Chciałam męskie, ale tata nie chciał mi kupić u_u Ale nie żałuję, te są przeboskie XD
Chwalipiętnik ;P
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Chwalipiętnik ;P
http://images37.fotosik.pl/193/299fdce5209ae927.jpg A proszę bardzo
Chciałam męskie, ale tata nie chciał mi kupić u_u Ale nie żałuję, te są przeboskie XD
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Ładne, ładne 
A ja tam kolorków nie lubie. Hmm... Od czasu do czasu ti się wbije w zielone gacie i różne inne dziwne rzeczy ale tak ogólnie to ze mnie włoska wdowa. Zawsze jest tak, że przeczekuje wakacje, czasami nawet jednej bluzki sobie nie kupie, a we Wrześniu chodze obładowana torbami
A ja tam kolorków nie lubie. Hmm... Od czasu do czasu ti się wbije w zielone gacie i różne inne dziwne rzeczy ale tak ogólnie to ze mnie włoska wdowa. Zawsze jest tak, że przeczekuje wakacje, czasami nawet jednej bluzki sobie nie kupie, a we Wrześniu chodze obładowana torbami
Stworzenie bezszczurowe.
- WielebnyPatyk
Tajemnicze? To mi przyszło do głowyNina
Kolory są fajne, ale z drugiej strony czarne czy szare ciuchy są takie, hmm... sama nie wiem, eleganckie to nie to określenie, o które mi chodzi
A co do bucików, Sheera powiem Ci osobiście, że nigdy, przenigdy w życiu bym takich nie założyła, ale są nawet fajne
Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Mnie się i tak podobają tylko moje przekochane trampy
. Duże trampy
. Podwójne trampy
.
fajne, ale też bym nie założyła.
ponad wszystko wielbię moje fioletowe trampki, które przeżyły już chyba wszystko przez te pół roku. gdyby nie było w nich więcej dziur niż trampków, to bym wam pokazała
ponad wszystko wielbię moje fioletowe trampki, które przeżyły już chyba wszystko przez te pół roku. gdyby nie było w nich więcej dziur niż trampków, to bym wam pokazała

I TAK UMRZESZ.
Sheera, fajne
. Tylko nie dla mnie
. Ja kocham takie trampki szmacianki, nad kostkę
Młahaha! Wstałam, sukces!
Młahaha! Wstałam, sukces!
Od 5 dni moj facet zasluguje na miano "beznadziej roku" JUHUUU!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Obudzilam sie - sukcess i w koncu zmniejszylam i wstawilam fotki miotow I i J. mozecie sie zachwycać 
Jak zjem sniadanie oznajmie o kolejnym sukcesie
Jak zjem sniadanie oznajmie o kolejnym sukcesie
Jezdziłam dziś po Wigierskim Parku Narodowym rowerem i przed nosem (czy raczej rowerem) przebiegło mi stado samic łosia :3
Do tego widziałam martwego dzika w rzece (chyba się utopił), ślady lisa, martwą ryjówkę iii dzięcioła
Jestem padnięta, chyba nigdy na rowerze się tak nie zmęczyłam
I sukces - zjadłam obiad. A były schabowe
Do tego widziałam martwego dzika w rzece (chyba się utopił), ślady lisa, martwą ryjówkę iii dzięcioła
Jestem padnięta, chyba nigdy na rowerze się tak nie zmęczyłam
I sukces - zjadłam obiad. A były schabowe
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
no, to oprócz łosi to ja reszte mam na co dzień =PSheera pisze:przed nosem (czy raczej rowerem) przebiegło mi stado samic łosia :3
Do tego widziałam martwego dzika w rzece (chyba się utopił), ślady lisa, martwą ryjówkę iii dzięcioła![]()
chwalę się.. dostałam się na studia, jeszcze kilka dni i wolność..
zalbi, a na jakie ;>?
chwalę się. ogarnęłam ktulu, będziemy grać (:
chwalę się. ogarnęłam ktulu, będziemy grać (:

I TAK UMRZESZ.
ja oczywiście przeczytałam "łososia" i miałam moment zadumy nad zdolnościami tej fauny.Sheera pisze: przed nosem (czy raczej rowerem) przebiegło mi stado samic łosia :3
ten się nie myli, kto nic nie robi
Yss: Sikałam ze śmiechu po przeczytaniu twojwgo postu.
Jeszcze nie dostałam bólu brzycha na myśl o nowej skuul. Bijcie mi brawo!
Zabieram się za sprzątanie klatki....
Jeszcze nie dostałam bólu brzycha na myśl o nowej skuul. Bijcie mi brawo!
Zabieram się za sprzątanie klatki....
Stworzenie bezszczurowe.
yss, też chwilowo umarłam ze śmichu =P
Lan, przyszła pani geolog z tej strony =P cztery lata nauk o ziemi a potem architektura..
Lan, przyszła pani geolog z tej strony =P cztery lata nauk o ziemi a potem architektura..
- WielebnyPatyk
Nie wiem jak geolodzy, ale architekci na pewno duuużo zarabiają
dobry wybór
Muszę się pochwalić wszystkim tu zebranym, że spaliłam dzisiaj TYLKO 7 papierosów
po 5 latach cholernego nałogu zaczynam powoli swobodnie oddychać pełną piersią 
p.s: błagam, bądźcie ze mnie dumni, bo mamusia z podziwu wyjść nie może
Muszę się pochwalić wszystkim tu zebranym, że spaliłam dzisiaj TYLKO 7 papierosów
p.s: błagam, bądźcie ze mnie dumni, bo mamusia z podziwu wyjść nie może
Żyję łatwo , lekko i przyjemnie