Margaryna
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: margaryna
Margaryna nie jest trujaca , takze szczurci nic sie nie stanie od jednego razu, natomiast to sam tluszcz i do tego kiepski, takze nie polecamy.
Kłopot polega na tym, że ona jest dwa tygodnie i jedyne miejsce jakie w pokoju lubi to łóżko jak ją puściłem na pokój wlazła na łóżko zresztą duże trzyosobowe nieskładane
i nie chce go opuszczać, a do tego dziwne boi się wysokości (czytaj bycia wyżej nad ziemią niż góra metr. Po mnie łazi, ale jak siedzę na łóżku, przychodzi na zawołanie, ale tylko wziąść ją w górę zaczyna się kulić w dłoni

klatka ma około 80cm dł., 55cm szer., i jakieś 50 cm wys.
Z czasem zacznie chodzić... jest u Ciebie krótko i ma prawo nie chcieć złazić z miejsca gdzie się bezpieczniej czuje.
Jakie odstępy między prętami ma ? ... Możliwe że będziesz musiał ją osiatkować, żeby szczutki nie uciekły.
Jakie odstępy między prętami ma ? ... Możliwe że będziesz musiał ją osiatkować, żeby szczutki nie uciekły.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
według kalkulatora jak podałem danme klatki wyszło że starczy dla czterech szczurów
nie jest problem osiatkować, tylko jeszcze pytanie jak z płatkami kukurydzianymi i naturalną z pola pszenicą?
- UprzejmaCegła
http://szczury.org/viewtopic.php?f=32&t=27757 <--- poczytaj tutajmisiek82 pisze:nie jest problem osiatkować, tylko jeszcze pytanie jak z płatkami kukurydzianymi i naturalną z pola pszenicą?

- Paul_Julian
- Kontakt:
Moze jesc płatki i pszenicę . Moje wolą pszenicę z pola, bo jest świeza. Z płatkami trzeba troszkę uwazac, bo moze być potem wzdęcie ( kiedyś przerabiałem) i moze sie też czasem przykleić do podniebienia.
Ale od czego jest szukajka i Spis tresci w działach ?
No i mam nadzieję , ze oprócz tego dostaje jakąs lepszą karmę ( nie typu Animals, Vitapol czy Megan) no i warzywka i owoce
Ale od czego jest szukajka i Spis tresci w działach ?

No i mam nadzieję , ze oprócz tego dostaje jakąs lepszą karmę ( nie typu Animals, Vitapol czy Megan) no i warzywka i owoce

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha