Marian
Moderator: Junior Moderator
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Marian
Nie wierzę, patrzę dziś na forum, a tu Alfred, Gavinek, Marian.... Chyba w szczurkowym niebie niezłe party ...
I kto będzie trzymał teraz to Twoje kolorowe stadko za uszy ....
I kto będzie trzymał teraz to Twoje kolorowe stadko za uszy ....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- szczurzyca.
- Kontakt:
o matko, az nie wiem co powiedzieć.. byłam pewna, ze będzie dobrze.. 
Marianku [*]

Marianku [*]
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Aż lezka kręci się w oku
Miałam okazję podziwiać łączącą was miłość i wiem, że Maniuś była najszczęśliwszym Maniusiem na świecie u was, widziałam u was miłość do niej i w niej ogromne zaufanie i miłość do was...
To co dla niej zrobiliście i wcześniej i dziś było wyrazem największej miłości do niej.
MANIUŚ [']

To co dla niej zrobiliście i wcześniej i dziś było wyrazem największej miłości do niej.
MANIUŚ [']
Kochane uszydło..od kilku dni intensywnie nawiedzałaś moje myśli i serducho...cieszę się, że mogłam cię jeszcze podrapać za uszkiem w poniedziałek..byłaś zmęczona już
...teraz już nic nie boli i nic nie męczy..biegaj wesoło po zielonych łąkach i czekaj tam na nas...aaa! i pozdrów kochanie Meggusie ode mnie, przekaż jej że tęsknię
Spoglądaj z góry i opiekuj się tymi co zostali tutaj..tymi co kochali cię najmocniej na świecie..
Niech oświetla drogę....

Spoglądaj z góry i opiekuj się tymi co zostali tutaj..tymi co kochali cię najmocniej na świecie..

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
[+] dla Marianka 

- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
leć aniołku [+]
strasznie mi przykro, Marianek jakoś tak zagościła w moim serduszku, ciągle o niej myślałam 

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik