wiedziałam, jak do tej pory Xtra Vital udało mi się kupić jedynie w tym wielkim zoologicznym przy CH Zakopianka :roll:
Prestige w Tesco też jest, a Vitakraft w niemal każdym zoologicznym ;)
GMR || GMC || Szczurza ortoreksja
Natalia_1222

Nie jestem pewna czy jest, na pewno jest Prestige i Vitakraft, chyba jest jeszcze kilka innych karm. A dokładniej, gdzie ci się udaje kupić Vitakraft?? A Prestige? Gdzieś jeszcze? ( kupa pytań :jezor2: ).
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:25 am przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Ratata
Kontakt:

Vitakraft wszędzie prawie: Galeria Krakowska, Carrefour(Czyżyny), D.H. Arpis(przy Mogilskim, tylko nie zawsze mają), Karusek (Żabiniec), na św. Filipa, na św. Marka...
Prestige w Tesco, na Zakopiance, w Carreforze i Geancie zdaje się też kiedyś mieli...
Możesz sprawdzić, czy w Karusku jest http://www.karusek.com.pl ;)
Jakby co, to jeszcze stąd można zamówić ;) -> http://sklep.zoo-mik.pl/index.php/manuf ... 6d20504c64
EDIT: podobno w Arca na ul.Chłopskiej 2a mają, jest w każdym razie na ich stronie...
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:38 am przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia_1222

W Carrefourze jest Vitakraft i Prestige? No patrz, a ja tam często bywam, a nie wiedziałam :hihi: . A Prestige to w jakimś netowym zoologu to ponad 18 kosztuje 800 g :drap: :shock: . Więc bardziej opłaca się Xtra Vital - bo i też bardzo polecany :).
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Ratata
Kontakt:

No jakiś czas temu widziałam i tu, i tu, teraz nie wiem, bo nie bywam :P
A Vitakraft jest naprawdę wszędzie, nie wierzę, że nie można go gdzieś dostać... jest nawet w tym gó*****ym sklepie w Galerii Krakowskiej 8)
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:42 am przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cucumberek

Post autor: cucumberek »

u mnie w Tesco jest fajna karma dla gryzoni za 5 zł pół kilo ;) nazywa się Best Friends. Chłopcom bardzo smakuje ;)
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)
Natalia_1222

Ratata, właśnie, że niezły jest ten sklep. Tylko mało karm ma :hihi: . Byłam tam ostatnio. Dużo ma zabawek dla gryzoni :P. Choć niekiedy jest drożyzna : :roll: :nuci: .cucumberek, a to nie przypadkiem polska firma?
Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 9:42 am przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Ratata
Kontakt:

Natalia, dla mnie ten sklep jest koszmarny, nie dość że drogi i zwierzaki trzymane w karygodnych warunkach, to tak naprawdę nic tam nie ma... to znaczy jest, ale zazwyczaj polskie i lipne (ogromna ilość karm typu koliber, vitapol itd.) a nie mają żadnych porządniejszych rzeczy :? Co do zabawek - chciałam kupić półki i tunele ferplastu i oczywiście nie mają. Ale koniec :ot:
Wybiorę się dzisiaj na mały rajd po sklepach, może uda mi się wypatrzeć jakąś nową karmę ;)
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 1:03 pm przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia_1222

Drogo to tam jest, fakt. Pewnie kupię Xtra Vital jak gdzieś znajdę - oczywiście jak mama da się namówić na siurki :).
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Kamyczek87

Post autor: Kamyczek87 »

Ja ze swojej strony mogę polecić karme Pretige Rat Crispy,jest naprawde świetna jak inne karmy tej firmy :thumbleft: ,jednak Vitakraft Premium Menu dla szczurów to porażka :sad3: ,mało urozmaicone+pełno barwionych na zielono chrupek,bardzo się zawiodłam :sad3: ,karma dla myszy tej firmy to co innego. ;)
Natalia_1222

A ma ktoś zdjęcia Prestige Rat Crispy oraz Xtra Vital ( zawartości, z bliska, nie samego pudełka) ? ;) (Cześć Kamyczek, nie wiedziałam, że tu jesteś zarejestrowana :) :D ).
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Awatar użytkownika
sue

Post autor: sue »

Trzeba się nauczyc korzystac z wyszukiwarki ;)

Xtra vital

Versele laga Prestige Rat crispy
Nobody is perfect. My name is nobody.

['] Pestka [II 2006 - 31 VIII 2007]

Obrazek
Kamyczek87

Post autor: Kamyczek87 »

Trzeba się nauczyć uwazniej czytać :jezor2: ,Natalii chodziło o zdjęcie KARMY z bliska ;) ,a tak w ogóle to czesć Nati. ;) Ja Ci niestety nie pomoge,nie mam obecnie dostępu do cyfrówki. :sad3:
Awatar użytkownika
sue

Post autor: sue »

aa. tzn żeby własnym karmom zdjęcia zrobic? jak tak to sory ;) mam teraz versele laga prestige ale że tak powiem niczym się nie różni od tego na stronie sklepu ;) ale zdjęcie mogę zrobic.
Nobody is perfect. My name is nobody.

['] Pestka [II 2006 - 31 VIII 2007]

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”