Właśnie zasypia........:(
Moderator: Junior Moderator
mysle ze cie rozumiem... ja uspilam moja ukochana lune... jak zaczela cierpiec wieczorem dalam jej caly pokruszony ibuprom w pasztecie, byla skolowana ale przynajmniej spala i nie cierpiala, a rano do weta.... przynajmniej sie nie meczyla za dlugo, ale i tak zaluje ze nie zrobilam tego wczesniej... wydaje mi sie ze jakosc nie dlugosc zycia jest wazna...
Dziekujemy wszystkim
mała czuje sie dzisiaj troche lepiej:)karmiłam ją wczoraj z reki a potem sama nawet jadła
ale to moze tylko chwilowe...w poniedziałek do weta
jeszcze raz thx wielkie
mała czuje sie dzisiaj troche lepiej:)karmiłam ją wczoraj z reki a potem sama nawet jadła

jeszcze raz thx wielkie
szczurcie nasza Bella i Emi oraz my Piotras i Rhenata pozdrawiamy..a Beatrice macha do nas z nieba
Juz śpi nasz aniołek .....Zegnaj kruszynko
Nie mam siły...naprawde nie wiem co ze sobą zrobic
Nie mam siły...naprawde nie wiem co ze sobą zrobic
szczurcie nasza Bella i Emi oraz my Piotras i Rhenata pozdrawiamy..a Beatrice macha do nas z nieba
Bardzo to jest przykre..
Ale teraz, pamiętajcie, że macie jeszcze Belle, ona też bardzo mocno tęskni za Beatrice, i będzie potrzebowała waszego ciepła dużo więcej, niż przedtem. Trzymajcie się dzielnie.
Pozdrawiają Olo i Oskarek ( ja również )....
Ale teraz, pamiętajcie, że macie jeszcze Belle, ona też bardzo mocno tęskni za Beatrice, i będzie potrzebowała waszego ciepła dużo więcej, niż przedtem. Trzymajcie się dzielnie.
Pozdrawiają Olo i Oskarek ( ja również )....
Jutro to dziś, tyle, że jutro....
Bardzo, bardzo mi przykro
Trzymajcie się.
Trzymajcie się.
przykro mi... 

wiecie co?? ja nie wiem jakl to zniose...
te pierdoły co pisaŁAM WCZESNIEJ ZE INACZEJ CIERPIE ze mi nie jest smutno tylko wkurzona jestem to o kant d... rozbic!!! jest mi cholernie zle nie wiem co robic,rycze i rycze i nie moge przestac!!! poryczałam sie u weta ryczałam w budzie jak zdawałam indeks i w sklepie jak kupowałąm browar zeby sie zalac i teraz, i nie moge przestac!!!!! ratunku niech ktos mi da valium..........
te pierdoły co pisaŁAM WCZESNIEJ ZE INACZEJ CIERPIE ze mi nie jest smutno tylko wkurzona jestem to o kant d... rozbic!!! jest mi cholernie zle nie wiem co robic,rycze i rycze i nie moge przestac!!! poryczałam sie u weta ryczałam w budzie jak zdawałam indeks i w sklepie jak kupowałąm browar zeby sie zalac i teraz, i nie moge przestac!!!!! ratunku niech ktos mi da valium..........
Trzymaj się cieplutko.
Niestety większość z nas dokładnie wie co teraz czujesz.
Łzy same napływają do oczu jak się przypomną własne szczurki,które odeszły
Niestety większość z nas dokładnie wie co teraz czujesz.
Łzy same napływają do oczu jak się przypomną własne szczurki,które odeszły
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Najgorszy jest moment odejscia ,teraz w zasadzie nie powinnas juz rozpaczac ....no,ale to jeszcze zalezy jakie masz poglady nt.smierci . Ze smiercia jest tak jak z przechodzeniem z klasy do klasy.dziecko rozwija sie,zdobywa wiedze ,doswiadczenie i idzie do wyzszej klasy.Tak samo jest ze zwierzetami... Twoj szczurek zdobyl jakies doswiadczenie,poobcowal z czlowiekiem i teraz wcieli sie w wyzej rozwiniete zwierze,np. w psa ,kota czy szympansa . Tak wiec nie biega on po zadnej krainie plesniowego serka,ale byc moze juz rosnie w lonie jakiejs psiej mamusi:))) Pociesze cie chyba mowiac,ze jeszcze nie raz spotkasz swoja szczurcie w zyciu.Tyle ,ze juz w innej postaci .Wiec nie placz Mala,bo wg.tej teorii Twoj placz jest czysto egoistyczny,czyli zwykla tesknota za swoim ogoniastym ,ktory niestety mial inne plany jak ty . Byc moze ta teoria ci sie nie spodoba ,ale mialam nadzieje ,ze moze ciut ci pomoze. Trzymaj sie slonko.
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Piotrasq czy Rhenatko nie łam sie pomysl sobie ze twoj scurek spotkał sie teraz z tymi wszystkimi kofanymi naszymi ogonkami tam gdzies i razem sobie baraszkuja podgryzaja kabelki od kompow itp. 3maj sie pozdrawiam cieplucho
http://www.czatman.prv.pl fajny chat mozna sobie troszke popisac zapraszam