Oswajanie Kofi(Kofeiny) i Wiwi(Wywrotki)..

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Hasiurek

Re: Oswajanie Kofi(Kofeiny) i Wiwi(Wywrotki)..

Post autor: Hasiurek »

tak apropo chcialam powiedziec. Dzisiaj Mysza siedziala na klatce to otoczylam ja dlonmi i delikatnie podnioslam. Bez wiekszego sprzeciwu. Posadzilam ja na ramieniu, i zsunela mi sie w dekolt. siedziala tam dluuugo i chyba jej sie sppodobalo bo lezalam na lozku obwachala cale lozko i weszla na mnie i schowala sie spowrotem.
a propo bobkow. (mysza wlasnie przeszla przezemnie:D ) moja jak sie boi to nie robi bardzo zadkich, ale zdarza sie. Ale no, glownie robi twarde ale smieszy mnie ich kolor (ma kolorowe jedzenie, zielone, czerwone chrupki dla szczurkow). Za pierwszym razem sie przestraszylam, czemu robi na czerwono, ale kolejna zrobila zielona, wiec domyslilam sie, ze o to chodzi:]

Chcialam podziekowac, za... raptem jedna odpowiedz, ale to zeby co raz czesciej brac ja na rece - pomoglo. Bede ja teraz brala codziennie i poczawszy od przechadzania sie (mam na mysli to zeby przyzwyczaila sie do ruchu mojego ciala) po pokoju moim do chodzenia po calym mieszkaniu, zeby sie nie bala zmian pozycji.
dziekuje raz jeszcze;]
Hasiurek

Re: Oswajanie Kofi(Kofeiny) i Wiwi(Wywrotki)..

Post autor: Hasiurek »

A i moja mysza wyglada idealnie jak ta z obrazka na gorze strony ;]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”