Rezus i Kazhar (11.05.09r - 02.10.09r)
Moderator: Junior Moderator
-
Re: Rezus i Kazhar (11.05.09r - 02.10.09r)
kochana trzymaj się:* nie obwiniaj się tak bardzo, bo oszalejesz. sekcję dobrze by było zrobić jak dwa maluszki zasnęły razem
na drogę maluszkom[*]
na drogę maluszkom[*]
To takie smutne, szczególnie jeżeli się nie wie dlaczego trudniej jest się pogodzić z tym.
Przykro mi
Dla Rezusa i Kazhara [*].
Trzymaj się
Przykro mi

Dla Rezusa i Kazhara [*].
Trzymaj się
- susurrement
bardzo to dziwne.. oba, w tym samym czasie, wtulone, we śnie, bez objawów..
koniecznie sekcja.. do Warszawy możesz pojechać choćby autobusem.
a wydaje mi się, że ciałka właśnie powinny być w zimnie..
niemniej.. bardzo mi przykro.. [*] na drogę..
koniecznie sekcja.. do Warszawy możesz pojechać choćby autobusem.
a wydaje mi się, że ciałka właśnie powinny być w zimnie..
niemniej.. bardzo mi przykro.. [*] na drogę..

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
bardzo Ci współczuje...
tak nagle...
[*][*]
tak nagle...

[*][*]
Cheedarek [*]
przykro mi bardzo. tak nagle i takie młode szczuraski
może otruły się czymś? nie wiem, może jakaś nieszczelna rura albo co, tak że na ludzi nie działa a na szczury...no nie wiem. w każdym razie to nie wina temperatury, bo nie była bardzo niska.

może otruły się czymś? nie wiem, może jakaś nieszczelna rura albo co, tak że na ludzi nie działa a na szczury...no nie wiem. w każdym razie to nie wina temperatury, bo nie była bardzo niska.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Pochowałam ich dopiero dzisiaj... Dlaczego tak późno? Bo do końca miałam nadzieję na sekcję, ale w Garwolinie nikt nie podejmował się tego. Mogłam zrobić sekcje w Warszawie, ale samochód jest u mechanika, tata odbiera go dopiero jutro. Autobusem mogłabym jechać gdyby nie to, że jak wczoraj wróciłam ze szkoły było już po 16, a nikt nie chciał się zgodzić na jechanie autobusem po ciemku i szukanie weta... Mama mowiła, że gdyby to było leczenie to nie byłoby problemu, że coś by się szybko dało zorganizować, a że z sekcją przesadzam.
Trudno mi patrzeć na pustą klatkę, więc przymierzam się do adopcji. Na [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] znalazłam prześliczne maluszki i nawet mama się zgodziła. Mam dwie klatki, więc mieszkały by w innej niż moi chłopcy. Oni mieszkali w (wg. kalkulatora) klatce na 4 szczury, maluch mieszkały by w takiej na 2. Oczywiście w innym pokoju, z innymi hamakami, miseczkami, poidełkiem, półeczkami i klatce. Tak profilaktycznie, wolę nie ryzykować.

Trudno mi patrzeć na pustą klatkę, więc przymierzam się do adopcji. Na [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] znalazłam prześliczne maluszki i nawet mama się zgodziła. Mam dwie klatki, więc mieszkały by w innej niż moi chłopcy. Oni mieszkali w (wg. kalkulatora) klatce na 4 szczury, maluch mieszkały by w takiej na 2. Oczywiście w innym pokoju, z innymi hamakami, miseczkami, poidełkiem, półeczkami i klatce. Tak profilaktycznie, wolę nie ryzykować.
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
dla maleństw
[*][*]

[*][*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Biedne... Ale odeszły razem... Nie cierpiały...
[*]
[*]
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya