RE: 5 tyg. szczurek;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Noo jasne , dla malucha najlepszy bedzue drugi kumpel !!
No właśnie. Trwają wielkie poczukiwania przez internet dostępnych maluchów.
Mam nadzieję, że się polubią i nie będzie problemu z ich dopasowaniem się.
Mam nadzieję, że się polubią i nie będzie problemu z ich dopasowaniem się.
Kochane Duszki: Neronek, Nutka, Ketonek

No to sié dorobilismy szczurka.
Klapus dostal nowego kolege.... ma na imie: Bozonek, ma 6 tyg. Jest szczurkiem normalnej rasy. Bialo-bezowy z bordowymi oczkami i zlamanym ogonkiem.
Male od razu sie polubily. Ten nowy jeszcze troszke ospaly, za to Klapus rozbiegany, jak nigdy;).
Fajnie, bo obydwa szczurki sie nie boja.
Wielka frajda i dla nas, i dla nich.
Teraz sie nie dziwie, czemu wszyscy tak goraco namawiaja do 2 szczurkow.

Dolanczam fotki maluchow.[attachment=704][attachment=705]
jecjiu :hoprat: :hoprat: jaki sliczny malec!! tak sie ciesze ze sie zdecydowalas na dwa,obydwa sa sliiiiczne :loverat: wyczochraj Maluszki...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Tak, dziéki za zachéte.
Dwa szczurki, to na prawdé cudowna decyzja.
Najfajniejsze jest to, iz mimo, iz z roznych rodzin... od razu sie polubily. Zero problemow z agresja, czy cos.
Oba ganiaja sie jak glupiutkie i ciagle razem spia.
Mozna sie gapic godzinami w nie!
Dwa szczurki, to na prawdé cudowna decyzja.
Najfajniejsze jest to, iz mimo, iz z roznych rodzin... od razu sie polubily. Zero problemow z agresja, czy cos.
Oba ganiaja sie jak glupiutkie i ciagle razem spia.
Mozna sie gapic godzinami w nie!
Sliczne maluchy , wiadomo szczurki razem odrazu sa weselsze moje maluchy nigdy same niechodza po luzku zawsze razem chcoiaz znaja sie tylko 4dni 

Dziéki... szczurki sá na prawde dla mnie oryginalne.
Wczesniej mialam wylacznie czarno-biale, albo cale czarne.
Nawet na brazowe nigdy nie trafilam.
Swoja droga DUMBO maja o wiele milsze futerko. Troszke jak chomiki;) No i sa mniejsze... troszke przypominaja myszki.
Wczesniej mialam wylacznie czarno-biale, albo cale czarne.
Nawet na brazowe nigdy nie trafilam.
Swoja droga DUMBO maja o wiele milsze futerko. Troszke jak chomiki;) No i sa mniejsze... troszke przypominaja myszki.
hehe o i tu jest przyklad jak rozne sa gusta :-),ja uwielbiam duuuze a Ty malutkie,hihi i w ogole kaptury sa mniam mniam a Ty uwazasz ze zwykle. smiechowo :-D, a Maluszki mi sie podobaja mimo tego ze malutkie,pozdrawiam

Po prostu do tej pory mialam tylko kapturowe. "Normalne" mam na mysli, ze takie tylko widywalam w sklepach. Biorac pod uwage, ile jest ras szczurkow, to sklepy maja dosc ubogie "zasoby" ...
Moje obecne szczurki, sa dla mnie ciekawe, bo takich wczesniej nie mialam.
Maluch jest smieszny, ciekawa jestem do jakich rozmiarow wyrosnie.
Duze szczurki sa super!!! A najfajniejsze jak pisza po klawiaturze;)
A moj wiekszy szczurek ma zlamany ogonek, biedaczek... troche dziwnie wyglada, jak ma tak przesuniety ogon w pewnym miejscu.
Pozdrawiam i wytarmochaj ode mnie twoje duuuuze szczurki;)
Ann
hehe no moje 2 interwencyjne tylko sa duze,dwa sa male a jeden taki sredni,ale wszystkie wytarmocham :hoprat: mniej lub bardziej w zalezsnosci od upodoban. hehehe no w sklepach tylko kaptury,albi i takie pospolite to fakt :-)

Piękne szczurki.:loverat:A z tym ogonkiem chyba dobrze by było odwiedzić weterynarza.

I TAK UMRZESZ.
O rany... głupota ludzka nie zna granic.
Dziś wzięłam swoje maluchy do ogrodu, żeby pochasały na stoliku. Bozonek (czerwonooki) ciągle chował się w kąt na parapecie, gdzie był cień. Ja chcąc mieć go przysobie w końcu umieściłam go na ramieniu gdzie przetrwał ze 3 minuty i znowu chop siup za mnie w cień.
Po kilku minutach, gdy chowałam oba do klatki... stało się dla mnie jasne, czemu mały się chował.
Oczka miał zakrwawione/zaropiałe (same nie wiem). PRzecież on ma czerwone oczy! Słońce szkodzi!!!
Serce mi z bólu aż zabiło, jak swoją bezmyślnością zrobiłam krzywdę małemu.
Teraz się zastanawiam, czy jego spanie w ciągu dnia nie jest spowodowane tym, iż mały po prostu nie może widzieć światła dziennego;/
Są jakieś posty o albonisach? Mieliście taki przypadek?
Okropność... na szczeście widzi, test zrobiony.
Pozdrawiam i jakbyście mięli jakieś ciekawe linki o albinosach, to umieście tutaj.
Ann
Dziś wzięłam swoje maluchy do ogrodu, żeby pochasały na stoliku. Bozonek (czerwonooki) ciągle chował się w kąt na parapecie, gdzie był cień. Ja chcąc mieć go przysobie w końcu umieściłam go na ramieniu gdzie przetrwał ze 3 minuty i znowu chop siup za mnie w cień.
Po kilku minutach, gdy chowałam oba do klatki... stało się dla mnie jasne, czemu mały się chował.
Oczka miał zakrwawione/zaropiałe (same nie wiem). PRzecież on ma czerwone oczy! Słońce szkodzi!!!
Serce mi z bólu aż zabiło, jak swoją bezmyślnością zrobiłam krzywdę małemu.
Teraz się zastanawiam, czy jego spanie w ciągu dnia nie jest spowodowane tym, iż mały po prostu nie może widzieć światła dziennego;/
Są jakieś posty o albonisach? Mieliście taki przypadek?
Okropność... na szczeście widzi, test zrobiony.
Pozdrawiam i jakbyście mięli jakieś ciekawe linki o albinosach, to umieście tutaj.
Ann
Dwa ciurki i od razu szczęśliwsze :-)
Albinos to szczur całkowicie biały, bez pigmentu
Nie wiem jak zachowują sie czerwonookie ciury na słońcu i nie wiem gdzie można o tym poczytać...
Albinos to szczur całkowicie biały, bez pigmentu

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
hmmm, no właśnie! Wszędzie tylko o albinosach info widzę.
A przecież szczurek biało-beżowy z bordowymi oczętami, a nie typowo czerwonymi, albinosem być nie może.
Forum szczurkowe jest wspaniałe, ale przez nadmiar informacji też czasem można czegoś nie znaleźć.
A przecież szczurek biało-beżowy z bordowymi oczętami, a nie typowo czerwonymi, albinosem być nie może.
Forum szczurkowe jest wspaniałe, ale przez nadmiar informacji też czasem można czegoś nie znaleźć.
[quote="poesjeAnn"]
[/quote]
Święta prawda, dlatego nie dziwie sie nowym osobom które zakładają niepotrzebne tematy. 'szukaj' wynajduje tyle różnych rzeczy że sie nie można połapać o co biega.
Może jakieś nowe fotki skarbeńków?? :mykrat:
[/quote]
Święta prawda, dlatego nie dziwie sie nowym osobom które zakładają niepotrzebne tematy. 'szukaj' wynajduje tyle różnych rzeczy że sie nie można połapać o co biega.
Może jakieś nowe fotki skarbeńków?? :mykrat:
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp