Taka kruszynka była i tak cudnie rośnie
 Ja tu ze skóry wychodziłam jak sie dowiedziałam, że Gruby miał narkoze....
Moderator: Junior Moderator

A że są na nich fotki jej cudności, to pozwole je sobie tutaj zamieścić
 A że są na nich fotki jej cudności, to pozwole je sobie tutaj zamieścić  Niestety jest ich mało, ale paskudy wolały spać niż sie pokazać
 Niestety jest ich mało, ale paskudy wolały spać niż sie pokazać  

Jest obłędnie cudowna
 Jest obłędnie cudowna  

Widac, ze bylo mu dobrze
 Widac, ze bylo mu dobrze  A ja teraz jestem z tego powodu strasznie szczesliwa, ze udalo mi sie szczura przekonac do siecie przez niecałą  godzinie na rekach
 A ja teraz jestem z tego powodu strasznie szczesliwa, ze udalo mi sie szczura przekonac do siecie przez niecałą  godzinie na rekach 

?
 ? :) <3
:) <3 Jak szalec to szalec
 Jak szalec to szalec  Kto mi zabroni? Nikt
 Kto mi zabroni? Nikt 

:) <3
:) <3 Mają paskudy na raj na ziemi
 Mają paskudy na raj na ziemi  I chyba wiadomo, że gdyby mi coś nie pasiło, to nie zawiozłabym do Nich już pięciu szczurów i nie zdecydowała się oddać moich trzech wychuchanych perełek
  I chyba wiadomo, że gdyby mi coś nie pasiło, to nie zawiozłabym do Nich już pięciu szczurów i nie zdecydowała się oddać moich trzech wychuchanych perełek  Mamy teraz identyczną ilość szczurów
  Mamy teraz identyczną ilość szczurów  
  Miny zachwyconej nie miał, ale użreć nie próbował. Świetnie wygląda ze swoją bandą. Stado czarnych kapturów to to, co lubie najbardziej
 Miny zachwyconej nie miał, ale użreć nie próbował. Świetnie wygląda ze swoją bandą. Stado czarnych kapturów to to, co lubie najbardziej 

To ostateczna ostatecznosc. W przyszlym miesiacu kazde stado zostanie zakwaterowane w nowej, czteroszczurowej klatce i bedziemy probowac od nowa.
  To ostateczna ostatecznosc. W przyszlym miesiacu kazde stado zostanie zakwaterowane w nowej, czteroszczurowej klatce i bedziemy probowac od nowa. 

:) <3
:) <3 Mają koło 3 miesięcy. A fotki są sprzed miesiąca. Powinnam gdzieś tu mieć jakieś sprzed paru dni. Poszukam
 Mają koło 3 miesięcy. A fotki są sprzed miesiąca. Powinnam gdzieś tu mieć jakieś sprzed paru dni. Poszukam 

Natomiast Wacek jak wisi na prętach i poczuje za sobą moją rękę, to od razu puszcze sie wszystkimi lapkami, ciałko rozluznia i w ogole przestaje sie martwic tym, ze np. moze spaść - w koncu pańcia trzyma...
  Natomiast Wacek jak wisi na prętach i poczuje za sobą moją rękę, to od razu puszcze sie wszystkimi lapkami, ciałko rozluznia i w ogole przestaje sie martwic tym, ze np. moze spaść - w koncu pańcia trzyma...