Koniecznie nas o tym poinformuj. Tu wpisujemy notki, wklejamy zdjęcia. Ogólnie: chwalimy się szczurami i dyskutujemy odnośnie wszystkiego, co Ich dotyczy.
interwencyjny, nieinterwencyjny, BasieńkaI - mnie forum strasznie ciężko chodzi i godzinami trwa skakanie między tematami- a jak sucha ziemia rosy, tak ja jestem spragniona informacji o Tomku. czemu? ano: historia sama w sobie jest taka... no wszyscy wiedzą jaka ( , , ) no i ... jasny, popielaty! w ogóle mi nie działa dodawanie załączników, więc nie dodam zdjęcia Cholerka- mojego nieodżałowanego Czarnego Serca- a to wyjaśniloby wszystko . Tak bardzo się cieszę, że znalazł u Ciebie Dom. I jestem przekonana, że trzy Małe Białe i jeden Duży Czarny = pełnia szczęścia
Cóż, Limba, ma się swoje sposoby , fryzjer przycina na pupie trochę włosków i już . Teraz nie mam problemów, jestem taka cwana, bo Maniek jest najmniejszy, przypomina resorowy samochodzik wyścigowy, Sid jest największy i najcięższy, Diego ma widoczny "wicherek" na grzbiecie (włoski mu odrosły trochę nie w tę stronę, kiedy miał odczyn i ranę po zastrzyku, przy głaskaniu też czuć) i jest mniejszy od Sida. To znaczne ułatwienie. Poza tym Diego i Sid najwięcej buszują między nami, to pieszczochy, Maniek jeszcze wyślizguje się spod ręki kiedy go głaszczemy.
A co robią albinoski, kiedy mąż drzemie?
obudzi się, jak pochrupię?
kingsajz?
weź mnie, weź!
Pachnie Tomkiem?
Ostatnio zmieniony śr sie 29, 2007 3:06 pm przez Basial, łącznie zmieniany 1 raz.