RE: [Neurologiczne] - czerwone wycieki z oczu, totalne oslabienie, utrata balansu...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: [Neurologiczne] - czerwone wycieki z oczu, totalne oslabienie, utrata balansu...
Temat o leku ktory dostaje szczuras http://szczury.org/viewtopic.php?t=12077
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
RE: [Uszy] - Zapalenie ucha wewnętrznego. (błędnik)
Co ze szczurkiem?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
RE: [Uszy] - Zapalenie ucha wewnętrznego. (błędnik)
Gadałam z Gosią (kurczę, nie mam nawet czasu żeby się do niej przejść...) ze szczurkiem lepiej, ciągle dostaje zastrzyki. Utrata równowagi i przechyanie głowy zdaża się sporadycznie:)) Będzie dobrze:D Utuczę go latem X))
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź