Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
Moderator: Junior Moderator
- StasiMalgosia
Re: Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
poza tym imie może być od np rasy Wookie to dobre imie dla faceta i dziewczynki
http://www.pracownia82.pl/index.php/gal ... tail/821-2 - kurczak! wyobrażacie sobie, jak Owoc tego spotkania się "omszy"?!!! całe szczęście, że nimogię.... ale, ślinić się- zawsze mi wolno 

-
Nie wookie, tylko wookiee - poprawnie jest przez dwa "e"StasiMalgosia pisze:poza tym imie może być od np rasy Wookie to dobre imie dla faceta i dziewczynki

- StasiMalgosia
Cyklotymia już tak się nie czepiaj
a może znajdziesz jeszcze inne rasy które pasują do płci (w całej rasie musi być wielu szczęściarzy co nie?)

a może znajdziesz jeszcze inne rasy które pasują do płci (w całej rasie musi być wielu szczęściarzy co nie?)
-
Eeej, jak ktoś ma świra na punkcie SW to chyba może?StasiMalgosia pisze:Cyklotymia już tak się nie czepiaj![]()

Ewok (futrzaste misie z Endoru)
Twi'lek - np Bib Fortuna, te alieny z dwiema mackami na głowach
Rodian - np. Greedo był Rodianinem

Bith - jak ludzie z tej kapeli na Tatooine, w której Luke i pan Kenobi spotkali Hana Solo
Jawa - te dziwnie gadające pustynne potworki, co kradną złom

Tusken - piaskowi ludzie

Hutt - z rodzaju Jabby :]
Nerf - "NERF HERDEEEER"

Sarlacc - to raczej dla tych bardziej żarłocznych szczurów

Z mniej znanych, ale babsko brzmiących: Arcona, Bantha (bantha poodoo, hehe ;P), Chiss, Falleen, Fia, Melodie, Trianii, Wampa...
W razie gdyby można było wykorzystać nazwy planet:

Kashyyk, Alderaan, Bespin, Amarin, Bancar, Camden, Chandrila, Berea, Ash...
Uniwersum SW jest tak rozległe, że się znajdzie jakaś nazwa dla każdego :] W razie czego służę dalszą pomocą.
Cyklo, a Ty bierzesz z tego miotu chłopaczka ? ]:->
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
-
Nie, mój Ewok z miotu E będzie (jak się - kciuki - pocznie i urodzi ;P), a o chłopczyku od Merch kiedyś myślałam, ale przegapiłam zapisy na Czapeczniki.
Cyklo akurat chłoptasie pewnie będą wolne. Tak czy siak dzieki bardzo za doradztwo w imionach . Ayyla ja rezerwuje juz dla mojej panienki 

;( buuumerch pisze: Ayyla ja rezerwuje juz dla mojej panienki

- StasiMalgosia
No to skoro już rozmawiamy o imionach Jocasta Nu i Ahsoka Tano są nasze 
A wracając do maluszków to jedzą, piszczą i rozkosznie ziewają. Za dwa dni spróbujemy określić płeć maluszków i może porobić jakieś zdjęcia.

A wracając do maluszków to jedzą, piszczą i rozkosznie ziewają. Za dwa dni spróbujemy określić płeć maluszków i może porobić jakieś zdjęcia.
- StasiMalgosia
Maluszki rosną jak na drożdżach. Części odkleiły się już uszka i zaczyna być widać różnice w kolorkach. Leyliś pozwala mi już grzebać w gnieździe i wyjmować maluchy. Dziś włączyła jej się opcja rozbudowy gniazda, próbowała zaciągnąć do klatki naszą pościel a jak to okazało się niewykonalne postanowiła urwać sobie kawałek mojego rękawa. Aby ocalić resztę naszego mienia podarowaliśmy jej kawałki papierowego ręcznika.

Śliczne kluseczki! Niech rosną duże zdrowe i śliczne! I niech nie zamęczą mamusi 

Rośnijcie maluszki, naogol czas pedzi az za szybko , ale teraz moglby jeszcze przspieszyc tak do 4 dnia , kiedy dostaja meszku , sa piekniejsze i jeszcze bardziej mozna odetchnac.
te najciemniejsze to czarne, troche jasniejsze to aguty/minki a rozowe to cynamonki tak???

ze to niby pytanie do mnie?
Jak tak to powiem, ze ie wepowiem sie na temat kolorow poki male nie dostana meszku, jedno co jest pewne to to ze beda aguty i czarnuchy.
Jak tak to powiem, ze ie wepowiem sie na temat kolorow poki male nie dostana meszku, jedno co jest pewne to to ze beda aguty i czarnuchy.