Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Chłopcy powoli zmieniają sie z myszek w prawdziwe szczury... Jago waży ok 220g a Iban ok180g:)
Dużo jedzą, szaleją po pokoju i ciągle próbują ustalić który z nich jest szefem:) ostatnio musiałam łapać lampke stojącą na biurku bo tak sie przepychali
taa a z Ibana to prawdziwy złodziej... wystarczy że się na chwile odwrócę a on już kotlet w zęby i sruuu do klatki:)
Cudak mój już u Ciebie Elmo mu pasuje bo taki z niego słodziak A najbardziej lubi buziaki! jak u niego adaptacja z kolegami?? Bo jego siostrzyczka zesmutniała i tęskni..
panowie śpią właśnie w hamaku więc mam cisze i spokój:) najgorzej jest ok 1 w nocy... wtedy to zasypiam z poduszką na głowie
jutro przyjeżdża kolejny szczurek:) maleńki dumbo nie moge się doczekac
Tak jest! GMR atakuje i to jak! ale na czterech szczurkach na razie się zatrzymam (przymus rodziców, nie mój) bo oprócz nich mam jeszcze dwie koszatniczki i ryby w pokoju... o psie nie wspominając nie długo miejsca mi zabraknie
Dzisiaj przyjechał do mnie mały dumbo niebieski[?] nazywa sie Toudie:) ma biały brzuszek, skarpetki i końcówkę ogonka
Próbowałam go połączyć z moimi chłopami, ale było kilka sprzeczek więc na dzisiaj wystarczy
Wielkie podziękowania dla Newbie za tak wspaniałego ogonka
oraz bardzo dziękuje lavenie za pomoc w transporcie