Odp: Tomek - moje Ziutki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Boze jaki on jest boooski :) i duuuuuźy :D ..wymiziac,wymiziac... oczywiscie wacikowa bande takze :)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

WIELKOSZCZUR :P  ;D. mizianie dla wielkoluda.ale ma pozy do spania no leje w gacie  ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Basial

Post autor: Basial »

Ojć, dawno nie pisałam.
Tomek i chłopaki czują się dobrze ;D, miziamy, przytulamy, całujemy, dogadzamy z jedzonkiem. Jak bardzo - sami zobaczcie ;D:
http://pl.youtube.com/watch?v=glIPWhl5GzI
za TM: Mizia, Ziutek, Diego, Biniu, Tomek, Sid, Maxiu, Niunieczka, Beziu, Kolalu, Haszczu, Sylwek, Busik, Maniek, Małe Mu, Felek, Tobiasz, Tofik, Kajtek, Gniotek, Bubu, Albercik, Zakalec, Kinia, Matylda, Angielka, Lusia, Milka,

gg 11160056
odmienna

Post autor: odmienna »

coś przepięknościowego!!!  :D :D :D
- Wy im dogadzacie i rozpieszczacie ale Tomek rozpieszcza Was - dla mnie to wręcz niewyobrażalne, że wystarczy prośba Opiekunki i się robi takie cudne pulsacje!!!
Ten szczur od początku mnie zachwycał, ale TO mnie rozwaliło i tyle  ;D

edit: właśnie obejrzałam to zjawisko po raz szósty - pewnie jeszcze nie raz obejrzę - napatrzyć się nie mogę po prostu  ;D
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 4:50 pm przez odmienna, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pamelka666
Kontakt:

Post autor: Pamelka666 »

Łoooo... Jaki piękny....
U mnie: Mafia, Cappuccino, oraz Blues ;) Oraz tymczasowo: Kler i Tiru :)
(*)Chilli, maleństwo, które zbyt wcześnie odeszło na drugą stronę...
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

hłe hłe ale galasy :D a moje nie pulsuja chociazby im grzalke w tylek wsadzic miziac itp :P spi gdzie chca mruza oczka ale pulsowac nie chca :( :( heheh Tomeczek jest sliiiczny  :-* :-* buziaki dla niego

moje to sa jakies bezpulsacyjne Szczury  :)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Basial

To był pierwszy tak długi popis Tomka, wcześniej pulsował pojedynczo, tego dnia puścił całą serię. Nagraliśmy dwa filmiki, ale jeden został skasowany z powodu lawiny niecenzuralnych słów mojej lepszej połowy z jakiegoś tam powodu, drugi też musieliśmy skrócić ;D, ach ci mężczyźni  ::).
za TM: Mizia, Ziutek, Diego, Biniu, Tomek, Sid, Maxiu, Niunieczka, Beziu, Kolalu, Haszczu, Sylwek, Busik, Maniek, Małe Mu, Felek, Tobiasz, Tofik, Kajtek, Gniotek, Bubu, Albercik, Zakalec, Kinia, Matylda, Angielka, Lusia, Milka,

gg 11160056
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

hehe basia to ja pociągnę nasza rozmowę tutaj - o spacerkach :)
ja tez się bałam o oczka albinosek na spacerze, starałam się smarkate osłaniać, ocieniac itp, a one same wyłaziły w słońce, węszyły, kicały po trawie - uciekały mi z cienia. uznałam, że widocznie ciekawość świata przeważyła ból oczek i same się schowają jak będą chciały.

a potem układają się na rękach w pełnym słońcu i zasypiają głaskane... robia się rozmaślone i zadowolone :D a co dopiero samcole będą wyrabiać :) z natury bardziej przytulni..
ten się nie myli, kto nic nie robi
Basial

I właśnie takie rady są cenniejsze niż sto książek o szczurach.Spacery na 100% zapewnione.

gg 11160056
Basial

Re: Odp: Tomek - moje Ziutki

Nasz kochany Tomuś, odszedł od nas 17 maja (17 maja 2007 umarł Ziutek - zawsze będę wierzyć, że to on zesłał do nas Tomusia).
Tomek po prostu usnął i już się nie obudził. Pozostawił po sobie 9 miesięcy wspaniałych wspomnień: pogryzione paluchy ;D - do czasu kastracji (nie lubił pozostałych chłopaków i nigdy nie udało mi się go z nimi połączyć; dziaby nie były dla mnie, tylko dla nich). Po kastracji zrobił sie z niego kochany, łagodny szczur. Uwielbiał spać na biurku, na książkach, za co wynagradzał mnie pulsowaniem oczek. Kochał swoją aksamitową dynię - pewnie dziś też wystaje mu z niej tylko nosek. Biada naszym psiakom, jeśli weszły Tomusiowi w drogę, od razu podgryzał im pięty. Nie przepuścił żadnemu dropsikowi, kawałkowi sera, szyneczki, mięsku, masełku na chlebku - co się dziwić, po biedzie jakiej zaznał w swoim życiu.
Tomeczku, moja kochana piranio, czekoladowy niedźwiadku, takim chcę cię pamiętać
http://pl.youtube.com/watch?v=glIPWhl5GzI

Przygarniajcie szczurkowe biedy, one są takie kochane!

Proszę o zamknięcie Tomka tematu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”