Bardzo fajne zwierzątka
 Bardzo fajne zwierzątkamyszki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Nikitka_219
Re: myszki
Kiedyś miałam 3 myszki,stare czasy  Bardzo fajne zwierzątka
 Bardzo fajne zwierzątka

Bardzo fajne zwierzątka
 Bardzo fajne zwierzątka- Mysiaczek95
Ja miałam dwie mycholki. Bardziej bym chciała myszki ale mama woli szczurki..  no, ale przynajmniej to ;PP
 no, ale przynajmniej to ;PP

no, ale przynajmniej to ;PP
 no, ale przynajmniej to ;PPRe: myszki
Nie mam myszek, ale ostatnio bardzo mnie zainteresowały. Za ok.rok planuję kupić trzy rasowe myszki. Cudowne są <33

Ze mną: Mała, Kawa-chomiczka i Aldo-pies

Za TM: [*][*][*]Czaguś[*][*][*] - moja pierwsza szczurka...
 [*]Ziutek - chomiczek.
 [*]Ziutek - chomiczek.- Mysiaczek95
Myszki są boskie, ale jedyne czego w nich nie lubię to ich uszka. Są oggroomne! Przez to myszki wyglądają jak nietoperze  Właśnie dlatego wybrałam/ja i moja mama/ szczurki. Poza tym szczurki mają milszy wyraz pyszczka ;]
 Właśnie dlatego wybrałam/ja i moja mama/ szczurki. Poza tym szczurki mają milszy wyraz pyszczka ;] 
a co do myszek to macie fotę mojego szkraba (nawet 3 )
) 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00e ... b7c6e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/443 ... ba4b4.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/349 ... 4dd2c.html

Właśnie dlatego wybrałam/ja i moja mama/ szczurki. Poza tym szczurki mają milszy wyraz pyszczka ;]
 Właśnie dlatego wybrałam/ja i moja mama/ szczurki. Poza tym szczurki mają milszy wyraz pyszczka ;] a co do myszek to macie fotę mojego szkraba (nawet 3
 )
) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00e ... b7c6e.html
a po co to cytowałas? swój własny post? żeby odkopac temat?Mysiaczek95 pisze:Mysiaczek95 pisze: macie fotę mojego szkraba
ja mam myszki. w sumie z przypadku. jedna zabrałam jakiemus dziecku, drugą mam z hodowli Neverland.
Bounty ("zdobyczna") jest ciekawsza i śmielsza niż Osika (rodowodowa). Bardzo śmieszne zwierzątka tak ogólnie.
I na szczęście nie mam na nie alergii.
Ja od dziś stałam sie posiadaczka mysiego samca. Myszka podobno jest młoda, czy taka jest prawda- nie wiem, nie znam się. Mogę jedynie powiedzieć o niej tyle, że takiej myszy nigdy nie widziałam, jest jasno beżowa (srebrna?) ma przydymiony nosek i niemiłosiernie się błyszczy, sierść miejscami jak u świnki rozetki. Na razie ją obserwuję, wydaje się być oswojona. Od razu mówię, że myszki nie kupiłam.

xMsMartax pisze:Ja od dziś stałam sie posiadaczka mysiego samca. Myszka podobno jest młoda, czy taka jest prawda- nie wiem, nie znam się. Mogę jedynie powiedzieć o niej tyle, że takiej myszy nigdy nie widziałam, jest jasno beżowa (srebrna?) ma przydymiony nosek i niemiłosiernie się błyszczy, sierść miejscami jak u świnki rozetki. Na razie ją obserwuję, wydaje się być oswojona. Od razu mówię, że myszki nie kupiłam.
a skąd masz mysie? koniecznie wstaw zdjęcie =)
Myszkę przyniósł mój brat. Podobno kupiła/ dostała (tego nie wiem) ją jego koleżanka z klasy bez wiedzy rodziców. Co było dalej chyba nie muszę pisać...   Mój brat (to chyba u nas rodzinne) nie wiele myśląc i nie informując nas (mnie i rodziców) po prostu pojechał do niej i wziął mysię. Jakież było moje zdziwienie gdy po powrocie z pracy zobaczyłam w terrarium brata małe żywe coś
 Mój brat (to chyba u nas rodzinne) nie wiele myśląc i nie informując nas (mnie i rodziców) po prostu pojechał do niej i wziął mysię. Jakież było moje zdziwienie gdy po powrocie z pracy zobaczyłam w terrarium brata małe żywe coś   

Zdjęcia zrobię za jakieś 2 godzinki jak tylko baterie do aparatu się choć trochę naładują 

No to przybył nam nowy domownik

Mój brat (to chyba u nas rodzinne) nie wiele myśląc i nie informując nas (mnie i rodziców) po prostu pojechał do niej i wziął mysię. Jakież było moje zdziwienie gdy po powrocie z pracy zobaczyłam w terrarium brata małe żywe coś
 Zdjęcia zrobię za jakieś 2 godzinki jak tylko baterie do aparatu się choć trochę naładują

No to przybył nam nowy domownik

no, to masz ślicznego skundlonego brudnonoska sh (czyli o krótkiej sierści).. =) 
(czyli zwykły laborek, myszki rodowodowe są troszkę inne)
gratuluje, myszki są bardzo pocieszne. szkoda tylko, że nie był z braciszkiem, wtedy mielibyście ubaw..

(czyli zwykły laborek, myszki rodowodowe są troszkę inne)
gratuluje, myszki są bardzo pocieszne. szkoda tylko, że nie był z braciszkiem, wtedy mielibyście ubaw..
No wielka szkoda. Właśnie przeczytałam , że samce myszy trzeba trzymać samotnie. Myszek jest uroczy , pozwala się brać na ręce, choć przy okazji zostawił mi na dłoni niespodziankę   Tak mu się przyglądam i on na prawdę ma sierść rozetkową, taka powywijaną, na brzuszku tak samo
 Tak mu się przyglądam i on na prawdę ma sierść rozetkową, taka powywijaną, na brzuszku tak samo  uroczy
 uroczy  

Tak mu się przyglądam i on na prawdę ma sierść rozetkową, taka powywijaną, na brzuszku tak samo
 Tak mu się przyglądam i on na prawdę ma sierść rozetkową, taka powywijaną, na brzuszku tak samo  uroczy
 uroczy  

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja chcę myszy! myszy są piękne!
niestety dla moich bliskich już 4 szczury to o 3 za dużo

ja chcę myszy! myszy są piękne!
niestety dla moich bliskich już 4 szczury to o 3 za dużo

ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Tam zaraz samotniexMsMartax pisze:No wielka szkoda. Właśnie przeczytałam , że samce myszy trzeba trzymać samotnie. Myszek jest uroczy , pozwala się brać na ręce, choć przy okazji zostawił mi na dłoni niespodziankęTak mu się przyglądam i on na prawdę ma sierść rozetkową, taka powywijaną, na brzuszku tak samo
uroczy
 Moi bracia myszkowie dość zgodnie ze sobą żyją, jeśli nie liczyć drobnych sprzeczek o jedzenie
  Moi bracia myszkowie dość zgodnie ze sobą żyją, jeśli nie liczyć drobnych sprzeczek o jedzenie   Myszek jest prześliczny
 Myszek jest prześliczny 
Ja w najbliższy weekend stanę się dumną właścicielka 6 mysich panów  już się doczekac normalnie nie mogę
  już się doczekac normalnie nie mogę 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Ja posiadam zwykłą łaciatkę   A jutro przyjeżdża do mnie samiczka sh black <3
 A jutro przyjeżdża do mnie samiczka sh black <3   

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)

za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)