Ja myślę, że z biegiem czasu chłopcy się będą coraz mniej i mniej stresować, potrzeba im czasu, powodzenia!kalusia2 pisze:Chłopcy się stresują. Oczywiście za każdym wyjęciem to oswajanie trwa krócej, ale po wyjęciu z klatki się boją przez jakiś czas. Od nowa trzeba uczyć, że ręka nie gryzie oraz przychodzenia na imię. Co innego jeżeli samodzielnie wejdą na ramię, rękę czy na podłogę. Wtedy wszystko okej. (...) Macie jakiś sposób, żeby zachęcić chłopców do biegania na łóżku?
Sznurek i Kapsel - moje lipcowe łobuziaki (;
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Sznurek i Kapsel - moje lipcowe łobuziaki (;

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki