Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
U nas też XtraVital rządzi Cena co prawda nie dla każdego jest takim "hop-siup" ;P Ale naprawdę warto. Raz kupiłam i się przekonałam - szczurki jeszcze nigdy nic tak nie wcinały, a karma rewelacyjna - bez żadnych sztucznie nienaturalnie barwionych chrupek i tych innych świństw. U nas w Poznaniu jak na razie widziałam ją tylko w Zoolandzie i tam też kupuję za 11 zł. Kupuję tam także mieszankę suszonych owoców (bananki, jabłka itp.) i mieszam z XV. Zawartość miseczki znika błyskawicznie )
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<<Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
To znow ja, Elly Ostatnio w King Crossie nie widzialam XV. Bylo za to duzo innych fajnych rzeczy dla szczurków, lącznie z tymi grzebykami i szczotkami dla gryzków (byl o tym temat jakiś czas temu) :-)
Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<<Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
ja kupiłam niedawno tą karmę w cenie około 12 pln w KRAKOWIE w takiej nowej galerii handlowej koło dworca PKP w centrum, nie wiem jak sie nazywa sklep- chociaz tam jest chyba tylko jeden zoologiczny.
O, tam jest tak tanio? Nie wiedziałam! To się nazywa Galeria Krakowska . Tak, tam jest tylko jeden zoolog... Myślałam że jest tam drogo, bo jak byłam wtedy to .