Karmy polecane ZAGRANICZNE - tanie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
No właśnie, u mnie w okolicy to nie ma karm zagranicznych, no, może jeden rodzaj. Będę musiała jeździć do M1 :hihi: .Tam jest Vitakraft, Prestige, może i Xtra Vital sie znajdzie :jezor2: .Celina, Megana nie chcę. Tam jest jeszcze więcej tych badziew i dużo tuczących smakołyków.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Natalia, a jest w M1? Nie wiedziałam, jak do tej pory Xtra Vital udało mi się kupić jedynie w tym wielkim zoologicznym przy CH Zakopianka :roll:
Prestige w Tesco też jest, a Vitakraft w niemal każdym zoologicznym
Prestige w Tesco też jest, a Vitakraft w niemal każdym zoologicznym

GMR || GMC || Szczurza ortoreksja
-
Nie jestem pewna czy jest, na pewno jest Prestige i Vitakraft, chyba jest jeszcze kilka innych karm. A dokładniej, gdzie ci się udaje kupić Vitakraft?? A Prestige? Gdzieś jeszcze? ( kupa pytań :jezor2: ).
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:25 am przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Vitakraft wszędzie prawie: Galeria Krakowska, Carrefour(Czyżyny), D.H. Arpis(przy Mogilskim, tylko nie zawsze mają), Karusek (Żabiniec), na św. Filipa, na św. Marka...
Prestige w Tesco, na Zakopiance, w Carreforze i Geancie zdaje się też kiedyś mieli...
Możesz sprawdzić, czy w Karusku jest http://www.karusek.com.pl
Jakby co, to jeszcze stąd można zamówić
-> http://sklep.zoo-mik.pl/index.php/manuf ... 6d20504c64
EDIT: podobno w Arca na ul.Chłopskiej 2a mają, jest w każdym razie na ich stronie...
Prestige w Tesco, na Zakopiance, w Carreforze i Geancie zdaje się też kiedyś mieli...
Możesz sprawdzić, czy w Karusku jest http://www.karusek.com.pl

Jakby co, to jeszcze stąd można zamówić

EDIT: podobno w Arca na ul.Chłopskiej 2a mają, jest w każdym razie na ich stronie...
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:38 am przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
W Carrefourze jest Vitakraft i Prestige? No patrz, a ja tam często bywam, a nie wiedziałam :hihi: . A Prestige to w jakimś netowym zoologu to ponad 18 kosztuje 800 g :drap: :shock: . Więc bardziej opłaca się Xtra Vital - bo i też bardzo polecany
.

Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
No jakiś czas temu widziałam i tu, i tu, teraz nie wiem, bo nie bywam 
A Vitakraft jest naprawdę wszędzie, nie wierzę, że nie można go gdzieś dostać... jest nawet w tym gó*****ym sklepie w Galerii Krakowskiej

A Vitakraft jest naprawdę wszędzie, nie wierzę, że nie można go gdzieś dostać... jest nawet w tym gó*****ym sklepie w Galerii Krakowskiej

Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 11:42 am przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
- cucumberek
u mnie w Tesco jest fajna karma dla gryzoni za 5 zł pół kilo
nazywa się Best Friends. Chłopcom bardzo smakuje 

Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)
-
Ratata, właśnie, że niezły jest ten sklep. Tylko mało karm ma :hihi: . Byłam tam ostatnio. Dużo ma zabawek dla gryzoni
. Choć niekiedy jest drożyzna : :roll: :nuci: .cucumberek, a to nie przypadkiem polska firma?

Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 9:42 am przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Natalia, dla mnie ten sklep jest koszmarny, nie dość że drogi i zwierzaki trzymane w karygodnych warunkach, to tak naprawdę nic tam nie ma... to znaczy jest, ale zazwyczaj polskie i lipne (ogromna ilość karm typu koliber, vitapol itd.) a nie mają żadnych porządniejszych rzeczy :? Co do zabawek - chciałam kupić półki i tunele ferplastu i oczywiście nie mają. Ale koniec :ot:
Wybiorę się dzisiaj na mały rajd po sklepach, może uda mi się wypatrzeć jakąś nową karmę
Wybiorę się dzisiaj na mały rajd po sklepach, może uda mi się wypatrzeć jakąś nową karmę

Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 1:03 pm przez Ratata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Drogo to tam jest, fakt. Pewnie kupię Xtra Vital jak gdzieś znajdę - oczywiście jak mama da się namówić na siurki
.

Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
-
Ja ze swojej strony mogę polecić karme Pretige Rat Crispy,jest naprawde świetna jak inne karmy tej firmy :thumbleft: ,jednak Vitakraft Premium Menu dla szczurów to porażka :sad3: ,mało urozmaicone+pełno barwionych na zielono chrupek,bardzo się zawiodłam :sad3: ,karma dla myszy tej firmy to co innego. 

-
A ma ktoś zdjęcia Prestige Rat Crispy oraz Xtra Vital ( zawartości, z bliska, nie samego pudełka) ?
(Cześć Kamyczek, nie wiedziałam, że tu jesteś zarejestrowana
).

Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
-
Trzeba się nauczyć uwazniej czytać :jezor2: ,Natalii chodziło o zdjęcie KARMY z bliska
,a tak w ogóle to czesć Nati.
Ja Ci niestety nie pomoge,nie mam obecnie dostępu do cyfrówki. :sad3:

aa. tzn żeby własnym karmom zdjęcia zrobic? jak tak to sory
mam teraz versele laga prestige ale że tak powiem niczym się nie różni od tego na stronie sklepu
ale zdjęcie mogę zrobic.